נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאור ראיונות שלה בהם יש לה קול באס יותר עבה מג'יימס ארל ג'ונס, אצטרך לראות הוכחה/לתל"ה מעבר לקוקיות שהיא אישה ולא גבר...
מעניין למה יש לה קול כזה, בטח נולדה ככה?🤫
אם אתה לא רואה שמה שהיא עשתה זה בדיחה, יהיה קשה להסביר לך איפה עובר הגבול.אנשים שוכחים מה המהות של ספורט, לעשות הכי טוב שאתה יכול במסגרת חוקים מסויימים.
לי נמאס מאנשים עם ידיים ארוכות, אז מה?
לגבי כף רגל מלאה על הרצפה - יצא לי לראות אנשים שלוחצים עם לא פחות קשת ממנה, עם חוקי IPF, וגם אליהם באו בהשמצות.
איפה עובר הגבול מתי זה "יותר מדי להקשית"? גם אני מקשית, אני צריך לשכב בסבבה רק בשביל שיחשבו שאני גבר ולוחץ 100% אורגינל?
כמו מה? מביאה מכות לשלושה גברים שגנבו את הטסט שלה?היה מעניין לראות אותה עושה משהו מעבר ללחיצות.
כמו מה? מביאה מכות לשלושה גברים שגנבו את הטסט שלה?
אם אתה לא רואה שמה שהיא עשתה זה בדיחה, יהיה קשה להסביר לך איפה עובר הגבול.
איפה הבדיחה? 😭
הבנת?ואם מישהו גמיש ברמה שהוא מצליח להיות ס''מ מתחת למוט?
הכל חוקי הכל טוב, זה ספורט?
זה שיעמום.
הבנת?
לי יש שיטה יותר טובה, אני עושה עם שני ספוטרים, יחד אנחנו מרימים מאות קילוגרמים. ואם אנחנו נתקעים, עוד שניים קופצים לעזרה. התקדמתי ככה המון!לטייני מייקר יש שיטה אחרת להתחזק בבנצ', הוא מגדיל את הכרס ומקצר את הטווח תנועה.
מה אתה במולטיפליי ?לי יש שיטה יותר טובה, אני עושה עם שני ספוטרים, יחד אנחנו מרימים מאות קילוגרמים. ואם אנחנו נתקעים, עוד שניים קופצים לעזרה. התקדמתי ככה המון!
בנץ' פרס צריך להיעלם מהספורט הזה. שום ספורט לא צריך להתבצע בשכיבה על ספסל.