עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אפשר תמונה?על השכמות
סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?לא עושים אם ספוג, לא סתם המשפט מה שלא הורג אותך מחשל. הכאב יעבור אחרי התרגלות ואחרי שתלמד איפה לשים אותו נכון.
כנס בכתבות לכתבה של SS יש שם סרטונים של סקוואט שם מראים איפה לשים תלוי בטכניקה שעושים.
סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?
עם נעלי ריצה אני יודע שלא אבל מה הקשר הספוגמאותה סיבה שלא עושים עם נעלי ריצה.
אסור לעשות עם נעלי ספורט?? ואם איזה נעל צריך לעשות??סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?
נעל עם סולייה שטוחהאסור לעשות עם נעלי ספורט?? ואם איזה נעל צריך לעשות??
חוסר יציבות. מקדם החיכוך בין הספוג לחולצה שלך הוא לא גבוה במיוחד וברגע של חוסר יציבות זה עשוי להחליק.סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?
לא אסור, פשוט לא מומלץ. נעל קשיחה עם סוליה שטוחה עדיפה.אסור לעשות עם נעלי ספורט?? ואם איזה נעל צריך לעשות??
בנוסף למה שאמרו על חוסר יציבות וזה שהמוט עלול להחליק, עם ספוג המוט נמצא לא ישירות עליך אלא במרחק מסויים (העובי של הספוג) ואז המרכז כובד במקום אחר.סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?
עדיין לא הבנתי איפה צריך להשים את המוט. עד עכשיו שמתי אותו בסוף של הכתפיים כזהבנוסף למה שאמרו על חוסר יציבות וזה שהמוט עלול להחליק, עם ספוג המוט נמצא לא ישירות עליך אלא במרחק מסויים (העובי של הספוג) ואז המרכז כובד במקום אחר.
אגב תראה תחרויות של פאוורליפטינג, או סרטונים כאן בפורום של אנשים "רגילים", אם אנשים יכולים לשים 200, 300, 400 קילו ויותר על עצמם בלי ספוג אז אני בטוח שגם אתה תוכל 😃
באמצעות הסבר מילולי מאוד קשה להסביר את זה.עדיין לא הבנתי איפה צריך להשים את המוט. עד עכשיו שמתי אותו בסוף של הכתפיים כזה
זה סקוואט low bar, וכן, אתה אמור להיות טיפה נוטה קדימה כשאתה עומד עם המוטלהשים אותו פה?
צפה בקובץ המצורף 22344
אז זה אומר כשאני מרים את המוט מהכלוב אני צריך להרים אותו בכיפוף?