הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממליצים מסה של 3000 לשחיף?

Showtek

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
אני שחיף, 55 על 1.75 ומתאמן בAB, אתם ממליצים לי לעשות מסה של 3000 (יוצא לי בערך 800 מעל הנייטרלי) עד שאני אגיע ל60 ק"ג ואז אתחיל נקייה?

תעזוב אותך ממספרים. תאכל ותשקל פעם בשבוע.
עלית 1/2 קילו ממשיך בתפריט, לא עלית --> תוסיף קלוריות.
במקביל שים לב שאתה מעלה משקלים בחדר כושר.

• פותח/ת השרשור
תעזוב אותך ממספרים. תאכל ותשקל פעם בשבוע.
עלית 1/2 קילו ממשיך בתפריט, לא עלית --> תוסיף קלוריות.
במקביל שים לב שאתה מעלה משקלים בחדר כושר.
סבבה מצויין תודה אחי. וכל כמה זמן לנסות לעלות משקלים? אפשר לנסות לעלות בהדרגה? כלומר אם אני עושה (דוגמא) בנץ' 15 כל צד ל-3 סטים, אפשר לנסות סט ראשון-15 שני-15 שלישי-17.5? ככה בערך 2-3 אימונים עד שאני אסגור 17.5 בכל שלושת הסטים?

כמו שכתבו כאן הנייטרלי שלך הוא בערך 1500 קלוריות. 3000 קלוריות זו קצת הסחפות

תמיד כדאי להתחיל מנמוך יותר ובמידת הצורך להוסיף.
הייתי ממליץ להתחיל מ2500 נניח ולהתקדם במידת הצורך.

בקשר למשקלי העבודה- אתה צריך תוכנית אימונים מסודרת שאפשר להתקדם בה במשקלים בצורה עקבית כל אימון או כל מספר אימונים(בהתאם לתכנית), העלאת משקלים היא לא דבר אקראי והיא צריכה להיות מעוגנת בתכנית(מה שבטוח שבכל שבוע תתקדם בכל התרגילים הגדולים לפחות פעם אחת, אחרת התכנית לא מתאימה לרמה שלך)

• פותח/ת השרשור
כמו שכתבו כאן הנייטרלי שלך הוא בערך 1500 קלוריות. 3000 קלוריות זו קצת הסחפות
הנייטרלי יוצא לי 2100-2200 בערך... אחרי הכפלה של 1.2 (שכחתי איך קוראים לזה, RMR?) ואחרי הוספה של הוצאה קלורית בפעילות בחדר כושר.

eggs.jpg

הנייטרלי יוצא לי 2100-2200 בערך... אחרי הכפלה של 1.2 (שכחתי איך קוראים לזה, RMR?) ואחרי הוספה של הוצאה קלורית בפעילות בחדר כושר.

כמה אתה חושב שאתה שורף קלוריות באימון?
לא יותר מ 150 (גג). אני מדבר על אנאירובי כמובן.

וזה לא עובד ככה,
תחשב כמה קלוריות אתה שורף באימון אירובי\משקולות במהלך השבוע ותחלק את זה ב 7.
מה שייצא לך זאת כמות הקלוריות שאתה צריך להוסיף לתפריט היומי מעל ה RMR שלך.

Back
למעלה תחתית