עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החלק העליון של הבטן באמת יורד יפה מאוד, החלק התחתון פשוט לא משתנה.לא יודע לגבי אם אתה יכול כחולה אסטמה
תריץ חיפוש בגוגל
מה שכן זה לא כ"כ יעזור לך ...16 אחוז ירד יפה בלי זה.שתגיע ל11 10 זה יהיה יותר אפקטיבי ונראה לעין
מבחינת פיזור שומן בגוף זה נתון גנטי, אי אפשר לשלוט בהורדת אחוז במקום כזה או אחר. תמיד יש מקומות בגוף ששם נשאר השומן בסוף.החלק העליון של הבטן באמת יורד יפה מאוד, החלק התחתון פשוט לא משתנה.
והבנתי שיהומבין עוזר עובד יותר על החלק התחתון?
אני עושה דיאטה וחצי שעה אירובי ביום (קצת קשה לי ריצות, אני עומד על 3.1-3.4 ק"מ ביום)מבחינת פיזור שומן בגוף זה נתון גנטי, אי אפשר לשלוט בהורדת אחוז במקום כזה או אחר. תמיד יש מקומות בגוף ששם נשאר השומן בסוף.
יהומבין פחות אפקטיבי באחוז שומן שלך, תתמקד בדיאטה ואירובי תקבל תוצאות יפות.
לא אמרתי שזה לא משנה או לא עוזר בכלל, אל תחפש תרופות פלא. במצב שלך אין לזה השפעה גדולה.אני עושה דיאטה וחצי שעה אירובי ביום (קצת קשה לי ריצות, אני עומד על 3.1-3.4 ק"מ ביום)
אז אתה אומר שזה לא ישנה שום דבר ולא יעזור בכלל?
אוקיי תודה רבה.לא אמרתי שזה לא משנה או לא עוזר בכלל, אל תחפש תרופות פלא. במצב שלך אין לזה השפעה גדולה.
לגבי תזונה ואימונים זה כבר לא האשכול המתאים, בגדול לא חייב לרוץ תשמור בסביבות 140 דופק ותעלה את הזמן האימון
לא בדיוק "עוזר" לחלק התחתון בהגדרה.החלק העליון של הבטן באמת יורד יפה מאוד, החלק התחתון פשוט לא משתנה.
והבנתי שיהומבין עוזר עובד יותר על החלק התחתון?
זה מה שאני אומר 😃לא בדיוק "עוזר" לחלק התחתון בהגדרה.
הוא עוזר לשריפת שומן עיקש,שבד"כ נמצא באיזור התחתון של הבטן (מותן).
אתה יכול לקחת יוהמבין,אבל אתה 16% שומן,למה לך לעשות לעצמך חיים קשים (יוהמבין הוא מאוד מפונק) בשביל לרדת את הקילוגרמים העיקשים שכרגע אתה יכול לרדת ביותר קלות את הקילוגרמים שקל יותר להשיל?
חכה עד שתגיע למצב שבו רוב השומן שאתה יכול להוריד הוא שומן עיקש,ואז תשקול שימוש.
זאת דעתי
אני חושב שזה רק נראה לךזה מה שאני אומר 😃
בחלק העליון (חזה/ בטן עליונה) אין לי יותר מדיי שומן, היה אבל כבר אין, לאומת זאת החלק התחתון לא יורד בכלל, אפילו לא שינוי קטן.
עזרת, תודה רבה 😃אני חושב שזה רק נראה לך
ב16 אחוז שומן לא אמורה להיות בעיה של לרדת בא.ש
יכול להיות שזה ירד אבל לא מהאיזורים שאתה רוצה.אבל זה גם חלק מהעסק.
בכל מקרה יכול להיות פה כמה סיטואציות:
1) או שאתה לא 16% שומן ואתה פחות פשוט אין לך הרבה מאסת שריר לכן יש אשליה של א.ש גבוה יותר.
2)אתה מקצין שומן בטני תחתון כמו 99% מהאוכלוסיה.
מקווה שעזרתי