הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי אימון ביתי

Avanti

משתמש קבוע
1,090
829
נק' מוניטין:
1,116
1,090
829
שלום,
אני חייל בצבא כך שאין לי זמן או כסף לשלם למכון כושר, אבל יש לי רצון עז לשנות את התזונה שלי ולהתחיל להתאמן.
יש לי בבית שני משקולות מתברגות 15 ק״ג ומוט מתח, אמצעים דלים מאוד אני יודע, אבל האם אפשר באמצעות תפריט מסודר ואימונים אינטנסיביים להגיע לתוצאות יפות עם זה? ברור לי שבמכון אפשר להשיג תוצאות הרבה יותר טובות, אבל כפי שאמרתי אין לי אפשרות לכך והייתי רוצה לדעת אם אימון ביתי עם האמצעים שיש לי יוכלו לאפשר לי להגיע לתוצאות טובות.
תודה.
אני יודע שהשאלה קצת לעוסה, אבל אולי בכל זאת מישהו יכול לעזור?
תודה.

לא לאורך זמן. זה יותר טוב מכלום, אבל רק לזמן קצר. כדי להתקדם צריך או להירשם לחד"כ או לקנות ציוד ביתי.

• פותח/ת השרשור
לא לאורך זמן. זה יותר טוב מכלום, אבל רק לזמן קצר. כדי להתקדם צריך או להירשם לחד"כ או לקנות ציוד ביתי.

תוכל יותר לפרט לגבי הציוד? מה הנזק? צריך חדר מיוחד בשבילו או שהוא לא מצריך הרבה מקום?

ציוד ביתי שיאפשר אימון ראוי, זה עסק לא זול ודורש מקום.
צריך:
כלוב
מוט
פלטות
ספה
ריצוף גומי

העסק יכול להגיע ל7-8 אלף וצפונה.

אין לך חדר כושר בבסיס?

אם תדע לשלב תרגילי גוף איכותיים כמו עליות כוח, מתח, מקבילים, שכיבות שמיכה ושכיבות בעמידת ידיים תוכל להגיע לתוצאות ראויות.

Back
למעלה תחתית