הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקוואט

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
לפני כמה ימים התחלתי לעשות סקוואט עם מוט והשאלה שלי היא איפה בדיוק להשים את המוט? וגם אני עושה עם ספוג בגלל שזה ממש כואב לי בצוואר/כתפיים בלי.

לא עושים אם ספוג, לא סתם המשפט מה שלא הורג אותך מחשל. הכאב יעבור אחרי התרגלות ואחרי שתלמד איפה לשים אותו נכון.
כנס בכתבות לכתבה של SS יש שם סרטונים של סקוואט שם מראים איפה לשים תלוי בטכניקה שעושים.

• פותח/ת השרשור
לא עושים אם ספוג, לא סתם המשפט מה שלא הורג אותך מחשל. הכאב יעבור אחרי התרגלות ואחרי שתלמד איפה לשים אותו נכון.
כנס בכתבות לכתבה של SS יש שם סרטונים של סקוואט שם מראים איפה לשים תלוי בטכניקה שעושים.
סתם מתוך סקרנות, למה לא לעשות עם ספוג?

חוסר יציבות. מקדם החיכוך בין הספוג לחולצה שלך הוא לא גבוה במיוחד וברגע של חוסר יציבות זה עשוי להחליק.
אסור לעשות עם נעלי ספורט?? ואם איזה נעל צריך לעשות??
לא אסור, פשוט לא מומלץ. נעל קשיחה עם סוליה שטוחה עדיפה.

יש סקוואט lb אשר פופולרי על ידי קהילת ה-pl. כן יש סקוואט hb אשר פופולרי על ידי קהילת ה-wl.
עליך לבחור מה אתה מעדיף לבצע וכן מה מתאים לך יותר.

בנוסף למה שאמרו על חוסר יציבות וזה שהמוט עלול להחליק, עם ספוג המוט נמצא לא ישירות עליך אלא במרחק מסויים (העובי של הספוג) ואז המרכז כובד במקום אחר.
אגב תראה תחרויות של פאוורליפטינג, או סרטונים כאן בפורום של אנשים "רגילים", אם אנשים יכולים לשים 200, 300, 400 קילו ויותר על עצמם בלי ספוג אז אני בטוח שגם אתה תוכל 😃

• פותח/ת השרשור
בנוסף למה שאמרו על חוסר יציבות וזה שהמוט עלול להחליק, עם ספוג המוט נמצא לא ישירות עליך אלא במרחק מסויים (העובי של הספוג) ואז המרכז כובד במקום אחר.
אגב תראה תחרויות של פאוורליפטינג, או סרטונים כאן בפורום של אנשים "רגילים", אם אנשים יכולים לשים 200, 300, 400 קילו ויותר על עצמם בלי ספוג אז אני בטוח שגם אתה תוכל 😃
עדיין לא הבנתי איפה צריך להשים את המוט. עד עכשיו שמתי אותו בסוף של הכתפיים כזה

• פותח/ת השרשור
להשים אותו פה?
upload_2014-12-23_7-57-19.png

אז זה אומר כשאני מרים את המוט מהכלוב אני צריך להרים אותו בכיפוף?

לא מבצעים סקוואט עם ספוג כי זה מפריע ליציבות שלך ושל המוט על הגב שלך, זה רך ולכן לא מעביר את הכוח אל המוט בצורה יעילה, וזה עושה את המוט יותר עבה ממה שהוא - מה שמונע ממנו להיות במקום.
תראה את הסרטון שצורף בתגובה מעלי, זה:

תמקם את המוט בדיוק על פי ההוראות בוידאו הזה.

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית