הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרוטוקול פציעות

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
התחלתי את הפרוטוקול לפני עשרה ימים בערך למתיחה במרחיקי הירך שיש לי ברגל שמאל בלבד, עשיתי כל יום סטים של 25 חזרות ועליתי קצת במשקלים .
בנעוץ כתוב שלאחר 10 ימים יש לעבור ל15 חזרות (בנוסף לעלייה מותאמת במשקל) ולסגור שבועיים שבהם עשית סקוואט כל יום. השאלה שלי מה קורה אחרי אותם שבועיים ? איך מתקדמים משם ואיך? באיזה תדירות לעשות סקוואט ? ולמה כתוב שאחרי שבועיים אתה אמור לשבור שיאים? יש שם משהו לא ברור שנורא בלבל אותי.
נ.ב הקישור בנעוץ של הפורום לא עובד ומי שרוצה להגיע למקור בבעיה.

עשיתי את הפרוטוקול פציעות שלוש פעמיים ובכולן נחלתי הצלחה רבה. מה שאני עשיתי, בשלושתן היה להגיע בשבוע וחצי-שבועיים הראשונים לכמה שיותר חזרות וכמה שיותר משקל, בהדרגה. כל יום העלתי משקל, וכש25 חזרות היה מוגזם הורדתי ל-20, ו-15 וכן הלאה והעלתי משקלים. בחצי שבוע השני\שבוע שלישי כבר ביצעתי אימונים רגילים 3-4 פעמים בשבוע כשאני ממשיך לעלות במשקלים ולרדת בחזרות עד שאני בעצם כבר שובר שיא.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותכם, תודה רבה מקווה שאני לא אעשה שטויות ...בעקרון צריך כרגע תדירות גבוהה של אימונים , חזרות גבוהות ועלייה הדרגתית במשקלים לצד קיצוץ חזרות הדרגתית

שוב אני אומר, לדעתי אחרי שכבר עברת יותר מעשרה ימים, והגעת ל-25x65, במקומך הייתי מוריד ליום כן יום לא, מתחיל להעלות סטים ומשקל ולהוריד חזרות. לא חושב שיש מקום לעומס כזה על הרגל, של אימון יומיומי, במשקלים האלה. זאת בכל זאת רגל פצועה.

• פותח/ת השרשור
שוב אני אומר, לדעתי אחרי שכבר עברת יותר מעשרה ימים, והגעת ל-25x65, במקומך הייתי מוריד ליום כן יום לא, מתחיל להעלות סטים ומשקל ולהוריד חזרות. לא חושב שיש מקום לעומס כזה על הרגל, של אימון יומיומי, במשקלים האלה. זאת בכל זאת רגל פצועה.
אני איתך...יום כן יום לא , לא הייתה לי כוונה להמשיך להתאמן כל יום.
תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית