עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בלי שהתחריתי בחיים, אני בטוח שאתה צודק.אני חושב שהרייג' בתחרות הוסיף לי עשרה ק"ג לכל הרמה אפילו שאני אדם שמתאמן עם רייג' גם במכון-
זאת אומרת שאפשר גם "להרוויח" משקל נוסף בתחרות בגלל האנדרנלין ושות'.
פשש שאפו, עלה הרבה יותר מהר מה-142.5 האחרון. איזה תוכנית אתה עושה?
אפשרי שהיה לך את השנית,אני לא בטוח והאמת אני נוטה להאמין שלא אבל בכל מקרה אני חושב שהיה צריך לתת לך עוד מקום להלחם קצת.
אה אז מצטער. לא אמרתי שהספוטר לא טוב הוא מעולה אבל אם אתה ביקשת אז זה כבר משהו שונההספוטר מעולה. אני זה שאמרתי לו לקחת. איבדתי את הטונוס בגב.
אה אז מצטער. לא אמרתי שהספוטר לא טוב הוא מעולה אבל אם אתה ביקשת אז זה כבר משהו שונה
כי נגיד לי אישית כבר קרה שנאבקתי עם מוט איזה 5 שניות+ ולפעמים גם באמת הצלחתי לסיים את החזרה בסוף.
מה זה טונוס?
הוא איבד את הטונוס...לא היה לו את זה. רואים שהוא נתקע.
היתה לי הרגשה שליחששת לספוטר:הספוטר מעולה. אני זה שאמרתי לו לקחת. איבדתי את הטונוס בגב.
הספוטר מעולה. אני זה שאמרתי לו לקחת. איבדתי את הטונוס בגב.
רגע רגע, לפלטות האדומות בכל מכון יש קארמה רעה או רק במכון שלכם? שאני אדע מה להאשים בעתיד...חבל שאתה עקשן ולא מקשיב לי. אסור לעבוד עם פלטות אדומות, יש להן קארמה רעה. אם היית שם כחולות היית עושה שלשה.
רגע רגע, לפלטות האדומות בכל מכון יש קארמה רעה או רק במכון שלכם? שאני אדע מה להאשים בעתיד...
לא מסכים איתך בזה, אחי.אם אתה מתחרה רק נגד עצמך, למה לשלם על זה כסף ולשרוף יום עבודה?
כן, הם גם אוהבים לבלגן את הפלאטות על המוט!רק אצלנו, כי אלה הפלטות האהובות על המשקולנים.
לא מסכים איתך בזה, אחי.
התחרתי כבר ב-5 תחרויות, ואני בא קודם כל בישביל לשפר את הטוטאל וההישגים האישיים שלי.
לא מאמין בגישה הזאת של "לבוא להתחרות רק בישביל לקחת ראשון", כי אם הייתי הולך לפי הגישה הזאת, לא הייתי מעיז להתחרות בכלל.
אני לא בא בישביל לתת למישהו בראש, זה רק בונוס בישבילי.
תחרויות הן חוויה והרגשה אחרת, שאי אפשר לדעתי להבין מבלי להתנסות בזה לבד.
כן, הם גם אוהבים לבלגן את הפלאטות על המוט!
נגיד בכל צד: אדום, צהוב, כחול(?!), שוב צהוב(?!), אדום(?!).
לבן אדם ממוצע לוקח כמה דקות לחשב כמה בתאכלס יש על המוט.
כן, צריך לבוא להתעדכן פעם.גבר לא היית יותר מדי זמן אצלנו. הפעם האחרונה שמוט של משקולן ראה שלוש פלטות הייתה לפני עונת החוגים.
קארמה רעה