הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא רואה שינוי בגוף

Ben098765

משתמש פעיל
648
96
נק' מוניטין:
172
648
96
אני לא רואה בכלל שינוי בגוף , אני כבר חודשיים כמעט במסה ועליתי בהם 4 קילו.
שבוע 1 :
62.8~63.5
שבוע 2 :
63.7~63.9
שבוע 3 :
64.4
שבוע 4 :
64.4 ~ 65
שבוע 5 :
64.7 ~ 65.2
שבוע 6 :
65.8
שבוע 7 :
65.8~66.8 ( אין לי מושג איך עליתי קילו , ביום רביעי הייתי 67.0 , חמישי 67.1 והיום 66.8 , איך לעזעזל עליתי קילו )
גם שאלה בקשר לשבוע 7 , ככה היה לי
65.8 , 65.8 , 66.0 , 66.6 , 67.0 , 67.1 , 65.8 - למה עליתי קילו ביום אחד? וזה לא נוזלים אני בטוח.
אני אוכל 3500~3600 קלוריות ( יש לי תפריט אבל לא זוכר ערכים , אבל הערכים זה שומן כמעט פי-2 וחלבון פי-2 מלא ו0.5 לא מלא אולי , פחות קצת וכל השאר פחמימות ) - האוכל נקי חוץ מ300קלוריות שזה מעויגיות שיבולת שועל... כבר אין לי מה להוסיף לתפריט אני מת כבר.
אני לא עולה במשקל אפילו עם 3600 קלוריות בקושי...
גובה 1.68
משקל 67
גיל 16 כמעט.

אני לא רואה שינוי בכללי בגוף , אני ב-SS.
המשקלים שלי לפי SS
בנץ' - 57.5
סקוואט - שיא 80 ( בשבילי כאילו ) אבל הייתה לי פציעה אז עכשיו אני עולה בהדרגה מ-60 ( דלקת קטנה בעצם האגן לשבוע )
דדליפט - 60 עדיין טכניקה.
פרס - 35 קילו
פאוורקלין - 30 קילו טכניקה
מתח - כל הזמן 5 5 4... לא משתפר יותר לא יודע למה
מקבילים - 5 5 4 גם... לא משתפר בזה גם.

תוצאות בכוח אני דווקא רואה , אבל בכללי נגיד בידיים ורגליים אין שינוי בכלל ( מבחינת מראה - אפילו לא גדל במילימטר 1 )
% שומן אולי 19.
בגב יש לי שינוי , כתפיים וטרפזים גם , חזה רק אם אני מפעיל שריר יש לי דווקא , חזה שמאלי לא.

ובקשר לאוכל למעלה שאמרתי 3600 קלוריות , זה גנטיקה הבעיה? זה גנטיקה טובה / גרועה?

מצטער שבלגנתי חח , אם זה לא קשור לפה אז מצטער כי לא מצאתי מקום אחר 😃

עלית 4 קילו בחודשיים. זו עלייה טובה.
למה יש לך גם מתח גם פאוורקלין וגם מקבילים ב-SS? תתרכז בעלייה במשקלים לפי התכנית המקורית., השינוי בגוף עוד יופיע.
אתה מתאמן סך הכל חודשיים.

• פותח/ת השרשור
עלית 4 קילו בחודשיים. זו עלייה טובה.
למה יש לך גם מתח גם פאוורקלין וגם מקבילים ב-SS? תתרכז בעלייה במשקלים לפי התכנית המקורית., השינוי בגוף עוד יופיע.
אתה מתאמן סך הכל חודשיים.
אה , הוספתי לי לפני שבוע מקבילים ל-A
ולפני חודש ( אחרי חודש ב-SS ) מתח
זה לא משפיע כל כך , כי ממלא אני לא משתפר בהם...
ותגיד , אפשר לעשות אחיזה משולבת במתח? כאילו דדליפט נגיד ,רק במתח.

אחיזה משולבת במתח..? למה? 😱
ואין צורך בתרגילי עזר כאלו ב-SS. בהמשך הם סתם יעכבו אותך. אם תוך חודשיים לא הצלחת ללמוד טכניקה של דדליפט ופאוורקלין, תיעזר במאמן ותתחיל כבר לעלות משקלים.

אתה מתאמן כולה חודשיים איזה שינוי כבר אפשר לראות? תמשיך לעלות במשקלים ולאכול וזה כבר יגיע

• פותח/ת השרשור
מאמן בחדר כושר שלי? המאמן שם מראה לי איך לעשות עם גב עגול.
והתבלבלתי , דדליפט אני כבר למדתי 😃
פשוט אני מעלה מעכשיו בהדרגה.
ובקשר למתח , ככה יותר קל חח , יותר קל ממתח בפרונציה + סופינציה.
פאוורקלין אני כאילו יודע אבל אני לא מצליח להרים את המרפקים עד למעלה שאני יורד , אני מצליח אבל יש לי עוד כמה ס"מ לעלות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית