אחר מסה בשעה טובה

• פותח/ת השרשור Dandi
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Dandi

משתמש מתחיל
69
1
נק' מוניטין:
2
69
1
אז אחריי הרבהה פעמים שאמרו לי לעבור למסה וכשאני אומר הרבה אני מתכווןן לזה! החלטתי שהחיטוב פשוט לא הולך וגם הקיץ אני לא יוכל ללכת לבריכה ולים... 16 קיצים עברו אז מה זה עוד קיץ אחד ללא ים ובריכה?!
החלטתי שאני אלך על מסה עד חודש ראשון ומחודש ראשון יתחיל חיטוב עד לקיץ
אז ככה
אפשר כמה טיפים לאיך לעשות את המסה?? מחר אני אבנה תפריט חיובי של משהו כמו 500 קלוריות.
זה קצת יהיה בעיה כי אני מתאמן בקבוצת כדורגל ואני לא יודע כמה אני שורף באימון וזה גם משתנה הרבה פעמים... אז אני אשנה את זה לפי איך שזה משפיע עליי..
אפשר טיפים? צ'יטים באים בחשבון?! ואיזה תוכנית אתם ממליצים לי לאימונים
תודה ולילה טוב ..
אה וארבעה חודשים של מסה נקייה יחסית מספיקים?
אה ואפשר מסה בלי סקואצ' ודדליפ נכון? אני מפחד על הגב שלי אני לא עושה את התרגילים האלה

נערך לאחרונה:
אתה צריך ללכת לפסיכולוג

ולפרוש מהתחום הזה.
אתה רציני בקשר לזה שאתה לא הולך לים כי אתה רזה?או בכלל לא מרוצה מהמראה הפיזי שלך?אתה בדיחה ולא יותר.
אני שמן בטטה,הולך לים מכיר בנות,זורם. אתה חושב שזה מפריע לי?אתה מקרה עצוב :🙁

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח משה הרגת אותי 😆

• פותח/ת השרשור
מה אי אפשר לקבל בפורום הזה מילה טובה וקצת עזרה??
משה למה אני צריך פסיכולוג?
העיניין של הבריכה זה עיניין אישי .. אני לא שלם עם עצמי ואני לא רוצה שאחרים יראו אותי חשוף כשאני לא שלם עם עצמי.. זה לא אמור להיות קשור ואאפילו לא הייתי צריך לרשום את זה פה

אתה אפילו לא שווה השקעה של תגובה, יום אחד אתה פורש יום שני אתה עושה חיטוב יום שלישי דל פחמימה יום רביעי מעושר בפחמימה, אתה צריך עזרה נפשית זה הכל, מילה טובה תבקש מאמא ואבא פה לא מביאים מילה טובה על אנורקסיה ודבליזם וביזבוז זמן של חברי האתר,
הנושא ננעל כי אתה מעלה לי את הסעיף.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית