עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התקציב דיי מוגבר כרגע אני משתמש בקראטין מונו 5 גרם ביום.. ורציתי להוסיף עוד משהו חשבתי על המגנזיום אבל אתה חושב שמולטי ויטמין או אומגה 3 עדיף?? וגם בנוסף אני קונה קפאין לשפר את האימון זה משפיע???לכל תוסף יש את היתרון שלו. היתרונות שבמגנזיום הינם -
-מינרל חשוב לגוף.
-עוזר להרפיה של השרירים(מצוין כשיש DOMS מהאימונים).
-מייעל את השינה(כל עוד השימוש נעשה כחצי שעה לפני השינה).
אלה היתרונות שבשימוש מגנזיום. הוא מינרל חשוב ונמכר עבור גרושים על ידי חברות כמו NOW. תעשה את השיקול אם לקנות.
בהנחה והתקציב שלך לתוספים מוגבל, שמור את הכסף לתוספים יעילים יותר ממגנזיום כמו קריאטין/אומגה 3/מולטי ויטמין.
המינון המומלץ הוא 400-500 מ"ג.
הייתי משתמש בפרה וורקאוט כמו סי פור ונאו אקספלוד שאיתם האימון שלי היה יותר חזק.. עכשיו זה בעיקר קפה ואמרו לי קפאין יעשה השפעה יותר חזקה שווה להשקיע??כן. כל עוד אתה מוגבל כספית, שמור את הכסף לתוספים בעלי יתרונות עדיפים יותר כגון מולטי ויטמין ואומגה 3.
קפאין נותן לך אנרגיה לפני אימון. כל קפסולה מכילה 200 מ"ג.
השאלה היא האם יש לך צורך בזה? האם אתה מגיע עייף לאימונים? כל עוד אתה לא מגיע עייף לאימונים וזקוק לאנרגיה, אני לא רואה טעם להשתמש בזה.
סבבה תודה ומתי אני אמור לקחת תכדור ?? כמה זמן לפני אימוןאני לא חובב פרה וורקאוט למיניהן מהסיבה הפשוטה שלא כולם החומרים משפיעים באותו פרק זמן, מה שגורר אחריו לעיתים שימוש כפול במוצר וסיום מהיר יותר(וזה גם ככה מוצר יקר).
לך על קפאין, זול ופשוט.
אפשרי להכין קפה בהתאם לכמות הקפאין שתיקח(200 מ"ג בכדור), כך שאין הבדל אם הקפאין יגיע מכדור או קפה. אני אישית מעדיף כדור.
אני חייב לחלוק עליך בזה. לדעתי מגנזיום יותר חשוב מאלה. ויטמינים אפשר בקלות לקבל בכמות מספיקה ממזון, בלי קריאטין אפשר לחיות מצוין, ואומגה 3 עדיין לא מוכח כתוסף כזה מדהים. בלי מגנזיום אחרי אימון כבד, אני הרבה יותר תפוס ונוקשה.שמור את הכסף לתוספים יעילים יותר ממגנזיום כמו קריאטין/אומגה 3/מולטי ויטמין.
למינונים כמו 5000IU ויטמין D, גרם ויטמין C וכו' לא תגיע מהתזונה(לא שאלה המינונים במולטי, צריך לתסף את אלה ספציפית מהצד אך זו דוגמא). גם למינונים של 10000IU ויטמין A לא תגיע מהתזונה, במיוחד בחיטוב. אני לא רואה איך אדם שבחיטוב מגיע אפילו למינונים חלקים.אני חייב לחלוק עליך בזה. לדעתי מגנזיום יותר חשוב מאלה. ויטמינים אפשר בקלות לקבל בכמות מספיקה ממזון, בלי קריאטין אפשר לחיות מצוין, ואומגה 3 עדיין לא מוכח כתוסף כזה מדהים. בלי מגנזיום אחרי אימון כבד, אני הרבה יותר תפוס ונוקשה.
אני חייב לחלוק עליך בזה. לדעתי מגנזיום יותר חשוב מאלה. ויטמינים אפשר בקלות לקבל בכמות מספיקה ממזון, בלי קריאטין אפשר לחיות מצוין, ואומגה 3 עדיין לא מוכח כתוסף כזה מדהים. בלי מגנזיום אחרי אימון כבד, אני הרבה יותר תפוס ונוקשה.
מגנזיום אומרים שעוזר לא מרגיש שום שינוי, כנ"ל מולטי (אולי עושה אותי פחות רעב).מחזק.
זה מאוד אינדיבידואלי, עבורי מגנזיום הכי יעיל.
קריאטין לא עובד עלי.
אומגה 3 לא הבחנתי בשינוי כלשהו בעת/הפסקת צריכה.
כנ"ל לגבי מולטי.
מגנזיום אומרים שעוזר לא מרגיש שום שינוי, כנ"ל מולטי (אולי עושה אותי פחות רעב).
אבל אני לא מבין איך לא הבחנת בשינוי בצריכת אומגה 3, אני אישית מרגיש הרבה יותר רענן וערני (בחיטוב).
זה אמור בכלל לעשות את זה? לגרום לך להיות עירני?אבל אני לא מבין איך לא הבחנת בשינוי בצריכת אומגה 3, אני אישית מרגיש הרבה יותר רענן וערני (בחיטוב).
אני לא מסכים.למינונים כמו 5000IU ויטמין D, גרם ויטמין C וכו' לא תגיע מהתזונה(לא שאלה המינונים במולטי, צריך לתסף את אלה ספציפית מהצד אך זו דוגמא). גם למינונים של 10000IU ויטמין A לא תגיע מהתזונה, במיוחד בחיטוב. אני לא רואה איך אדם שבחיטוב מגיע אפילו למינונים חלקים.
קריאטין התוסף הכי זול ויעיל. מה יכול להיות טוב יותר מתוסף שעוזר לעלות במשקלים ולהתאוששות טובה יותר מהאימונים? אין.
אומגה 3 הוא תוסף שבלתי אפשרי להגיע למינונים מומלצים דרך התזונה. מעבר ליתרונות הבריאותיות של התוסף, אומגה 3 עוזרת לדלל את הדם, עוזר נגד דלקות, מסיר פלאק, משפר את סיבולת לב ריאה במהלך פעילות אירובית, וכו'. יש עוד יתרונות רבים שאני כבר לא זוכר. אני בספק אם זה לא תוסף כזה מדהים.
את השאר ניתן לקרוא במאמר בקילוגרם - https://www.kilogram.co.il/1460/תוספי-תזונה-חלק-א/
לגבי מגנזיום, כל עוד אינך ספורטאי תחרותי, אין טעם להגיע למינונים גבוהים מ400-500 מ"ג לאדם מתאמן ממוצע. מינונים של 400-500 ניתן להשיג בתזונה בקלות על ידי בננות, אגוזים, בשר אדום וכו', שלרוב הם מקורות נפוצים בתזונה היומיומית.
יתרה מזאת, כשהשרירים תפוסים, תמיד אפשר לשים גם קרח שעוזר לא פחות.
אני לא אומר שמגנזיום לא הכרחי, אך הוא פחות עדיף על פני התוספים הנ"ל. במקרה הספציפי שלך יש צורך במגנזיום, אבל זה אתה. אני בספק אם פותח האשכול עובר אימונים מאוד עצימים שמכריחים מגנזיום.
אתה מדבר על דומה או התאוששות כללית?הגעת למצב שנתפסו לך השרירים?
אם לא, אין רלוונטיות למגנזיום.
לגבי אומגה 3, כמו שכתבתי ההשפעה אינדבידואלית.
האמת לא יודע.זה אמור בכלל לעשות את זה? לגרום לך להיות עירני?
אתה מדבר על דומה או התאוששות כללית?
וקפיצות בשרירים במיוחד בעיניים זה ממש לא נעים בלשון המעטה.