- פותח/ת השרשור
סתמו.[/QUOT
סליחה? שיא הברבריות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סתמו.[/QUOT
סליחה? שיא הברבריות
כואב בגוף,בקיבה ובלב! בא לי עוגת גבינה עם פירורים וגוף מושלם.. לצערי בחיים אי אפשר לקבל הכלfitness is pain?
תרביצי עוגות גם ככה חורף ולא תוכלי לשים בגד ים בבריכה ולהשוויץ לגברים המסכנים ולבנות הקנאיות:37mv:כואב בגוף,בקיבה ובלב! בא לי עוגת גבינה עם פירורים וגוף מושלם.. לצערי בחיים אי אפשר לקבל הכל
כואב בגוף,בקיבה ובלב! בא לי עוגת גבינה עם פירורים וגוף מושלם.. לצערי בחיים אי אפשר לקבל הכל
אם זה לא היה מעציב אותי אז אולי הייתי צוחקת
הבעיה שלי זה לא קיץ או חורף.. זה במוח! יום בלי אימון = יום בלי שינה! אין חיה כזאתתרביצי עוגות גם ככה חורף ולא תוכלי לשים בגד ים בבריכה ולהשוויץ לגברים המסכנים ולבנות הקנאיות:37mv:
בואי קניתי לך טבעת:drOfzb0GcH:😱אם זה לא היה מעציב אותי אז אולי הייתי צוחקת
הבעיה שלי זה לא קיץ או חורף.. זה במוח! יום בלי אימון = יום בלי שינה! אין חיה כזאת
חחחחחחחחחח דיבורים כמו חול ואין מה לאכוללללללבואי קניתי לך טבעת:drOfzb0GcH:😱
דיאטה נשמה חחחחחח חכי לציט 😉חחחחחחחחחח דיבורים כמו חול ואין מה לאכולללללל
החיים שלי בזבל נשמתי, רק 4 ביצים,100 גרם חזה עוף ,טונה וחרא בשביליייידיאטה נשמה חחחחחח חכי לציט 😉
מחסור בקלוריות? הבעיה הגדולה היא כשהאוכל מתחיל להיות פעולה טכנית ואתה מתחיל לראות אוכל כחלבון, פחמימות,שומנים,סיבים וכו'..אני מניח שהמחסור בקלוריות פוגע ביכולת להתנסח כמו בן אדם.
אל תבכה נשמתי,יש לי גוף מושלם ועוד חודשיים בכלל יהיה פסיכי ככה שזה שווה את זה בלי ספקקקקקנשמע כמו הקרבה נוראית. הזלתי דמעה.
לא נורא יש לך עוד רק עוד 20 30 שנה להכין 6 קופסאות ביום ולהתאמן, אחרי זה כמו באוליבוד את מפנה את הדרך לדור הבא.. ד"א חומרים ממריצים עם מדכאים לאורך חודשים די מתישים אם את מפסיקה את שניהם- יש קרש ועייפות תמידית.. תאורתית אפשר לשלב, מניסיון מומלץ שלו.
עם סמים קלים קל להגזים ולכי תדעי אם תגזימי יותר מדי תהפכי בסוף לפציפיסטית או יותר גרוע לשמלאנית 🤡