הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ככה לוקחים בולשיט והופכים אותו ליותר בולשיט

🤣 הוא רשם את הציטוט כאילו הוא רושם:

"טוב למות בעד ארצנו"
- טרומפלדור

ענק!
ד"א מעניין אותי לשמוע את הדעות של האנשים כאן על אילומינטי

10727379_361075444057603_629714046_a.jpg

ענק. מעניין אם עשו אחד על הקטע של הרפטליאנים והאילומינטי, זו רמה אחרת של פסיכיות.

IT ALL MAKES SENSE NOW
חבל שלא הזכירו את החייזרים במצריים ובדרום אמריקה. ואת הקשר בין האילומינטי לועדת בלומרג והממשל הפדרלי. אה וגם את הקשר בין האו"ם ליבגניקה ודילול האוכלוסיה בעולם.
אה בעצם כל זה נכון 🤡

שחכת שפייסבוק זה יצירה של הממשלה לאיסוף מידע על משתמשים.
לא, זה התפקיד של גוגל. למה אתה חושב שלכל מחשב יש פרסומת שמתאימה למשתמש באותו מחשב?
ואם אתה מגדיר את המשטרה,אינטרפול,סוכנות ביון כחלק מהממשלה: http://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_social_network_websites_in_investigations
אז בעצם כן יש איסוף. תעלה תמונה שלך עם סמים,נשק או ביצוע פשע ותיראה איך באים לבקר אותך. ואת זה אני אומר כי ביקרו מישהו שאני מכיר אחרי "פוסט" לא חכם במיוחד..

חחחחחחחחחחחחחחח כן אני מכיר מקרים כאלה שרשמו על דברים כמו סמים וכו' ועצרו אותם.
אבל מלא אנשים ממש חושבים שהממשלה יצרה את הפייסבוק בשביל לאסוף מידע על אנשים.
למרות שזה נשמע הגיוני לחלוטין, הכמות פרטים שחושפים בפייסבוק אדירה.

לא, זה התפקיד של גוגל. למה אתה חושב שלכל מחשב יש פרסומת שמתאימה למשתמש באותו מחשב?
ואם אתה מגדיר את המשטרה,אינטרפול,סוכנות ביון כחלק מהממשלה: http://en.wikipedia.org/wiki/Use_of_social_network_websites_in_investigations
אז בעצם כן יש איסוף. תעלה תמונה שלך עם סמים,נשק או ביצוע פשע ותיראה איך באים לבקר אותך. ואת זה אני אומר כי ביקרו מישהו שאני מכיר אחרי "פוסט" לא חכם במיוחד..

יש שיתוף פעולה בין גוגל לפייסבוק.
בשבת האחרונה חיפשתי מסעדה ביפו בגוגל, קיבלתי פירסום ממומן בפייסבוק.
צירוף מקרים? קרה לי מספר פעמים עם חיפושים אחרים.

• פותח/ת השרשור
אם הלכת לאותה מסעדה לדף הפייסבוק שלה, העלת סטטוס על המסעדה או אפילו הגבת/כתבת את שם המסעדה - אז תקבל עליה פרסומת (ועל הקטגוריה שלה בכללי). פייסבוק משתמש בבינג (מיקרוסופט) כמנוע חיפוש.

ובגלל זה אין לי פייסבוק- שלא יאתרו אותי:ph34r: או ימכרו לי דברים שאין לי כסף אליהם 😭
וככה אפשר לבדוק מה גוגל יודע עלינו: http://blog.cloudfender.com/post/102607665327/6-links-that-will-show-you-what-google-knows-about-you

אם הלכת לאותה מסעדה לדף הפייסבוק שלה, העלת סטטוס על המסעדה או אפילו הגבת/כתבת את שם המסעדה - אז תקבל עליה פרסומת (ועל הקטגוריה שלה בכללי). פייסבוק משתמש בבינג (מיקרוסופט) כמנוע חיפוש.
פוסט של חבר מהפייסבוק מהיום.
יותר מדי "צירופי מקרים" זה לא קורה רק לי.
אני עומד על דעתי שיש שיתוף פעולה בין גוגל לפייסבוק.
יום אחד כשזה יתגלה אני אקפיץ את השירשור לכתוב אמרתי לכם.

2014-11-20 21.13.01.png

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית