עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אימון שבו אתה עובד על כל השרירים במתכונת של fbw לחזרות גבוהות (15) ומנוחות קצרות במיוחד (בשאיפה לחצי דקה) עד שתרגיש שבא לך למות תסיים את האימון ואז תחזור עליו (כן כן)קראתי את מה שהיה בלינק ומה זה אימון ריקון גליקוגן ,איך הוא מתבצע?
כמה זמן זה לוקח,נשמע אימון ממש ארוךאימון שבו אתה עובד על כל השרירים במתכונת של fbw לחזרות גבוהות (15) ומנוחות קצרות במיוחד (בשאיפה לחצי דקה) עד שתרגיש שבא לך למות תסיים את האימון ואז תחזור עליו (כן כן)
שעתיים בערךכמה זמן זה לוקח,נשמע אימון ממש ארוך
ואם אני אעשה כל אימון שעה אבל 4 ימים ,יהיה אותו אפקט?שעתיים בערך
שאלה טובהואם אני אעשה כל אימון שעה אבל 4 ימים ,יהיה אותו אפקט?
שאלה טובה
אבל הרעיון זה לסיים את זה מהר כדי להיות מרוקן לגמרי מגליקוגן במהלך הדיאטה ואז לעשות העמסה..
לא חושב שלייל דיבר על זה בספר
אולי הוא ידע @HallucinogeN
@Moshe
תודה על התשובה!כמו שאמרת יש מס' בעיות עם זה. קודם כל, כל הרעיון שבימים דלי הפחמימה תהיה מרוקן גליקוגן, ככה שתיאורטית ככל שמוקדם יותר עדיף יותר.
מעבר לכך, באופן הזה לא נאפשר לגוף להתאושש לקראת אימון ה"tension" וממילא ההתאוששות בגרעון כזה לא בשמיים.
דבר אחרון, במקור האימון היה אימון אחד ארוך ומייגע. הקטע של אימון ואז לחזור עליו זה פשוט לחלק את העומס ל2 (וה' ישמור כמה שזה מקל).
בנוסף, אני אוהב לעשות אירובי קל בין אחד לשני, זה עוזר לפנות חומצות חלב לקראת האימון השני.
אופציה נוספת תהיה לבצע את אותו אימון במהלך היום (נניח בוקר וערב), או במהלך היומיים הראשונים.