ייעוץ זיהוי סטרואיד ..

• פותח/ת השרשור newb
  • פורסם בתאריך
אינני מזהה את הכדור אך גם לא הייתי ממליך לך לנטול אותו. לנטול כדור לא מזוהה זה לנטול אותו ולחכות להשפעה מסויימת שאינך יודע מה היא.

כמו כן, סביר להניח שהכדור הזה יושב שם כמה שנים והוא כבר פג תוקף. קח אותו ואת החברים שלו ותזרוק אותם לצפרדע בסוף הרחוב.

אינני מזהה את הכדור אך גם לא הייתי ממליך לך לנטול אותו. לנטול כדור לא מזוהה זה לנטול אותו ולחכות להשפעה מסויימת שאינך יודע מה היא.

כמו כן, סביר להניח שהכדור הזה יושב שם כמה שנים והוא כבר פג תוקף. קח אותו ואת החברים שלו ותזרוק אותם לצפרדע בסוף הרחוב.

אתה לא חייב להתערב בכל דבר נמאסת כבר

אתה לא חייב להתערב בכל דבר נמאסת כבר

אהלן פרח שלנו, גם אתה נמאסת.

כדרך אגב, סתם בשביל העשרת הידע האישי שלך - אני יכול לקרוא הודעות פרטיות.

איפסתי לך את הסיסמא ושלחתי לך במייל, תנחש מה הסיסמא החדשה שלך. ובנימה אופטימית, תודה שהצטרפת אלינו אך נמצאת לא מתאים.

בהצלחה לאן שלא תפנה.

אייל & @Moshe

אהלן פרח שלנו, גם אתה נמאסת.

כדרך אגב, סתם בשביל העשרת הידע האישי שלך - אני יכול לקרוא הודעות פרטיות.

איפסתי לך את הסיסמא ושלחתי לך במייל, תנחש מה הסיסמא החדשה שלך. ובנימה אופטימית, תודה שהצטרפת אלינו אך נמצאת לא מתאים.

בהצלחה לאן שלא תפנה.

אייל & @Moshe
איך אני אוהב את הרוח הספורטיבית שלך ! חח

• פותח/ת השרשור
זה דיאנבול של יורוביו 10 מ"ג
אתה יכול לרשום באנגלית ? אני חיפשתי ברשת קצת כולל פורמים רוסים ולא מצאתי תמונות הדומות לכדור שברשותי .

לשאר החבר'ה ,תודה על התשובות .
אני לא מתכנן להשתמש בכדורים . אני זוכר טוב מאוד מה רכשתי , פשוט לפני שנתיים בערך עשיתי סדר והעברתי את הכדורים האלו ( שבתמונה ) לאריזה ריקה של וויטמינים והיום ניסיתי לברר במה מדובר ולא זכרתי כי גם לא יצא לי להשתמש בהם , לכן אני שואל .
המטרה של השאלה זה סה''כ זיהוי הכדור נטו בגלל התעניינות אישית .. בכל מקרה תודה רבה על התשובות .
אני אשמח לעוד תגובות במידה ומישהו מזהה ..

אייל תעשה לי ילד 3>

ואל תכניס לגוף שלך חוצר לא מזוהה
מזכיר לי חבר שבא אליי אירי שהזריק עם ויאל של דאקה ושואל אותי מה הוא הזריק כרגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית