הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת אימונים+שאלה

yoel_f1

משתמש מתחיל
65
22
נק' מוניטין:
25
65
22
טוב אז אני היום מתחיל להתאמן אני חשבתי על לעשות חודש , חודשיים או כמה זמן שיצטרך FBW מורכבים כמו
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים 3X10
כפיפות בטן 2-3X12-15
אבל בלי לעלות משקלים זאת אומרת חודש חודשיים לעבוד רק על טכניקה אני יעלה צילומים והכל ורק שהטכניקה שלי תהיה טובה אני אתחיל SS מה אתם אומרים? ועוד שאלה בחודשים שאני עושה FBW אני לא מעלה משקלים אז איך התזונה שלי צריכה להראות? אני הרי לא מעלה משקלים ואם אני אהיה בפלוס קלורי אני אעלה יותר בשומן. או שלא חח מה דעתכם? בן 14 גובה 1.66 משקל 54

טוב אז אני היום מתחיל להתאמן אני חשבתי על לעשות חודש , חודשיים או כמה זמן שיצטרך FBW מורכבים כמו
סקווט 3X8
דדליפט 2X6
בנץ' פרס 4X8
מתח רחב 3X8
מיליטרי פרס 3X8
כפיפת מרפקים 3X10
כפיפות בטן 2-3X12-15
אבל בלי לעלות משקלים זאת אומרת חודש חודשיים לעבוד רק על טכניקה אני יעלה צילומים והכל ורק שהטכניקה שלי תהיה טובה אני אתחיל SS מה אתם אומרים? ועוד שאלה בחודשים שאני עושה FBW אני לא מעלה משקלים אז איך התזונה שלי צריכה להראות? אני הרי לא מעלה משקלים ואם אני אהיה בפלוס קלורי אני אעלה יותר בשומן. או שלא חח מה דעתכם? בן 14 גובה 1.66 משקל 54

אתה מרגיש שאתה צריך להוריד במשקל?
רזה\שמן?

אתה לא צריך חודשיים לעבוד רק על טכניקה.. בתוך שבועיים אתה תיכנס לעניינים.
תיהיה על נייטראלי מקסימום.

לאחר מכן תתחיל מסה, עדינה..פלוס של 300.
ותעלה בהדרגה.

• פותח/ת השרשור
אתה מרגיש שאתה צריך להוריד במשקל?
רזה\שמן?

אתה לא צריך חודשיים לעבוד רק על טכניקה.. בתוך שבועיים אתה תיכנס לעניינים.
תיהיה על נייטראלי מקסימום.

לאחר מכן תתחיל מסה, עדינה..פלוס של 300.
ותעלה בהדרגה.
תודה על המענה
לא אני לא שמן וגם לא שמנמן אבל לא עור ועצמות אני קצת פחות מרגיל
וסבבה מה דעתך על כך שאני יוסיף לתכנית גם פשיטת מרפקים 3X10 וחתירה 3X8? או שאין צורך
המטרה הקרובה שלי היא לתפוס את הטכניקה במורכבים המטרה היותר רחוקה לעלות במסת שריר כמה שיותר נקי ופחות אחוזי שומן ובמשקל הכללי בכלל
תודה 😃

תודה על המענה
לא אני לא שמן וגם לא שמנמן אבל לא עור ועצמות אני קצת פחות מרגיל
וסבבה מה דעתך על כך שאני יוסיף לתכנית גם פשיטת מרפקים 3X10 וחתירה 3X8? או שאין צורך
המטרה הקרובה שלי היא לתפוס את הטכניקה במורכבים המטרה היותר רחוקה לעלות במסת שריר כמה שיותר נקי ופחות אחוזי שומן ובמשקל הכללי בכלל
תודה 😃

לפי דעתי,
חבל לך לבזבז זמן יקר במכון שעולה לך גם כסף (או להורים)
יש לך ביו טיוב סרטונים עם טכניקה שאתה יכול ללמוד מהם, יש לך כאן סרטונים בלוגים של אנשים..
תתחיל תוכנית כוח ממשקלים נמוכים, תתחיל בתזונה נכונה לעלייה במסה ותישן בין 7 ל 8 שעות.

עם הזמן הטכניקה תשתפר ואתה תלמד יותר.
מה גם שתמיד אתה יכול לצלם את עצמך ולהעלות לכאן לביקורת על הטכניקה.

בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי,
חבל לך לבזבז זמן יקר במכון שעולה לך גם כסף (או להורים)
יש לך ביו טיוב סרטונים עם טכניקה שאתה יכול ללמוד מהם, יש לך כאן סרטונים בלוגים של אנשים..
תתחיל תוכנית כוח ממשקלים נמוכים, תתחיל בתזונה נכונה לעלייה במסה ותישן בין 7 ל 8 שעות.

עם הזמן הטכניקה תשתפר ואתה תלמד יותר.
מה גם שתמיד אתה יכול לצלם את עצמך ולהעלות לכאן לביקורת על הטכניקה.

בהצלחה 😃
תודה גבר 😃 אשתדל

• פותח/ת השרשור
חחחחחח עכשיו חזרתי מהאימון הראשון שלי
במילה אחת: FUCK ME
אני עד עכשיו רועד ותפוס כמו לא יודע מה חחח
יש במקרה תרגילים לייצוב הגוף? בלחיצת חזה 2 אנשים היו צריכים לייצב אותי כי עם מוט ריק זזתי עם היד כמו משוגע שחותר בקייאק
הסקוואט היה בסדר והמאמן שם אמר שהוא הפתיע אותי עם הטכניקה שלי הוא אמר שהיא טובה :ס
מתח בסדר כפיפת מרפקים בסדר חוץ מהיד השמאלית שלי שלא הצלחתי לסיים איתה את הסט השלישי ועם הימנית כן.
המילטרי פרס גם בעיה בייצוב זזתי עם המוט קדימה ואחורה חח
דד אני יעשה אימון הבא כי הרגשתי שאני עומד ללדת שלישייה
כן אני די חלש לא חשבתי שעד כדי כך שאני מתקשה עם מוט ריק :( טוב עכשיו אוכל אוכל אוכל

Back
למעלה תחתית