סרטון סיום קורטה

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
אימון אחרון של קורטה , סטים 4,6,8 של כל הרמה

בינתיים מרוצה מבחינת מסה והרגשה כללית , מחכה לראות מה התוצאות מבחינת כוח .

אני לא אוטוריטה בתחום. אבל, נראה לי שהבעייה הכי גדולה של ליפטרים היא חמדנות. זה בא לידי ביטוי בעיקר על ידי כך
שאתם נותנים לעצימות להכתיב נפח ולא להפך. אחרי זה אתם מתלוננים שנפח של 90% הוא הזוי. נסו לעבוד הפוך.
תנו לביצועי הנפח שלכם להכתיב את יום העצימות ואז כמובן יחס של 90% ייראה לכם קליל יותר. הרבה מכם עושים
עצימות של חמישיה בקושי מאוד גבוה (בסולם של 1 עד 10 הייתי אומר בסביבות 8-10). אם תתנו לנפח להכתיב את העצימות אז הקושי של העצימות יירד ל 1-5 בסולם הזה.

אשמח לשמוע תגובות

אני לא אוטוריטה בתחום. אבל, נראה לי שהבעייה הכי גדולה של ליפטרים היא חמדנות. זה בא לידי ביטוי בעיקר על ידי כך
שאתם נותנים לעצימות להכתיב נפח ולא להפך. אחרי זה אתם מתלוננים שנפח של 90% הוא הזוי. נסו לעבוד הפוך.
תנו לביצועי הנפח שלכם להכתיב את יום העצימות ואז כמובן יחס של 90% ייראה לכם קליל יותר. הרבה מכם עושים
עצימות של חמישיה בקושי מאוד גבוה (בסולם של 1 עד 10 הייתי אומר בסביבות 8-10). אם תתנו לנפח להכתיב את העצימות אז הקושי של העצימות יירד ל 1-5 בסולם הזה.

אשמח לשמוע תגובות
אני גם לא אוטוריטה בתחום, אבל קח כדוגמה את טקסס מת'וד. אימון הנפח שבתחילת השבוע, ניגזר מאימון העצימות שבסופו.

אשמח לשמוע תגובות
אני גם לא אוטוריטה בתחום, אבל ממה שאני יודע המטרה של נפח זה לחזק אותך בעצימות, והמטרה של העצימות זה להרים הכי הרבה שאתה יכול. בגלל זה בעצימות עושים חמישייה/שלשה/סינגל/מה שלא יהיה בקושי מאוד גבוה. אני לא מבין מה תשיג בזה אם תעשה פחות משקל בעצימות (רמת קושי 1-5 כמו שאמרת)

אשמח לשמוע תגובות

אני אוטוריטה בתחום (סתם, לא ממש), העצימות מכתיבה את הנפח ועובדים לפי אחוזים מ-1RM, אין שום קשר לחמדנות - אקסל אומר, אתה מבצע (עד כדי אוטו-רגולציה, פיית חדרי הכושר, ימים נאחסים וכו').

אני אוטוריטה בתחום (סתם, לא ממש), העצימות מכתיבה את הנפח ועובדים לפי אחוזים מ-1RM, אין שום קשר לחמדנות - אקסל אומר, אתה מבצע (עד כדי אוטו-רגולציה, פיית חדרי הכושר, ימים נאחסים וכו').
אתה מנהל ראשי באלביאס, אתה הכי אוטוריטה בתחום שיש.

אתם באמת מאמינים שסט עבודה בעצימות צריך להיות גריינדר? סטים כאלה תמיד איכשהו גרמו לי להרגיש חלש.
אני יודע שמאמנים כמו PANDLEY תומכים בלעשות עצימות בכל מחיר וגריינד.. ואת הנפח להרחיק יחסית מהעצימות במידה
והעצימות הייתה ממש קשה, זאת אומרת לקחת 85% מהעצימות.

בכל מקרה אני מודה על התגובות. יא זונות של עצימות ;)😛

לא כל סט עצימות חייב להיות גריינד. אבל גריינד זו בהחלט מיומנות שיכולה לתרום לביצועים.

לא כל סט עצימות חייב להיות גריינד. אבל גריינד זו בהחלט מיומנות שיכולה לתרום לביצועים.
ניחא זה, אבל חזרות גריינד הן עובדה נתונה,
זה קורה מתישהו וצריך לדעת מתי להלחם על החזרה ומתי עדיף לוותר וזה כבר מיומנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית