הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן ושריר

אחוזי שומן נמוכים.
מה הגובה?

לא מבין מה אתם מתייחסים לנתונים האלו כאילו הם מדויקים.
נמדדת ב-Bod Pod? עשו לך סריקת DEXA? אם התשובה לשתי השאלות היא שלילית, אלו לא הנתונים המדויקים שלך.

מסכים עם FUCK,
אם את אוהבת את מה שאת רואה במראה אז מה זה משנה אם את 18% או 15% או 22%? אם נראה לך שהאחוז שומן גבוה אז גם לא משנה מה המספר...

איך זה לנשים ?
מסכימה עם מה שנאמר כאן.
לא רק שהמכשירים האלה לא מדוייקים אלא שה-18% על מישהי אחת יראה נפלא ועל השניה לא.

האם את מרוצה מאיך שאת נראית?

• פותח/ת השרשור
אני מסכימה עם מה שאתם אומרים אך אני רוצה דעה מקצועית ממכם , אני מתאמנת שנה וחצי ואני רוצה לדעת אם מבחינה מקצועית לאילו אחוזים אני צריכה לכוון ואם הנתונים שיש לי כרגע טובים או לא

אני רוצה לדעת אם מבחינה מקצועית לאילו אחוזים אני צריכה לכוון
ניסיתי להסביר שאין משמעות למספר הזה.
אל תשאפי לנתון מספרי זה או אחר אין לא משמעות.

כמה את שוקלת? האם יש לך מסת שריר?

אני מסכימה עם מה שאתם אומרים אך אני רוצה דעה מקצועית ממכם , אני מתאמנת שנה וחצי ואני רוצה לדעת אם מבחינה מקצועית לאילו אחוזים אני צריכה לכוון ואם הנתונים שיש לי כרגע טובים או לא
תזונה, אימונים ומנוחה המתאימים למטרות שלך יקבעו לאורך זמן האם הנתונים שהצגת טובים.
מה המטרה? כיצד את מתאמנת? איך התזונה?...
(אני למשל, [email protected] משהו כמו 14% שומן. זה טוב או רע?...😃)

• פותח/ת השרשור
אני קצת מבולבלת .. מסת שריר שזה לא האחוז שריר בגוף ?
המטרה שלי היא להגיע לגוף חטוב וטיפה שרירי והיכולת שלי להערכה מול המראה קצת משוחדת בגלל בעיות אכילה ,
בגלל זה נתתי את הנתונים האלו
אני מתאמנת עם תוכנית ABC ואירובי 25 דקות כל סוף אימון כוח
התזונה טיפה מחופפת אבל בקרוב אני מתכוונת לחזור לדרך הישר 😉
אז גובה 1.72 משקל 65 , 18% אחוז שומן ו43%שריר לפי משקל (אני יודעת שזה לא מדויק אבל זה לא יכול להיות רחוק מהאמיתי)
אז מה אתם חושבים ?
ותודה רבה לכם 😃😃

אחוז שריר זה נתון שבקושי משתמשים בו.
משתמשים בעיקר בגובה/משקל/אחוז שומן.
1.72 על משקל של 65 ו-18% שומן אלה נתונים יפים, אבל אלה רק מספרים.
את השאלה האמיתית את צריכה להפנות לעצמך, האם את מרוצה ממה שאתה רואה?

נערך לאחרונה:
המטרה שלי היא להגיע לגוף חטוב וטיפה שרירי
בגדול נראה שאת בכיוון.
תכנית אימונים טובה היא חיונית והעובדה שאת "מחפפת" מידי פעם בתפריט (כפי שאת קוראת לזה) היא יתרון משמעותי שכן הגוף שלך זקוק לפלוס קלורי קטן כדי לבנות מסת שריר.
הייתי ממליצה לך לקרוא את המדריך להעלאת מסה
https://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
כדי לבדוק שאת אוכלת מספיק חלבון ושומן וממליצה לך מאוד לעיין בתכניות האימונים המומלצות כדי לבדוק את יעילות העבודה שלך.
בהצלחה

Back
למעלה תחתית