הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה ממכם מעשנים קנאביס ?

FirstCycle

משתמש מתחיל
144
14
נק' מוניטין:
15
144
14
סתם רציתי לדעת כמה מהחבר'ה שמתאמנים מעשנים קנאביס ובאיזה תדירות.
מדבר על ירוק/חום לא נייס וכול הכימיים.

בכול מקרה אני מעשן כמעט כול יום,כמובן שנקי בלי טבק ומאז שעישנתי אני מרגיש שאני מתחזק באימונים(כנראה מהאובר מאנץ חח) וזה גם עוזר לי לישון בלילה כמו שצריך מה שלא קרה לי בשנה האחרונה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה לא באמת חושב שאנשים שמפרסמים כאן סרטונים מהאימונים שלהם, שקל מאוד לזהות ולאתר אותם לפי ההודעות שלהם בפורום, יגידו לך כאן אם הם צורכים קנאביס/חשיש סתם ככה, נכון?

למה רק קנאביס?
גראס וחשיש להרפיית שרירים ולתקופות מסה.
ספידים וממריצים לאימונים ארוכים ולשריפת שומן מוגברת.
אוקסיקודון לחיטוב ולהפחתת תאבון.
מומלץ לשלב הכל ביחד עם סמים אנאבוליים לאפקט מירבי.
Paul Demayo אהב לערבב הכל..

כמעט לכל סם יש "היתרון" כשזה נוגע לפיתוח גוף פרט לאלכוהול.
מפתחי גוף ומתעמלים מנסים להימנע מאלכוהול והסם הנגיש הכי פחות מזיק אחריו זה קנאביס.
מה שכן הוא מעלה לחץ דם ודופק, ואיתו הורמון השובע "לפטין" לא פועל כשורה(אתה יכול להגזים באוכל, לשלב מאכלים מוזרים,להקיא).
נפגעת הקוארדינציה וקל לאבד שיווי משקל אחרי העישון.
חוץ מכמה נפילות(אחרי כמה הפלות), כמה תאונות עבודה(דיסק עובר ליד האצבע או מאבד שיווי משקל בגובה), מפגש לא נעים עם שוטרים,מורים,הורים,פיטורים,תיק פלילי,טאבו חברתי,עלות כלכלית גבוהה,עלות בריאותית(פארש).. מממ..
לפעמים זה מסתדר השאלה היא על מה אתה מוכן להמר ולוותר.
אתה לא באמת חושב שאנשים שמפרסמים כאן סרטונים מהאימונים שלהם, שקל מאוד לזהות ולאתר אותם לפי ההודעות שלהם בפורום, יגידו לך כאן אם הם צורכים קנאביס/חשיש סתם ככה, נכון?
אלא אם כן הם "יבשים" כבר הרבההה זמן

למה רק קנאביס?
גראס וחשיש להרפיית שרירים ולתקופות מסה.
ספידים וממריצים לאימונים ארוכים ולשריפת שומן מוגברת.
אוקסיקודון לחיטוב ולהפחתת תאבון.
מומלץ לשלב הכל ביחד עם סמים אנאבוליים לאפקט מירבי.
Paul Demayo אהב לערבב הכל..

כמעט לכל סם יש "היתרון" כשזה נוגע לפיתוח גוף פרט לאלכוהול.
מפתחי גוף ומתעמלים מנסים להימנע מאלכוהול והסם הנגיש הכי פחות מזיק אחריו זה קנאביס.
מה שכן הוא מעלה לחץ דם ודופק, ואיתו הורמון השובע "לפטין" לא פועל כשורה(אתה יכול להגזים באוכל, לשלב מאכלים מוזרים,להקיא).
נפגעת הקוארדינציה וקל לאבד שיווי משקל אחרי העישון.
חוץ מכמה נפילות(אחרי כמה הפלות), כמה תאונות עבודה(דיסק עובר ליד האצבע או מאבד שיווי משקל בגובה), מפגש לא נעים עם שוטרים,מורים,הורים,פיטורים,תיק פלילי,טאבו חברתי,עלות כלכלית גבוהה,עלות בריאותית(פארש).. מממ..
לפעמים זה מסתדר השאלה היא על מה אתה מוכן להמר ולוותר.

אלא אם כן הם "יבשים" כבר הרבההה זמן
גם אם אתה יבש, אתה לא רוצה שמשטרה סתם תשים עליך עין.

נהיית פרנואיד מכל העישונים, אה?
השאלה אמורה להיות כמה ממכם לא מעשנים קנאביס
השאלה אמורה להיות "כמה מכם מעשנים/לא מעשנים...". אין כזו מילה ממכם.

קנאביס אמור בהחלט לעזור להתאושש, להתגבר על כאבים דלקות ומה לא, שינה יותר טובה. ועוד הרבה יתרונות אחרים.

מצד שני לא יודע כמה אתה מעשן כל יום, אם זה בשביל להתמסטל, אז כנראה האפקט הכללי לא ממש חיובי, אם זה בקטנה אז לא סוף העולם.

יצא לי לעשן בארץ סביב 5 פעמים~

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית