הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית תזונה ואימונים לפני חתונה, אחרי הפסקה של שנתיים

• פותח/ת השרשור Indra
  • פורסם בתאריך

Indra

משתמש מתחיל
20
1
נק' מוניטין:
-13
20
1
שלום,

חזרתי להתאמן לפני חודש אחרי שנתיים של חוסר אימון טוטאלי, עכשיו כשסוף סוף סיימתי את הלימודים לתואר, התפנה לי קצת זמן, אז החלטתי להתלבש על הזמן הזה לפני שמשהו אחר יחטוף לי אותו.
רק שתדעו שחברה זה דורש גם ימבה של זמן, אז אני מביא אותה איתי לחדר כושר, ונותן לה להרים ברזל

אז אני התחלתי לפני חודש ושקלתי 82, גובה 181, אחוז שומן מוערך 19~
ה-RME שלי הוא 2150~

מכיוון שאני וחברה שלי (ארוסתי) עוד חצי שנה מתחתנים, אני לא יכול לקחת סיכון עכשיו ולעשות מסה רצינית.
לכן, התחלתי לעשות קודם כל חיטוב בכדי להוריד אחוז שומן לאזור ה 14~ ואח"כ לעשות גרעון חיובי קטן. בנתיים אחרי חודש ירדתי קילו וחצי.
אני אוכל 130 גר' חלבון, 60 גר' שומן, והשאר משלים בפחמימות, כאשר הגרעון השלילי שלי הוא באזור ה 700~
אחרי שאסיים את החיטוב, המטרה שלי היא להיות בעודף חיובי של 300-400 קלוריות ולנסות לעלות נקי, כאשר בחתונה אהיה 14~ אחוז שומן על 78+ (שזה אומר שיהיה לי באזור ה3 חודשים, לאחר החיטוב, לעלות מסה נקיה של 4 קילו)

האימון שאני עושה כרגע זה ה FBW שלקחתי פה מהאתר.
אני עולה במשקלי עבודה דווקא למרות שאני אוכל ממש קצת, כבר הגעתי ל 60 בבנץ' לשמיניה, 60 בסקוואט לשישייה
אני מרגיש שבבנץ' אני כבר נתקע (אני לא אוכל מספיק), בסקוואט יש לי אני מאמין עוד 10-15 קילו עד שאני יתקע.

קניתי מאמינו שופ פה בפורום את המבצע על סייטק, חלבון שוקו (לא משהו עם מים, אבל עם חלב זה סבבה), וקריאטין 1 קילו. וקילתי מתנה גם שייקר וחטיף.
אז יש לי עכשיו קריאטין, אף פעם לא לקחתי קריאטין לכן אני לא יודע איך זה ישפיע עליי.

השאלה שלי היא קודם כל, האם אתם חושבים שמה שאני עושה זה נכון? האם זה הגיוני להשיג את המטרות שלי בפרק זמן הקצר הזה?
והשאלה השניה היא מתי להתחיל לתסף קריאטין? האם עכשיו, תוך כדי חיטוב (מבין שזה יעלה לי את המשקל בנוזלים ויעשה לי בילבול), או לחכות לאחרי החיטוב?

תודה 🤩

נערך לאחרונה:
קודם כל משהו שמאוד צרם לי:
גירעון=שלילי
עודף=חיובי
אין מושג כזה גירעון חיובי, הכוונה היא ל"מאזן".
מאזן חיובי=עודף קלורי
מאזן שלילי=גירעון קלורי

המטרות שלך די ריאליות.
הייתי מעלה חלבון לפי 2 ממשקל גוף, ואת המאזן הקלורי השלילי ל500 קלוריות.
את הקריאטין תשמור לתקופת העליה במסה, לחיטוב זה יהיה קצת מיותר.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על התשובה וגם תודה רבה על התיקון

קריאטין תיקח 5 גרם כל יום ,לא אמור לגרום לך להראות נוזלי באחוז שומן כזה

• פותח/ת השרשור
קריאטין תיקח 5 גרם כל יום ,לא אמור לגרום לך להראות נוזלי באחוז שומן כזה
השאלה שלי הייתה האם יש לי מה לקחת שאני בחיטוב? ורוצה לרדת באחוזי שומן..

השאלה שלי הייתה האם יש לי מה לקחת שאני בחיטוב? ורוצה לרדת באחוזי שומן..
קריאטין לא קשור לשומן.
הוא מספק לך יותר אנרגיה.

• פותח/ת השרשור
קריאטין לא קשור לשומן.
הוא מספק לך יותר אנרגיה.
מספק יותר אנרגיה?
אני הבנתי שהוא מעמיס את סיבי השריר בנוזלים ובכך מנפח ומגדיל אותם, ועל ידי זה נותן יותר כוח..

מספק יותר אנרגיה?
אני הבנתי שהוא מעמיס את סיבי השריר בנוזלים ובכך מנפח ומגדיל אותם, ועל ידי זה נותן יותר כוח..
נכון ,עדין הוא לא מוסיף שומן ,נוזלים כן .

Back
למעלה תחתית