נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
משקל גוף 115 בערך
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
מתחיל "הכנה לתחרות" עכשיו בסקוואט ודדליפט .
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם זו הנחה אז תצטרך להסביר איך להשמין 3 קילו בחודש עוזר בליפטינגזה הכל הנחות. תנסה פעם את האלטרנטיבה ואז תדע.
תשמע זה בכלל לא הדיון פה, זה ממש מפספס תנקודה.
זה ברור שכולם חותכים במידה זו או אחרת, ושהרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמה לכלום, ויותר מזה- 800 טוטאל טבעי זה די גרנדיוזי ( כשדיברתי על 800@100 לא התכוונתי דוקוא לטבעיים אגב, אלא למסגרת גוף).
כל העניין פה זה שלא צריך להשמין בשביל ליפטינג .
אני בעצמי בימים אלה משלם מחיר מאוד כבד על השטויות שעשיתי, של לעלות ל122 ק"ג כשיכולתי להתנהל בצורה נכונה ולא לעבור 105 ק"ג.
לא רואה איך להגיע ל25% שומן בשלב ככ מוקדם בקריירת האימונים יכול לשרת מישהו.
אם כולם חותכים, והרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמא לכלום, ו-800 טוטאל טבעי זה גרנדיוזי - אז כל הטיעון שלך נופל.זה ברור שכולם חותכים במידה זו או אחרת, ושהרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמה לכלום, ויותר מזה- 800 טוטאל טבעי זה די גרנדיוזי ( כשדיברתי על 800@100 לא התכוונתי דווקא לטבעיים אגב, אלא למסגרת גוף).
כל העניין פה זה שלא צריך להשמין בשביל ליפטינג
קרא קרא תשרשור גבראם כולם חותכים, והרשימה הקצרה הזאת היא לא דוגמא לכלום, ו-800 טוטאל טבעי זה גרנדיוזי - אז כל הטיעון שלך נופל.
קראתי גבר 😃קרא קרא תשרשור גבר
אם זו הנחה אז תצטרך להסביר איך להשמין 3 קילו בחודש עוזר בליפטינג
לעלות 4 קילו בחודש למתאמן בינוני, זה יעיל יותר מעלייה של 2 ק"ג- בדיוק כמו שעלייה של 10 ק"ג יעילה יותר מעלייה של 2 ק"ג ( לא יעיל )לא יודע אם להשמין זה מה שעוזר, אבל תמיד עדיף לפספס למעלה מאשר למטה.
לעלות 4 קילו בחודש למתאמן בינוני, זה יעיל יותר מעלייה של 2 ק"ג- בדיוק כמו שעלייה של 10 ק"ג יעילה יותר מעלייה של 2 ק"ג ( לא יעיל )
אני שונא היפסטריםחשבתי על זה היום..על הלייפסטיל שלך @RussianHotGirl
אנשים מנסים כל הזמן לתייג אותך, פותח הדיון, שמן, לא שם על טכניקה, חזק וכד'
אתה לא באמת עונה על איזשהו תיוג מסויים אז חשבתי על זה קצת יותר לעומק..בוא תעקוב אחריי דקה
כמה אתה שוקל?115 קילו
לא מבקר אותך..אבל למה אתה שוקל ככה?
ואז יש את הדרך המוזרה שבה אתה מתלבש, מרים, המוזיקה שאתה שם בסרטונים, התגובות שלך בפורום וככככללל מה שסובב אותך..
מה שמוביל אותי למסקנה ש..אתה..אדוני..
היפסטר.
אליאב קרוב לזה
אליאב בן 16 סקוואט 260 דדליפט 260 בנצ' לא יודע כמהמי זה אליאב שקרוב לזה? כמה זה "קרוב"?
יש פה בכלל מישהו (בן 16, בן 30, 80 קילו או 150 קילו) עם טוטאל תחרותי 800?
אליאב בן 16 סקוואט 260 דדליפט 260 בנצ' לא יודע כמה
אם הכוונה ב"פה" היא "בארץ", אז אני חושב שרק וולאדיק הגיע למספרים האלה.יש פה בכלל מישהו (בן 16, בן 30, 80 קילו או 150 קילו) עם טוטאל תחרותי 800?
אני חושב שהיו 2 כאלה בתחרות האחרונה של וולרייש פה בכלל מישהו (בן 16, בן 30, 80 קילו או 150 קילו) עם טוטאל תחרותי 800?
לא סגור על זה, אבל אני חושב שאם היו כאלה הם היו תיירים (רוסים).אני חושב שהיו 2 כאלה בתחרות האחרונה של וולרי
ממש לא בני 16 ועוד יותר לא טבעיים.אני חושב שהיו 2 כאלה בתחרות האחרונה של וולרי
טבעיים?אני חושב שהיו 2 כאלה בתחרות האחרונה של וולרי
ממש לא בני 16 ועוד יותר לא טבעיים.
יש פה בכלל מישהו (בן 16, בן 30, 80 קילו או 150 קילו) עם טוטאל תחרותי 800?