אבל קלן אתה דוחף כמו סוכריות...לא נוגע בחרא הזה
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל קלן אתה דוחף כמו סוכריות...לא נוגע בחרא הזה
🫤נהיית פרנואיד מכל העישונים, אה?
לא יפי נפש, פשוט אני לא רואה סיבה שמישהו ידבר על דברים לא חוקיים.נו באמת איזה יפי נפש יש בפורום הזה.
והמון טרולים.
לא יפי נפש, פשוט אני לא רואה סיבה שמישהו ידבר על דברים לא חוקיים.
יש, ומי שכותב שם, זכותו המלאה.אז אני הוזה שיש קטגוריה שלמה לדברים לא חוקיים?
יש, ומי שכותב שם, זכותו המלאה.
אני בכל זאת לא הייתי משווה בין אנבוליים לסמים קלים.
גבר, אני הבן אדם האחרון שאתה יכול להסביר לו משהו בנושא קנאביס.גם אני לא הייתי משווה,אנבוליים יכולים לדפוק לך תחיים גם אם אתה עושה הכול לפי הספר.
אבל קנאביס המקסימום שהוא יכול לעשות זה מאנץ.(שלא לדבר על הסגולות הרפואיות שלו)
גבר, אני הבן אדם האחרון שאתה יכול להסביר לו משהו בנושא קנאביס.
חבל לי על הרבה דברים בחיים האלה, אבל מה לעשות...חבל שכולם חושבים שמדובר בסם קשה שיכול להרוס לך תחיים כאילו זה מינימום הרואין.
כן נכון, בעיות זכרון לא יהיו לך מזה.גם אני לא הייתי משווה,אנבוליים יכולים לדפוק לך תחיים גם אם אתה עושה הכול לפי הספר.
אבל קנאביס המקסימום שהוא יכול לעשות זה מאנץ.(שלא לדבר על הסגולות הרפואיות שלו)
כן נכון, בעיות זכרון לא יהיו לך מזה.
זה נכון, אבל יש סיכוי גבוה שלא יזכור הרבה מהערב שבו עישן. 🤣כן נכון, בעיות זכרון לא יהיו לך מזה.
אתה יכול לפרט בבקשה במה מדובר?אוקסיקודון לחיטוב ולהפחתת תאבון.
רופאים, אה סוחרי סמים רושמים אחרי ניתוחים - משכך כאבים חזק ממשפחת האופיאטים. לפי קריאה בפורומים וניסיון- שילוב אופיאטים עם אירובי- שריפת שומן מטורפת. כל השאר חרא אבל לפחות היתרון אחד..אתה יכול לפרט בבקשה במה מדובר?
כן, הבנתי שזה משכך כאבים מחיפוש בגוגל.רופאים, אה סוחרי סמים רושמים אחרי ניתוחים - משכך כאבים חזק ממשפחת האופיאטים. לפי קריאה בפורומים וניסיון- שילוב אופיאטים עם אירובי- שריפת שומן מטורפת. כל השאר חרא אבל לפחות היתרון אחד..