כמה ממכם מעשנים קנאביס ?

כן, הבנתי שזה משכך כאבים מחיפוש בגוגל.
הכוונה שלי הייתה לשאול אם זה יעיל מבחינת חיטוב והאם ניסית/אתה מכיר אנשים עם נסיון. (חיובי)
ניסיתי כי לא הייתה לי ברירה. אחרי ניתוח בצוואר רשמו לי אותו וקודאין. שמתי לב שלא משנה מה הערכים וכמה אוכל אני מאלץ את עצמי לאכול אני לא השמנתי, אחרי שבועיים אחרי ניתוח התחלתי לעשות אירובי ושמתי לב שהתחלתי לרדת לאחוזי שומן חד ספרתיים בלי יותר מדי מאמץ..

ניסיתי כי לא הייתה לי ברירה. אחרי ניתוח בצוואר רשמו לי אותו וקודאין. שמתי לב שלא משנה מה הערכים וכמה אוכל אני מאלץ את עצמי לאכול אני לא השמנתי, אחרי שבועיים אחרי ניתוח התחלתי לעשות אירובי ושמתי לב שהתחלתי לרדת לאחוזי שומן חד ספרתיים בלי יותר מדי מאמץ..
נשמע מפתה. ממליץ?

כמובן עד שלא השגתי קצת קנה בושם ואז עליתי את כל מה שאיבדתי 😛

אם אתה יושב על כמה חומרים במקביל- אין סיבה שלא. יש התמכרות אחרי שימוש דחוף אז אפשר לצמצם לשבועיים חודש גג..

קנאביס אמור בהחלט לעזור להתאושש, להתגבר על כאבים דלקות ומה לא, שינה יותר טובה. ועוד הרבה יתרונות אחרים.

מצד שני לא יודע כמה אתה מעשן כל יום, אם זה בשביל להתמסטל, אז כנראה האפקט הכללי לא ממש חיובי, אם זה בקטנה אז לא סוף העולם.

יצא לי לעשן בארץ סביב 5 פעמים~
פעם אחת ברחנו מהמנייאק

לא עישנת את החומר הנכון אז 😁
וגם אם כן, סביר להניח שלא לקחת לריאות כמו שצריך חח
חחח היו לי מדריכים מנוסים מאוד ועשיתי בדיוק מה שאמרו לי והם בעצמם קיבלו סטלה ואני לא

הייתה פעם אחת ששתיתי המון באיזה מסיבה ואז התפתיתי לעשן ופשוט קיבלתי בום של עייפות משוגע שקבר לי תערב והלכתי לישון באוטו, זאת היתה הפעם היחידה שהרגשתי משהו..

כנראה עלי זה לא משפיע לחיוב..אין על וודקה 🙌

חחח היו לי מדריכים מנוסים מאוד ועשיתי בדיוק מה שאמרו לי והם בעצמם קיבלו סטלה ואני לא

הייתה פעם אחת ששתיתי המון באיזה מסיבה ואז התפתיתי לעשן ופשוט קיבלתי בום של עייפות משוגע שקבר לי תערב והלכתי לישון באוטו, זאת היתה הפעם היחידה שהרגשתי משהו..

כנראה עלי זה לא משפיע לחיוב..אין על וודקה 🙌

גם לי זה קרה בהתחלה, ובד"כ זה כי לא לוקחים כמו שצריך לריאות בד"כ, אבל אולי אתה יוצא דופן חחח
סטלה של אלכוהול זה דבר נוראי לדעתי 🤢

גם לי זה קרה בהתחלה, ובד"כ זה כי לא לוקחים כמו שצריך לריאות בד"כ, אבל אולי אתה יוצא דופן חחח
סטלה של אלכוהול זה דבר נוראי לדעתי 🤢
חח כל אחד וההעדפות שלו
דרך אגב שמעתי שיש כאלה שהאפקט של הקנאביס לא משפיע עליהם אולי אני אחד מהם ואולי אני סתם טמבל שלא יודע לעשן

חח כל אחד וההעדפות שלו
דרך אגב שמעתי שיש כאלה שהאפקט של הקנאביס לא משפיע עליהם אולי אני אחד מהם ואולי אני סתם טמבל שלא יודע לעשן

אח שלי אתה לא יודע לעשן בדוק. אני רוצה לראות אותך לוקח שאיפה ארוכה מופורייזר מחזיק את זה כמה שניות ולא רואה חדי קרן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית