הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Doron Mtfcking Milner 142.5Kg BP PR

• פותח/ת השרשור Tom
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
מה שיותר מרשים זה שה-PR בוצע לאחר סשן של HB סקוואט עם PR לפאוז ויומיים לאחר PR לרביעיית דדליפט ב-220Kg.
כפי שציינתי התחנה הקרובה 600Kg טוטאל ואנחנו אוטוטו מגיעים... 🕴

אתה מתחרה?

הבנץ' נראה יציב וחזק, הייתי ממליץ לחקור ולנסות קצת טכניקה תחרותית שתוסיף לך עוד משקל על המוט.

לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל טוטאל עושים בתחרות, לא מתי שיוצא ונוח באימון.

בהצלחה, ממליץ להתחרות ככה או ככה, קשה להבין למה עד שלא מנסים.

לא רוצה להרוס את החגיגה, אבל טוטאל עושים בתחרות, לא מתי שיוצא ונוח באימון.

בהצלחה, ממליץ להתחרות ככה או ככה, קשה להבין למה עד שלא מנסים.

אני אספר לך סוד. כל אחד עושה את הטוטאל שלו איפה שבא לו. אני יכול באותה מידה להרוס לך את החגיגה ולהגיד שטוטאל עושים ב IPF, לא בארגונים עם 3 אנשים, לא בארגונים שמרשים מוט דדליפט, לא בארגונים שמרשים שקילה יום לפני וכו׳.

נערך לאחרונה:
אני אספר לך סוד. כל אחד עושה את הטוטאל שלו איפה שבא לו. אני יכול באותה מידה להרוס לך את החגיגה ולהגיד שטוטאל עושים ב IPF, לא בארגונים עם 3 אנשים, לא בארגונים שמרשים מוט דדליפט, לא בארגונים שמרשים שקילה יום לפני וכו׳.
שכחת שהספוטר גם שמן!

אני אספר לך סוד. אנחנו מגיבים בפורום PL/WL. מי שרוצה להגיד שהטוטאל שלו הוא ריצת 2000+שכיבות סמיכה+כפיפות בטן - שילך לפורום אימונים.

אני אספר לך סוד. אנחנו מגיבים בפורום PL/WL. מי שרוצה להגיד שהטוטאל שלו הוא ריצת 2000+שכיבות סמיכה+כפיפות בטן - שילך לפורום אימונים.

מקסים.

שכחת שהספוטר גם שמן!

לפחות הוא מתאמן.

אתה לא מפחד לעשות משקל כזה עם ספוטר שלא מסוגל לדחוק 3 פלטות?

לדחוק? מה אתה ליצן?

• פותח/ת השרשור
אתה בטח מבין שישנם כאלה (אולי גם מאוד חזקים) שלא מתחרים. אז יש טוטאל בתחרות, הכל ביום אחד עם שיפוט, לחץ וכו... ויש טוטאל שהוא דרך להציג את סך ה-PR-ים המושגים בעבודה קשה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית