הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר עד כמה זה קריטי?

yanthepro

משתמש מתחיל
203
34
נק' מוניטין:
154
203
34
השבוע יש ציט דיי שהוא לא קבוע.
החלטתי לאכול ביום הזה 10 אלף קלוריות.
השאלה שלי היא כשאני יעלה על המד משקל אחרי הציט שזה ביום שבת יש סיכוי שהמוצרים ירדו?
אני לא באמת אעלה קילו מזה נכון? כי הרוב משמש לסגירה במאגרי הגליקוגן שהתרגלנו מאימון לאימון ולאחר שלא עשיתי ציט שבועיים
אז עד כמה צריך לדאוג מ10 אלף קלוריות שאתה מכניס לאחר שאתה על פחמימה יחסית נמוכה עד מאוד ביום אימון על 80 גרם שיבולת שועל 4 ימים בשבוע והשאר אתה על 0 - 30 אפילו פחות?
אני עם 600+ דקות אירובי בשבוע

בימים שאחרי זה אתה תעלה במשקל בעיקר בנוזלים, על 10 אלף קלוריות ליום אתה יכול להעלות גם קצת במשקל..תנסה ותדע אם זה יתקע תהתקדמות תדע להבא לא לעשות את זה

10 אלף קלוריות 😲 שבוע אתה תהיה מלא בנוזלים כמו בלון מים. הפלוס הוא שיהיה לך כח.
תעדכן איך היה כי אני לא מכיר מישהו שאכל ב-6 ימים 400 גרם פחמימה וביום השביעי אכל קילו פחמימה.. ניסוי מעניין 😃

למה לך לעשות ציט כזה אתה סתם תגיע למצב שתסבול מרוב אוכל ותתנפח מנוזלים וגם תצבור לא מעט שומן

אפשר לעשות ציטים בחיטוב לשלב אותם נכון בהעמסה אבל 10 אלף נשמע לי מוגזם

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכולם.
כן רציתי להכניס 10 אלף קלוריות והכל היה כבר מוכן אבל במעשי זה לא אפשרי לאכול כל שעה כי הכמויות הם עצומות.
אני מנסה לדחוף אוכל ופשוט לא הולך תחושות של קיא כשאני מסתכל על אוכל.
כנראה שאגיע רק ל 4 אלך קלוריות כי מה הטעם לדחוס בכוח ולא להנות ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית