עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה ספוטר כזה יעשה? ישכב על הלוחץ וילחץ במקומו?...אתה לא מפחד לעשות משקל כזה עם ספוטר שלא מסוגל לדחוק 3 פלטות?
מה ספוטר כזה יעשה? ישכב על הלוחץ וילחץ במקומו?...
כאן הטעות שלך, צריך ספוטר עם בייספ קרלז חזק!!
🏋️
אתה מטריל כן ?נו, אתה לא רואה איזה בייספס יש לו?
גבר, לידך כולם נראים כאילו זה יומם הראשון במכון... 😃אתה מטריל כן ?
נראה שזה יומו הראשן במכון
אתה מטריל כן ?
נראה שזה יומו הראשן במכון
תדע רק אחרי חודשיים~ אני מעריךכדאי לבקש תוכנית אימונים ממדריך?
אתה בטח מבין שישנם כאלה (אולי גם מאוד חזקים) שלא מתחרים. אז יש טוטאל בתחרות, הכל ביום אחד עם שיפוט, לחץ וכו... ויש טוטאל שהוא דרך להציג את סך ה-PR-ים המושגים בעבודה קשה.
המילה טוטאל לא צריכה להיות ככ קדושה. בפרט כל עוד שני הצדדים מבינים את כוונת המשוררברור שאני מבין. תפרסם שיא בx, שיא בy, שיא בz. אין שום בעיה. אם ממש בא לך, תעשה את כולם באותו יום ותקרא לך טוטאל מכון או mock comp. אבל באותה מידה אני יכול להחליט שבא לי לעשות שיא בקריאת ספרים ולקרוא לזה טוטאל.
אפשר לתלה ?Horses
פלטה ירוקה זה עשר כן ?
לא ראיתי פוטנציאל מיוחד, עדיף להשקיע בתחום ספורט אחר כמו שח למשל.כדאי לבקש תוכנית אימונים ממדריך?
ההבדל בין טוטאל מכון לבין טוטאל על הבמה הוא כמו ההבדל בין תל אביב לעזה, אני מעריך רק מי שמעז ומתחרה, וכל השאר לא שווים כלום!ברור שאני מבין. תפרסם שיא בx, שיא בy, שיא בz. אין שום בעיה. אם ממש בא לך, תעשה את כולם באותו יום ותקרא לך טוטאל מכון או mock comp. אבל באותה מידה אני יכול להחליט שבא לי לעשות שיא בקריאת ספרים ולקרוא לזה טוטאל.
לא.
אני מעריך את הבחור, נתן 142, זה יותר ממה שאני אי פעם נתתי.
אני מעריך הרבה אנשים שחזקים במכון, מפרגן ועוזר בכיף.
אבל טוטאל - זה לא יהיה בחיים. ברגע שאתה סוכם את שלושת ההרמות ואומר "נתתי טוטאל 600" אוט' אתה משווה את זה לתחרויות, וזה פשוט לא בר השוואה. אני לא אומר שאם הרמת 300 במכון זה לא טוב, זה פשוט לא בר השוואה. במיוחד שמדובר על סכימה של 3 הרמות, הרמה בודדת עוד ניחא.
אם היה כאן איזשהו מנהג נפוץ בפורום לעשות טוטאל מכון וכו', אז השימוש במילה היה פחות צורם לי, כי זה משהו בר השוואה. כמו לדוגמא המנהג של "טוטאל קרוספיט" שזה סקבט אוברהד ודדליפט אאל"ט, ברגע שכולם עושים פחות או יותר אותו דבר, ניתן להשוות בצורה גסה.
ברגע שכל אחד ממציא לעצמו חוקים משלו מה תקף בטוטאל שלו ומה לא, זה פשוט לא בר השוואה והופך את העניין למגוחך.
זה לא עניין של "מי שלא מתחרה לא שווה" זה עניין שאתה נותן טוטאל 600 בימים שונים במכון, למי או למה בדיוק תשווה את זה? איזו אינדיקציה להשוואה בדיוק תהיה לך ומול מי... כמו שאמרתי, אני יכול לתת טוטאל יד קדמית+ריצת 2000+שכיבות שמיכה+חתירה בעמידה, לקבל טוטאל של 500 קילו. מה זה בדיוק אומר?
וזה לא צורם לך שהטוטאל שלך הוא לא בר השוואה לטוטאל בשלושים ארגונים אחרים?