נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ונגיד שקיצור טווח תנועה זה שם גנרי ליצירת יתרון מכני שלא קשור לכחבלחיצה מעל הראש אין קיצור טווח תנועה גם אם אתה מרשה להשען אחורה.
זאת אומרת שהילדה בסרטון = תקין מבחינתך?הכל קשור לכוח. גם מבנה גוף זה יתרון מכני.
זאת אומרת שהילדה בסרטון = תקין מבחינתך?
בדיחה מבחינתך בגלל הספסל בלבד?בטח תקין. היא עברה את חוקי התחרות. התחרות עצמה היא בדיחה מבחינתי.
הבנתי
הבנתי
בקיצור לא הצלחתי להכניס אותך לכשל לוגי
זה הזמן לחזור למאורה שלי
סובייקטיבילהגביל השענות אחורה.
סובייקטיבי
כמו כל שיפוט בערך?
מה סובייקטיבי בC&J?
ואל תגיד לחיצה עם הכתפיים בג'רק יש לי תשובה לזה
הסיכוי שיהיו מחלוקת בשופטים בWL מול אור אדום רק בחלק מהשופטים בPL נמוך עד אפסי (לפי סטטיסטיקה) וזה מה שהופך את זה למעניין יותר עבוריתמיד אפשר לפסול על פרטים קטנים. עומק בסקוואט, לחיצה ב C&J, דדליפט לא נעול, עצירה על החזה בבנץ׳...
איפה עוד תראה אנשים משחקים תופסת עם מוט של רבע טון?אני לא מתווכח ש WL זה ספורט הרבה יותר נחמד לצפיה.
התחרות צריכה לבדוק מי חזק יותר נקודה.אנשים שוכחים מה המהות של ספורט, לעשות הכי טוב שאתה יכול במסגרת חוקים מסויימים.
לי נמאס מאנשים עם ידיים ארוכות, אז מה?
לגבי כף רגל מלאה על הרצפה - יצא לי לראות אנשים שלוחצים עם לא פחות קשת ממנה, עם חוקי IPF, וגם אליהם באו בהשמצות.
איפה עובר הגבול מתי זה "יותר מדי להקשית"? גם אני מקשית, אני צריך לשכב בסבבה רק בשביל שיחשבו שאני גבר ולוחץ 100% אורגינל?
איפה מצאת את זה?
מעניין אם יש דוגמאות גם של גברים שעושים טכניקה דומה, שמאפשרת להם ROM של 4 ס"מ
בכדי לנצח בתחרות בוודאי שלא. אבל די ברור שאם הטכניקה שלך מעולה ושלי פח אז אני לא יותר גבר ו-100% אורגינל אלא יותר חזק...איפה עובר הגבול מתי זה "יותר מדי להקשית"? גם אני מקשית, אני צריך לשכב בסבבה רק בשביל שיחשבו שאני גבר ולוחץ 100% אורגינל?
רום?...🙄
אמירה של חלשיםבנץ' פרס צריך להיעלם מהספורט הזה. שום ספורט לא צריך להתבצע בשכיבה על ספסל.
אמירה של חלשים