תמונה מה אתם חושבים תנו תיאור

• פותח/ת השרשור 052750
  • פורסם בתאריך
יכול להיות שזה הוא אבל בקשר לחצי שנה וכול התמימות הזאת שלא נראה שהוא מבין מי יודע כמה בתחום... כשרק ראיתי תתמונות ייחסתי לו ישר שימוש בקלן או טסט ופתאום אתה שומע חצי שנה, אבל אם הבחור לא משקר אז מה אני יגיד לכם, אחד התותחים ויצאתי מושפל רצח.

ובגלל הבאן על התבטאות של ילד fxp נראה עוד יותר הגיוני שזה טרול

יכול להיות שזה הוא אבל בקשר לחצי שנה וכול התמימות הזאת שלא נראה שהוא מבין מי יודע כמה בתחום... כשרק ראיתי תתמונות ייחסתי לו ישר שימוש בקלן או טסט ופתאום אתה שומע חצי שנה, אבל אם הבחור לא משקר אז מה אני יגיד לכם, אחד התותחים ויצאתי מושפל רצח.

ובגלל הבאן על התבטאות של ילד fxp נראה עוד יותר הגיוני שזה טרול
הוא באמת מתאמן רק חצי שנה.. הוא נראה ממש מטורף כי גם התאורה מחמיאה בטירוף. אם הייתה רואה אותו ברחוב לא הייתה חושב שהוא משתמש בטסט או אפילו בקלן.
לפותח הפוסט- אל תבין לא נכון, יחסית לזמן הקצר שאתה מתאמן אתה נראה טוב, טוב מאוד אפילו..

כשרק ראיתי תתמונות ייחסתי לו ישר שימוש בקלן או טסט
מסתלבט ? כדי להיראות ככה מצריך לקחת קלן או טסט ?
אין לי מושג באיזה סביבה אתה גדל אבל בחורים מבורכים גנטית כאלה קיימים בהחלט ..!
פרט לכך , מדובר בשתי תמונות סהכ . לא הייתי ממהר להסיק את כל המסקנות שאפשר .

מסתלבט ? כדי להיראות ככה מצריך לקחת קלן או טסט ?
אין לי מושג באיזה סביבה אתה גדל אבל בחורים מבורכים גנטית כאלה קיימים בהחלט ..!
פרט לכך , מדובר בשתי תמונות סהכ . לא הייתי ממהר להסיק את כל המסקנות שאפשר .
אם חברינו פה מתאמן רק חצי שנה, הוא הייה צריך קודם לצבור את מסת השריר הזאת, ואחר כך לחטב לאחוז שומן חד ספרתי *מבלי לאבד אותה, דבר שלא אפשרי בכזאת מהירות אם בכלל לא משנה כמה מבורך אתה..

הוא באמת מתאמן רק חצי שנה.. הוא נראה ממש מטורף כי גם התאורה מחמיאה בטירוף. אם הייתה רואה אותו ברחוב לא הייתה חושב שהוא משתמש בטסט או אפילו בקלן.
לפותח הפוסט- אל תבין לא נכון, יחסית לזמן הקצר שאתה מתאמן אתה נראה טוב, טוב מאוד אפילו..

גם אם משקר עדין יש לו גנים מעולים, משקר או לא גנים ממש טובים
דבר שני, לבנות מסת שריר ברמה כלכך גבוהה ואז לרדת לאחוז שומן כלכך נמוך ב6 חודשים לא הגיוני בכלל
זה כמו לאמין ללאזר שהוא טבעי ולתרץ את זה בגנטיקה הטובה שלו

בעצם לא, חחחח אי אפשר להשוואות בין לאזר לפותח האשכול , אבל הבנת את העיקרון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית