הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה בסקואט

• פותח/ת השרשור uriel
  • פורסם בתאריך

uriel

משתמש מתחיל
281
8
נק' מוניטין:
40
281
8
סרטון ראשון שאני מצלם, תרגישו חופשי לקטול.
לגבי המשקל, מצולם 90KG אחרי ריסט ראשון.
צילמתי שניים מתוך שלושת הסטים.

אשמח לכל הערה.

סט ראשון:

סט שני:

תודה.

וואו כמה ברו סיינס. אגיד לך איפה הכשלים בכל טענה שלך, אל תדאג. אבל מאוחר יותר.

אלף אנשים יכולים להגיד לי אלף ואחד דברים אבל מי אמר שמה שהם אומרים זה נכון ?
אני הבאתי לך מחקרים אם אתה רוצה לסתור אותם אני אשמח לקבל מחקרים שסותרים ולא דעות של בן אדם שאני חושב שיש לו המון ידע אך בנושא הזה אתה טועה, ואם כבר מישהו צריך להגיד למשהו ברו סיינס זה אני לך מכיוון שאני מביא מחקרים ואתה פשוט אומר מה שנראה לך בלי שום רפרנסים .
בכל מקרה מחקרים יתקבלו בברכה 😃
לא מחקרים וסתם דעות לא בדיוק מעניינות אותי.

אלף אנשים יכולים להגיד לי אלף ואחד דברים אבל מי אמר שמה שהם אומרים זה נכון ?
אני הבאתי לך מחקרים אם אתה רוצה לסתור אותם אני אשמח לקבל מחקרים שסותרים ולא דעות של בן אדם שאני חושב שיש לו המון ידע אך בנושא הזה אתה טועה, ואם כבר מישהו צריך להגיד למשהו ברו סיינס זה אני לך מכיוון שאני מביא מחקרים ואתה פשוט אומר מה שנראה לך בלי שום רפרנסים .
בכל מקרה מחקרים יתקבלו בברכה 😃
לא מחקרים וסתם דעות לא בדיוק מעניינות אותי.
זה שאתה מביא נחקרים לא אומר כלום. יש מחקרים גרועים שנעשים גרוע והם טועים בגלל זה, אל תחשוב שאתה צודק כי הבאת מחקרים שבוצעו ע"י אנשים שלא יודעים מה זה סקוואט ולכן משליכים עליו מסקנות.
כשיהיה לי זמן אגיב לך ולא בדעות אלא בעובדות. עובדות זה לא רק מחקרים. המחקרים שלך כושלים ולהביא אותם זה כמו לא להביא שום מחקר. אפרט למה בהמשך, ברגע שאוכל.

הנה סרטון של דניאל גרין הוא יורד אולי סנטים בקושי מתחת למקביל וזאת בגלל שהוא הרבה יותר גמיש מהבחור מלמעלה ואולי גם גנטיקה
1. מה הקשר בין גמישות ובין עומק בסקוואט? מה גמיש יותר אצל דן גרין ביחס לפותח הפוסט?
2. מה זה בגלל גנטיקה?
3. הוא שובר מקביל וגם אתה אומר את זה, אז מה הסיבה שאתה מביא את הסרטון הזה כאילו הוא מגבה את הטענה שלך?
4. הוא מתאמן לתחרות PL שבה מתקיים גם סקוואט ובו אם הוא לא שובר מקביל הוא נפסל. מה אתה טוען, שהוא מקבל רק דגלים אדומים? איך אתה יכול לטעון שפאוורליפטרים לא שוברים מקביל, אם שבירת מקביל היא ההגדרה למה שאתה צריך לעשות על מנת שההרמה שלך לא תהיה פסולה?

תמונה שממחישה מקביל
לא, זו לא תמונה שממחישה משהו בקשר לסקוואט. זו תמונה שממחישה באופן חלקי בלבד את האנטומיה של העצמות באיזור הירך, האגן והברך.
בתגובה אליה הגבת הפניתי אותך לפוסט שכתבתי בנוגע לאיך עומק נמדד. אבל לא קראת את זה. ישר רצת לירות קשקושים לפני שקראת מה אני אומר.

והנה הסבר למה לא טוב לרדת מעבר לזה
לא, אתה לא מפנה אותי למאמרים ומצפה שהם יחשבו חלק מהדיון. מצטער, אני לא אקדיש לזה את הזמן. אם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד בעצמך. בגלל שאני על הנושא הזה כתבתי כבר כמה פעמים, הפניתי אותך לתגובות שלי בנושא. אבל אתה לא טרחת לקרוא, והוכחת את זה עם התגובה שלך, שלא מתייחסת לעובדה שהסברתי בצורה מאוד מפורשת למה סקוואט עמוק שומר לך על הרצועות של הברך:
בכל מקרה אם יורדים מעבר למקביל הרצועות של הברך יכולות לההרס בהרב ה יותר קלות עקב כך שמותחים אותם מעבר ליכולת
שזו דרך אגב, תגובה שמראה שאין לך חצי מושג על איך הרצועות בברך בנויות. אין קשר לכמה כפיפה מתרחשת, השאלה היא אילו כוחות פועלים, לאיזה כיוון, והאם הם מאוזנים. אתה לא בקיא בנושא, צר לי.

שנעבור לרפרנסים המטופשים שהבאת, שבוצעו ע"י אנשים שלא יודעים מה זה סקוואט (שכדרך אגב מתייחסים ל-90 מעלות בברך, מה שאומר בערך רבע סקוואט, שזה הרבה פחות עמוק ממה שאתה טוען שצריך), או שהבנת את הנקודה?
אה, ולמקרה שלא הייתי ברור - אתה לא יכול להתייחס לטענות שלי לפני שקראת אותן. לכן, כשאתה מגיב באקראי מבלי לקרוא את התגובות שהופנית אליהן, שהן תגובות שאני כתבתי בעצמי, אתה לא זכאי להתייחס אליהן.

1. מה הקשר בין גמישות ובין עומק בסקוואט? מה גמיש יותר אצל דן גרין ביחס לפותח הפוסט?
2. מה זה בגלל גנטיקה?
3. הוא שובר מקביל וגם אתה אומר את זה, אז מה הסיבה שאתה מביא את הסרטון הזה כאילו הוא מגבה את הטענה שלך?
4. הוא מתאמן לתחרות PL שבה מתקיים גם סקוואט ובו אם הוא לא שובר מקביל הוא נפסל. מה אתה טוען, שהוא מקבל רק דגלים אדומים? איך אתה יכול לטעון שפאוורליפטרים לא שוברים מקביל, אם שבירת מקביל היא ההגדרה למה שאתה צריך לעשות על מנת שההרמה שלך לא תהיה פסולה?

לא, זו לא תמונה שממחישה משהו בקשר לסקוואט. זו תמונה שממחישה באופן חלקי בלבד את האנטומיה של העצמות באיזור הירך, האגן והברך.
בתגובה אליה הגבת הפניתי אותך לפוסט שכתבתי בנוגע לאיך עומק נמדד. אבל לא קראת את זה. ישר רצת לירות קשקושים לפני שקראת מה אני אומר.

לא, אתה לא מפנה אותי למאמרים ומצפה שהם יחשבו חלק מהדיון. מצטער, אני לא אקדיש לזה את הזמן. אם אתה רוצה להגיד משהו, תגיד בעצמך. בגלל שאני על הנושא הזה כתבתי כבר כמה פעמים, הפניתי אותך לתגובות שלי בנושא. אבל אתה לא טרחת לקרוא, והוכחת את זה עם התגובה שלך, שלא מתייחסת לעובדה שהסברתי בצורה מאוד מפורשת למה סקוואט עמוק שומר לך על הרצועות של הברך:

שזו דרך אגב, תגובה שמראה שאין לך חצי מושג על איך הרצועות בברך בנויות. אין קשר לכמה כפיפה מתרחשת, השאלה היא אילו כוחות פועלים, לאיזה כיוון, והאם הם מאוזנים. אתה לא בקיא בנושא, צר לי.

שנעבור לרפרנסים המטופשים שהבאת, שבוצעו ע"י אנשים שלא יודעים מה זה סקוואט (שכדרך אגב מתייחסים ל-90 מעלות בברך, מה שאומר בערך רבע סקוואט, שזה הרבה פחות עמוק ממה שאתה טוען שצריך), או שהבנת את הנקודה?
אה, ולמקרה שלא הייתי ברור - אתה לא יכול להתייחס לטענות שלי לפני שקראת אותן. לכן, כשאתה מגיב באקראי מבלי לקרוא את התגובות שהופנית אליהן, שהן תגובות שאני כתבתי בעצמי, אתה לא זכאי להתייחס אליהן.
אין קשר לגמישות לעומק בסקוואט?
אין קשר לגנטיקה שגורמת לבן אדם להיות גמיש יותר מהאחר ולעבוד בצורה שונה מהאחר , כולם בנויים אותו דבר עם אותה יכולת של גמישות ואותה צורה ?
הרצועות של הברך לא נמתחות over בסקוואט שיורדים מעבר ל90 מעלות ?

תראה דקה 9 בראנדון לילי יורד לא פחות ולא יותר כמו הבחור שהעלה את הסרטון.
שלא נדבר על הסרטונים האחרונים שהוא העלה שהוא יורד אפילו מעבר לזה ואתה אומר לו שאין לו עומק.
והנה תסתכל על הסרטון של הבחור בשניה 18
טוב עזוב אני רואה שחבל על הדיבורים אני מביא לך מחקרים אתה אומר הם מטופשים מביא לך מאמרים אתה אומר הם מפגרים ככה לא מנהלים דו שיח,
יש לך מחקרים שמוכיחים את הטענה שלך תביא אין לך אז תבדוק את עצמך ואת הפילוסופיה שלך שוב.

נערך לאחרונה:
עדיין נכשל בלהגיד מה יותר גמיש ולכן מאפשר יותר עומק, עדיין נכשל בהבנה הבסיסית ביותר על התפקוד של הרצועות בברכיים, עדיין נכשל בלהבין שהמחקרים שהבאת לא מגבים בכלל את הטענה שלך.

כשתהיה מסוגל לדון בשלושת הסוגיות האלה ולענות מה יותר גמיש אצל אחד מאחר, יהיה במה לדון.
עד כה לא סיפקת שום הסבר לטענות שלך. ואגב, יש ליפטרים מאוד מאוד לא גמישים שעדיין מקבלים דגלים לבנים. אבל בזה נדון אחרי שתהיה מסוגל להגיד מה בכלל צריך להיות גמיש אצלך בשביל שתרד עמוק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית