הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ UD2 של 14 ימים

dolevm2

משתמש פעיל
478
42
נק' מוניטין:
416
478
42
אנרג׳י
לפני לא מעט זמן לייל ענה למשתמש בפורום שלו ששאל לגבי UD2 לאחוזי שומן גבוהים יותר, לייל ענה לו במודל חדש של 14 ימים במקום שבוע של UD2.
חיפשתי וחיפשתי ואני לא מוצא את זה בפורום שלו, מישהו רשם את זה במקרה איפשהו (פירסמו את זה כאן)

קראתי את מה שהיה בלינק ומה זה אימון ריקון גליקוגן ,איך הוא מתבצע?
אימון שבו אתה עובד על כל השרירים במתכונת של fbw לחזרות גבוהות (15) ומנוחות קצרות במיוחד (בשאיפה לחצי דקה) עד שתרגיש שבא לך למות תסיים את האימון ואז תחזור עליו (כן כן)

אימון שבו אתה עובד על כל השרירים במתכונת של fbw לחזרות גבוהות (15) ומנוחות קצרות במיוחד (בשאיפה לחצי דקה) עד שתרגיש שבא לך למות תסיים את האימון ואז תחזור עליו (כן כן)
כמה זמן זה לוקח,נשמע אימון ממש ארוך

ואם אני אעשה כל אימון שעה אבל 4 ימים ,יהיה אותו אפקט?
שאלה טובה
אבל הרעיון זה לסיים את זה מהר כדי להיות מרוקן לגמרי מגליקוגן במהלך הדיאטה ואז לעשות העמסה..

לא חושב שלייל דיבר על זה בספר
אולי הוא ידע @HallucinogeN
@Moshe

שאלה טובה
אבל הרעיון זה לסיים את זה מהר כדי להיות מרוקן לגמרי מגליקוגן במהלך הדיאטה ואז לעשות העמסה..

לא חושב שלייל דיבר על זה בספר
אולי הוא ידע @HallucinogeN
@Moshe

כמו שאמרת יש מס' בעיות עם זה. קודם כל, כל הרעיון שבימים דלי הפחמימה תהיה מרוקן גליקוגן, ככה שתיאורטית ככל שמוקדם יותר עדיף יותר.
מעבר לכך, באופן הזה לא נאפשר לגוף להתאושש לקראת אימון ה"tension" וממילא ההתאוששות בגרעון כזה לא בשמיים.
דבר אחרון, במקור האימון היה אימון אחד ארוך ומייגע. הקטע של אימון ואז לחזור עליו זה פשוט לחלק את העומס ל2 (וה' ישמור כמה שזה מקל).
בנוסף, אני אוהב לעשות אירובי קל בין אחד לשני, זה עוזר לפנות חומצות חלב לקראת האימון השני.
אופציה נוספת תהיה לבצע את אותו אימון במהלך היום (נניח בוקר וערב), או במהלך היומיים הראשונים.

כמו שאמרת יש מס' בעיות עם זה. קודם כל, כל הרעיון שבימים דלי הפחמימה תהיה מרוקן גליקוגן, ככה שתיאורטית ככל שמוקדם יותר עדיף יותר.
מעבר לכך, באופן הזה לא נאפשר לגוף להתאושש לקראת אימון ה"tension" וממילא ההתאוששות בגרעון כזה לא בשמיים.
דבר אחרון, במקור האימון היה אימון אחד ארוך ומייגע. הקטע של אימון ואז לחזור עליו זה פשוט לחלק את העומס ל2 (וה' ישמור כמה שזה מקל).
בנוסף, אני אוהב לעשות אירובי קל בין אחד לשני, זה עוזר לפנות חומצות חלב לקראת האימון השני.
אופציה נוספת תהיה לבצע את אותו אימון במהלך היום (נניח בוקר וערב), או במהלך היומיים הראשונים.
תודה על התשובה!

• פותח/ת השרשור
אימון ריקון גליקוגן "לפי הספר" לא אמור לקחת יותר מ50 דקות עד 65 דקות לאדישים. קחו שעון תקפידו על זמני מנוחות בין סטים פחות מדקה וחצי. ויהיה בסדר, ממש לא שעתיים שעה וחצי וזה כולל אירובי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית