עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם כבר, אז מרפה את הארבע ראשי. הארבע ראשי זה השריר שאחראי על פשיטת הברך.שים לב שהבכיים בורחות קדימה, זה אומר שאתה מאבד
מתח בהמסטרינג
אם כבר, אז מרפה את הארבע ראשי. הארבע ראשי זה השריר שאחראי על פשיטת הברך.
פותח הפוסט,
1. אתה לא יורד מספיק עמוק.
2. הברכיים והאגן לא נפתחים באותו זמן - אתה מתחיל את הירידה ע"י כיפוף של האגן בלבד. זה צריך להתרחש באותו זמן. כשזה יקרה, הברכיים יתקבעו במקומן הסופי מוקדם יותר ולא יצטרכו לגלוש לשם ב"תחתית" (זו לא באמת התחתית כי אתה לא יורד מספיק עמוק).
3. תסתכל למטה על נקודה בקרקע שנמצאת 1.5-2 מ' ממך, לא קדימה.
4. לא צפיתי עם סאונד אז אני לא יודע אם ביצעת או לא, אבל בד"כ אנשים לא יודעים / מקפידים על זה - קח הרבה אוויר לפני תחילת כל חזרה ותוציא אותו אך ורק כאשר אתה שוב למעלה. הנשימה מתבצעת אך ורק כשאתה עומד.
5. צלם סרטון נוסף ע"פ הוראות הצילום ותעלה לביקורת נוספת.
אם כבר, אז מרפה את הארבע ראשי. הארבע ראשי זה השריר שאחראי על פשיטת הברך.
פותח הפוסט,
1. אתה לא יורד מספיק עמוק.
2. הברכיים והאגן לא נפתחים באותו זמן - אתה מתחיל את הירידה ע"י כיפוף של האגן בלבד. זה צריך להתרחש באותו זמן. כשזה יקרה, הברכיים יתקבעו במקומן הסופי מוקדם יותר ולא יצטרכו לגלוש לשם ב"תחתית" (זו לא באמת התחתית כי אתה לא יורד מספיק עמוק).
3. תסתכל למטה על נקודה בקרקע שנמצאת 1.5-2 מ' ממך, לא קדימה.
4. לא צפיתי עם סאונד אז אני לא יודע אם ביצעת או לא, אבל בד"כ אנשים לא יודעים / מקפידים על זה - קח הרבה אוויר לפני תחילת כל חזרה ותוציא אותו אך ורק כאשר אתה שוב למעלה. הנשימה מתבצעת אך ורק כשאתה עומד.
5. צלם סרטון נוסף ע"פ הוראות הצילום ותעלה לביקורת נוספת.
Hip flexionמדבריך יוצא שהאגן צריך להיפתח בו זמנית עם פתיחת הברכיים לצדדים. מה הכוונה פתיחת האגן?
אגב,
איך הנקודה עליה מסתכלים (אם זה קדימה או לריצפה) משפיעה על התרגיל?
Hip flexion
http://www.physioadvisor.com.au/assets/256/images/12983256(300x300).jpg
הנקודה עליה מסתכלים משפיעה מכיוון שיש לנו נטייה טבעית לנוע מהטורסו לכיוון המבט שלנו. מבט קדימה/למעלה יאלץ אותנו לעלות מהחזה במקום מהאגן. בנוסף, אם נסתכל למעלה וננסה לנוע מהאגן - לא נצליח להמשיך להסתכל למעלה כי זווית טורסו אידיאלית תדרוש מהצוואר שלנו להגיע לזווית מאוד קיצונית על מנת להמשיך להסתכל למעלה, אם בכלל. לכן, אנחנו פשוט לא נגיע לזווית הטורסו הזו, והתנועה תבוא מהחזה.
בHB וב-FS זה שונה כי מלכתחילה התנועה צריכה לבוא פחות מהאגן ביחס ל-LB, והטורסו צריך להיות יותר אנכי ביחס ל-LB, ככה שזה לא יהיה קריטי.
מאוד מוזר לי שאתה אומר לו שחסר לו עומק במיוחד בגלל שאתה וותיק בתחום ויש לך המון ידע.חסר עומק, ואתה נפתח באגן לפני הברכיים במקום במקביל. זה לא השתנה. פעם הבאה תנסה לפתוח קודם את הברכיים ורק אז את האגן - וכנראה שיצא שזה יתקיים במקביל.
לאורך כל החזרה תזקוף חזה, החל מהירידה - תקבע אותו זקוף.
קח הרבה אוויר.
אתה לא יודע על מה אתה מדבר, מצטער.מאוד מוזר לי שאתה אומר לו שחסר לו עומק במיוחד בגלל שאתה וותיק בתחום ויש לך המון ידע.
רוב האוכלוסיה לא יכולה לרדת מעבר ל90 מעלות ללא באט ווינק , הבן אדם יורד יותר עמוק במקצת מ 90 מעלות ולכן יש לו באט ווינק מה שבכייף יכול לגרום לו כעבור זמן מה לפריצת דיסק בקלות ואתה עוד אומר לו שחסר לו עומק .
ונגיד וזה לא מזיק ולא יכול לגרום לשום פציעות פאורליפטרים ברמה האלית לא ירדו יותר מ 90 מעלות אלא אם כן יש להם גמישות ממש טובה.
הנה סרטון של דניאל גרין הוא יורד אולי סנטים בקושי מתחת למקביל וזאת בגלל שהוא הרבה יותר גמיש מהבחור מלמעלה ואולי גם גנטיקה :אתה לא יודע על מה אתה מדבר, מצטער.
פאוורליפטרים לא יורדים מתחת ל-90 מעלות? זה המבחן שלהם בתחרות. מה, כולם מקבלים רק דגלים אדומים?
בכל אופן, לא שובר מקביל זה לא סקוואט, בהגדרה. זה סקוואט חלקי.
סקוואט חלקי מסוכן לברכיים (קרא כאן למה), לא אידיאלי לפיתוח כוח ומסת שריר, ואין דרך לאמוד אותו.
נראה לי שכדאי שתלמד למדוד עומק, כי אני לא בטוח שאתה יודע.
ובנוגע לבאט ווינק, קרא כאן וכאן.
אני כנראה עיוור כי בסרטונים החדשים לא ראיתי יותר מחזרה או שתיים שהוא לא שבר בהם מקבילחסר עומק
אני חושב כמוך . אפילו ירד בחלקם מעבר לזה .אני כנראה עיוור כי בסרטונים החדשים לא ראיתי יותר מחזרה או שתיים שהוא לא שבר בהם מקביל
ועוד קצת מידע :אתה לא יודע על מה אתה מדבר, מצטער.
פאוורליפטרים לא יורדים מתחת ל-90 מעלות? זה המבחן שלהם בתחרות. מה, כולם מקבלים רק דגלים אדומים?
בכל אופן, לא שובר מקביל זה לא סקוואט, בהגדרה. זה סקוואט חלקי.
סקוואט חלקי מסוכן לברכיים (קרא כאן למה), לא אידיאלי לפיתוח כוח ומסת שריר, ואין דרך לאמוד אותו.
נראה לי שכדאי שתלמד למדוד עומק, כי אני לא בטוח שאתה יודע.
ובנוגע לבאט ווינק, קרא כאן וכאן.