הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מחו"ל

• פותח/ת השרשור l1roN
  • פורסם בתאריך

l1roN

משתמש פעיל
502
1
נק' מוניטין:
51
502
1
אהלן,יש לי אח בארצות הברית,אורוגון,ידידה שלו חוזרת לארץ בספטמבר,ביקשתי ממנו לשלוח לי 2 גיינרים,האחד prect 3000 והשני Serious mass,היא תשים את זה במזוודה בשביל שלא יקחו לנו כסף על זה,בכל מקרה - יש לי 2 שאלות.
1.אני רוצה אולי לבקש ממנו להביא לי גם קריאטין,אבל אני בן 15,האם יעיל יהיה להשתמש בקריאטין עכשיו?או לחכות לגיל 16-17 שאני יהיה מפותח הורמונלית,כי אני לא מפותח כרגע,
2.האם הגיינרים שביקשתי מתאימים לי?האם לדעתכם אני צריך לבקש ממנו גיינרים אחרים?
הנתונים שלי הם 158 על 47 קילו.בן 15.
12-13% שומן.

3.האם לדעתכם יש עוד דברים יעילים שאני צריך לבקש ממנו להביא לי?
תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אחי,למען האמת יש לי בעיה של חילוף חומרים,אני נמצא 5-6 פעמים בשירותים ביום וזה מפריע לי לעלות במשקל,וחוץ מיזה זה מתנה,מתנה ליום הולדת 15 😃

אתה יכול להזמין קריאטין.
בקשר להודעה השנייה, אין קשר בין היציאות לח"ח.
על 47 ק"ג ממש לא בעיה לעלות במשקל.
תאכל יותר..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אז משה,קפאין,אומגה 3 וקריאטין זה בסדר?
ובמה שונה קפאין מרוכז מאשר קפה שחור?
ותודה לך על הכל.
ועוד שאלה,מה המינון של תבליות קפאין שרצוי?הכוונה איך לוקחים?מתי?

אומגה 3 לא כזה משתלם, בארץ אפשר לקנות 400 כדורים ב120 ש"ח.
קפיאין מרוכז יש יותר בקרה על הכמות שאתה לוקח + בקפה שחור יש עוד מרכיבים פרט לקפיאין.
קפיאין לוקחים בהתאם לרגישות אין כללים רק לא לעבור את ה 10 מ"ג לק"ג משקל (יומית, מנה של יותר מ400 מ"ג [2 כדורים] לא מומלצת אך זה פרמטר גם של משקל)

• פותח/ת השרשור
וקפאין עדיף לי לבקש מאחי? או כבר לקנות מהארץ כי גם ראיתי שזה מאוד זול.
ותגיד,יש קשר בין זה שאני עובד 5 חזרות לבין זה שהמפרקים שלי לא גדולים וכמו שמישהו אמר לי בעבר[מפרקים של חתולה]?אני בסה"כ שואל,ותודה שוב.

קפיאין בארץ עולה 120-150 ש"ח ל100 כדורים, בארה"ב אתה מקבל 300 כדורים ב100 ש"ח.
מפרקים לא גדולים? תפסיק להקשיב לאנשים.

• פותח/ת השרשור
האם כדורי BCAA יעילים ושווה לקנות אותם לדעתך?אני מעוניין להביא,מצאתי 250 כדורים ב100 שקל.

• פותח/ת השרשור
משה,קראתי כבר את המאמר,אבל BCAA לא מופיע באף קטגוריה ככה שבכל זאת אני מחכה לתשובה.

• פותח/ת השרשור
משה,לגבי הקפאין,הבנתי שקפאין אצל בני נוער אינו מומלץ ,ע"פ מה שאתה אומר שעם אחד במשקל שלי צריך כ400 מ"ג ליום[הכמות המומלצת],זה כמו לשתות 5-6 כוסות קפה שחור חזק,שאני בכלל שותה בקושי נס קפה פעם בשבועיים וגם זה עם רבע כפית קפה.....

האם זה בסדר.?

• פותח/ת השרשור
משה,לגבי ל-ארגינין כל כמוסה אחת שווה ל1ג',מתי לוקחים אותו אבל?מתי לקחת את הקפאין?לקחת את הקפאין לפני?או לפני ואחרי ?לקחת ארגנינין לפני או אחרי?תודה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית