עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזקתודה על הפירגון!
142.5kg אגב
אתה מתחרה?
הבנץ' נראה יציב וחזק, הייתי ממליץ לחקור ולנסות קצת טכניקה תחרותית שתוסיף לך עוד משקל על המוט.
הספוטר ליצן ודביל.
ופרוותי וורוד?
רק בפורום.
לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל טוטאל עושים בתחרות, לא מתי שיוצא ונוח באימון.
בהצלחה, ממליץ להתחרות ככה או ככה, קשה להבין למה עד שלא מנסים.
שכחת שהספוטר גם שמן!אני אספר לך סוד. כל אחד עושה את הטוטאל שלו איפה שבא לו. אני יכול באותה מידה להרוס לך את החגיגה ולהגיד שטוטאל עושים ב IPF, לא בארגונים עם 3 אנשים, לא בארגונים שמרשים מוט דדליפט, לא בארגונים שמרשים שקילה יום לפני וכו׳.
אני אספר לך סוד. כל אחד עושה את הטוטאל שלו איפה שבא לו. אני יכול באותה מידה להרוס לך את החגיגה ולהגיד שטוטאל עושים ב IPF, לא בארגונים עם 3 אנשים, לא בארגונים שמרשים מוט דדליפט, לא בארגונים שמרשים שקילה יום לפני וכו׳.
אני אספר לך סוד. אנחנו מגיבים בפורום PL/WL. מי שרוצה להגיד שהטוטאל שלו הוא ריצת 2000+שכיבות סמיכה+כפיפות בטן - שילך לפורום אימונים.
שכחת שהספוטר גם שמן!
אתה לא מפחד לעשות משקל כזה עם ספוטר שלא מסוגל לדחוק 3 פלטות?
אתה בטח מבין שישנם כאלה (אולי גם מאוד חזקים) שלא מתחרים. אז יש טוטאל בתחרות, הכל ביום אחד עם שיפוט, לחץ וכו... ויש טוטאל שהוא דרך להציג את סך ה-PR-ים המושגים בעבודה קשה.אני אספר לך סוד. אנחנו מגיבים בפורום PL/WL. מי שרוצה להגיד שהטוטאל שלו הוא ריצת 2000+שכיבות סמיכה+כפיפות בטן - שילך לפורום אימונים.