הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לאמן רגליים

• פותח/ת השרשור oneo1
  • פורסם בתאריך

oneo1

משתמש פעיל
678
1
נק' מוניטין:
128
678
1
סקוואט ודדליפט עושים לי כאבי גם, עבדתי על הטכניקה עם מאמן וגם עם חבר שעושה קרוספיט והתאמן כוח, מאמין שהטכניקה שלי טובה בכל מקרה עבדתי רק במשקלים נמוכים. רק בלימוד של הדדליפט כבר כאב לי הגב אז החלטתי להפסיק. אימוו אחרון עברתי ללג פרס במכונה, כואב לי הגב בדיוק כמו בסקוואט. היום לא יכולתי לנהוג, כואב גם בישיבה ממושכת. עשיתיפעם צילום אחרי כאלה כאבים לא ראו משו רציני, גם טופלתי אצל כירופרקט. מה לעשות?

לצלם סרטון שלך עושה דדליפט וסקוואט ולהעלות לפה לחוות דעת,כנראה אתה לא עושה נכון.

• פותח/ת השרשור
אז למה כואב גם בלג פרס? ורק אימונים על טכניקה עם 10 קילו כל צד בדדלפיט וכואב. אגב חוץ מבחדר כושר לא סבלתי מבעיות גב

סקוואט ודדליפט עושים לי כאבי גם, עבדתי על הטכניקה עם מאמן וגם עם חבר שעושה קרוספיט והתאמן כוח, מאמין שהטכניקה שלי טובה בכל מקרה עבדתי רק במשקלים נמוכים. רק בלימוד של הדדליפט כבר כאב לי הגב אז החלטתי להפסיק. אימוו אחרון עברתי ללג פרס במכונה, כואב לי הגב בדיוק כמו בסקוואט. היום לא יכולתי לנהוג, כואב גם בישיבה ממושכת. עשיתיפעם צילום אחרי כאלה כאבים לא ראו משו רציני, גם טופלתי אצל כירופרקט. מה לעשות?

גם אני סבלתי מדלקת ופציעה לא נעימה בגב התחתון בגלל דדליפט ולג פרס, יש לי חברים שסבלו את זה מסקוואט למרות הטכניקה הטובה.
קודם כל תבדוק שאכן הטכניקה שלך טובה, אם אתה עדיין נפצע תוריד את המשקל.. תעלה את הנפח.
שרירי הרגליים יודעים לגדול יפה גם בנפח גבוה.
תנסה לשלב במקום לג פרס תרגילים אחרים לרגליים..

גם אם לא תעשה סקוואט ודדליפט לא ימות העולם.
(לא לעשות עליי לינץ' 🙄)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית