סבב חארטה התכוונת 🤣אתה היית ממליץ על סמולוב לפטישים ?
יצאתי עכשיו מסבב קורטה עשיתי 78% 82% 86% 90% ואני עדיין לא מצליח לעבור את מחסום ה20 (בהיקף)
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סבב חארטה התכוונת 🤣אתה היית ממליץ על סמולוב לפטישים ?
יצאתי עכשיו מסבב קורטה עשיתי 78% 82% 86% 90% ואני עדיין לא מצליח לעבור את מחסום ה20 (בהיקף)
לא עובדים עם אחוזים כשיש בעיה של היקף בתרגיל עם דגש על האצבעות.יצאתי עכשיו מסבב קורטה עשיתי 78% 82% 86% 90% ואני עדיין לא מצליח לעבור את מחסום ה20 (בהיקף)
אני חושב שבמקרה הזה - לשמח ?מה זה להטריל?
אתה ממליץ עבודה עם נפח או עצימות?לא עובדים עם אחוזים כשיש בעיה של היקף בתרגיל עם דגש על האצבעות.
פשוט צריך משקל גבוה אבסולוטית ( אפילו עם ספוטר )
כשתגדל תבין (תרתיי משמע)מה זו התסמונת הזו ?
רק אתה יכול לענות על השאלה הזאת.אני באמת לא יודע מה זה?
תלוי מה הגודל של האצבענגיד, אם אני עושה אצבע משולשת לנהג שחתך אותי בכביש, זה מספיק עצים, או שאני צריך גם לנפח אותו במכות?
נו, ההיא עם הגבס. דיי מנופחת. הייתי מיד אחרי אימון, היא היתה כחולה ונפוחה.תלוי מה הגודל של האצבע
אתה עד לזה as we speak, מר "חממת מחשבים".נוון מה זה?
פורקן לנשמה...אין כמו שאלות בייספס...
אתה ממליץ עבודה עם נפח או עצימות?
נגיד, אם אני עושה אצבע משולשת לנהג שחתך אותי בכביש, זה מספיק עצים, או שאני צריך גם לנפח אותו במכות?
כן, רק זה חסר לי. להסביר לשופט מה ההבדל בין תוך ורידי לבין אוראלי. א-ו-ר-א-ל-י. אתה יודע מה המילה הזאת אומרת בעולם האמיתי??אבל זה טיעון קביל וישחררו אותך, אין בעיה.
נוו מה זה כאילו לצחוק על מישהו אז במקום לרדת על מישהו אומרים מאריך?
אומרים מטריל?
מה קרה עכשיו ריאנו מה אמרתי?
התכוונתי שאתם יעני עלאק מצחיקים