הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר הוכחה שבאמצעות תוכניות כוח אי אפשר לעלות במאסה

• פותח/ת השרשור asdasd
  • פורסם בתאריך
עכשיו בלי צחוק , יש עוד מליון כמוהוא שעלו ככה במשקל .
העניין המרכזי שחלק מהאנשים בארץ לא מבינים בתוכנית כח , זה שצריך לעשות 2 דברים:
להתקדם במשקלים ולאכול .

הוא עלה 27~ ק"ג כמעט בשנה, אני מעריך שהוא בסביבות ה20% אבל הוא סתם נוזלי יכול להיות שהוא גם פחות.
בכל מקרה ליצנים לא מתים רק מתחלפים (אלו שמלגלגים, לא קראו ולא ניסו אף פעם), יש המון דוגמאות כאלו אם לחפש. אני גם יכול להתערב שהוא אכל ג'אנק כל השנה הזו ובטח לא פחות מ4000-5000 קלוריות ביום, כשאתה מתאמן תוכניות כוח באמת אפשר לאכול חופשי חודשי וכמעט לא עולים בשומן וגם זה פותח את הרעב חבל על הזמן.

הוא עלה 27~ ק"ג כמעט בשנה, אני מעריך שהוא בסביבות ה20% אבל הוא סתם נוזלי יכול להיות שהוא גם פחות.
בכל מקרה ליצנים לא מתים רק מתחלפים (אלו שמלגלגים, לא קראו ולא ניסו אף פעם), יש המון דוגמאות כאלו אם לחפש. אני גם יכול להתערב שהוא אכל ג'אנק כל השנה הזו ובטח לא פחות מ4000-5000 קלוריות ביום, כשאתה מתאמן תוכניות כוח באמת אפשר לאכול חופשי חודשי וכמעט לא עולים בשומן וגם זה פותח את הרעב חבל על הזמן.

הוא כתב
7-8 אלף קלוריות והוא היה גם בGOMAD
ואני לא בטוח אם הוא החשיב את הGOMAD או לא, לדעתי כן אחרת הוא היה יוצא משהו דומה ליוקוזונה

הוא אכל יותר מ 5000 ביום. הגיוני שהוא אוכל ג'אנק. זה כמעט בלתי אפשרי לאכול נקי כל כך הרבה קלוריות ביום. רק sugarzaza יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית