הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ די נמאס

Roeys5

משתמש מתחיל
46
9
נק' מוניטין:
9
46
9
שלום לכולם, אני בן 17 גובה 1.85m ושוקל 64 קילו וזהו פשוט תקוע ומתקשה לעלות במשקל. הלכתי לתזונאי בנה לי תפריט ואני משתדל לאכול ממנו אך אני יודע שזה לא מספיק ונשאר במקום. אחת הסיבות שהתחלתי להתאמן זה לעלות במסה. יש לי אבקת חלבון (מתחרט שלא קניתי גיינר, המוכר הדביל הצליח לשכנע אותי)

ועכשיו לעניין קשה לי לאכול אני לא אוהב לאכול יותר ממה שאני צריך, אני אוהב אוכל ונהנה מהאוכל אבל סובל לדחוף בכוח.
שמעתי על פטנט וקראתי עליו פה הרבה ״שייקים עתירי קלוריות״ רציתי לדעת מי פה באמת ניסה, וממליץ האם כדי לקנות בשביל זה בלנדר, אני די פעור בנושא ויש לי בבית אחרי חיפושים רבים מקל סטיק האם זה מספיק טוב?
אם כן אשמח שתתנו לי שייקים למקל סטיק.
ואם לא אשמח שתמליצי לי על בלנדר שקט ואיכותי ותמליצו שוב על מתכונים לשייקים.
אם יש לך רעיונות לעלייה במשקל תרשמו פה!

נ.ב האם זה טעים ועל בסיס יומי אפשר לשתות שייק? ועוד דבר חלבה זה גועל נפש.

יום טוב לכולם,
תודה מראש.

אין לך צורך לקנות גיינר(ולא נדפקת אז אתה יכול להירגע) בטח כשמדובר בפחמימות שזה הדבר הכי קל למצוא ולהכניס. אנשים קונים גיינר כי זה פשוט יותר נוח זה הכל.

אתה יכול להכניס את הפחמימות הללו מאורז, פסטה, לחמים/לחמניות. אם אתה נהנה מאוכל באמת שאתה לא צריך לחשוב על זה במחשבה של "לדחוף" בטח כשעם הזמן אתה כל הזמן תהיה רעב. אני פעם ראשונה עושה מסה בחיי וקורים לי מספיק שאכלתי ארוחה שלמה בכמויות מטורפות ואחרי שעה אני מסוגל לדחוף עוד. אתה פשוט צריך להרגיל את הגוף שלך לכמויות כאלו של אוכל.

בנוגע למקל סטיק אני משתמש באחד כזה בשביל להכין את האבקת חלבון שלי עם כל מיני תוספות לפי טעם, לא ממש יצא לי להתעסק עם שייקים מהסוג שאתה מתאר. בנוגע להצעות יש לך מספיק מתכונים בפורום הרלוונטי בשביל להעלות במשקל.

תגיד תודה שהתחמקת מהגיינר הדבילי הזה. תכין לעצמך גיינר, יש מיליון מתכונים. מה הבעיה לדחוף לשייק חלב, 2 סקופים של חלבון, גלידה, אגוזים, שקדים, טחינה גולמית, שיבולת שועל? אין כמו תקופת מסה, אין! חכה שתגיע לחיטוב הראשון שלך, והוא יגיע. כשהבטן תקרקר לך, תיזכר בשרשור הזה.

נ.ב. חלבה זה אכן גועל נפש.

הדבר האחרון שאתה צריך זה שייקים. שייק יסתום אותך ובסוף תאכל פחות קלוריות.
אתה צריך ללמוד לאכול יותר.
השלב הראשון זה הגדלת כמויות, לדוגמא במקום 2 פרוסות לחם, פיתה או לחמניה, אתה אוכל קוטג', תאכל עוד 2 כפיות בכל פעם, כנ'ל לגבי בשר ותוספות.
שלב שני, נשנושים כמו פרוסת גבינה צהובה, חופן שקדים, פעם ביום ממתק של 100-150 קלוריות
תעלה בהדרגה ותתרגל לכמויות גדולות יותר.

בהצלחה

הדבר האחרון שאתה צריך זה שייקים. שייק יסתום אותך ובסוף תאכל פחות קלוריות.
שייק יסתום אותך יותר מאשר אוכל מוצק? תרשה לי לא להסכים איתך. מאד בלשון המעטה.

• פותח/ת השרשור
תודה לשלושתיכם אשמח לעוד תגובות!

שני סקופים לשייק אחד די הרבה לא?
דרך אגב מת על גבינה צהובה ואוכל תמיד איזה שניצל או בשר בארוחת צהריים לא חסר לי חלבון חסר בעיקר פחמימות וקלוריות.
אני יכול להגיד על עצמי שאני תמיד מרגיש רעב אך שונא להכין לעצמי אוכל ומבזבז לי המון זמן (כן אני מהאלה שמשקיעים בלימודים ומשלבים את זה עם החברה והחברים) לכן שייק נשמע לי אחלה פתרון. ואמא כבר עייפה... מסכנה נמאס לה להכין לי סנדוויצים.

עוד דבר: אגוזים שקדים אפשר לדחוף לבלנדר? ואשמח שתענו לגבי מקל סטיק האם שיבולת שועל יעבוד.

נערך לאחרונה:
תאכל ארוחות עם יותר פחממות+לאט לאט תגדיל את הארוחות לי גם היית בעיה דומה הייתי אוכל כמות מצומצמת יותר של אוכל ולאט לאט הגדלתי את הכמות שאני אוכל ואכלתי יותר פחממות...

• פותח/ת השרשור
שמע זה נשמע קל ופשוט אבל זה לא בדיוק עובד ככה קשה לאכול יותר אני על בסיס קבוע מנסה ״לדחוף בכוח״ אך חוץ מסבל עצום אני לא מרגיש שזה באמת עובד.
אני די סגור על השייקים למרות שאשמח לקבל עוד עצות.
האם במקל סטיק אני יכול לטחון הכל? מבלי לקלקל אותו

לא יודע בקשר אלייך אבל אני פשוט אוכל קצת יותר וקצת יותר ככה הקיבה מתרחבת לי ואני כל פעם יותר רעב ואני גם אוכל אחרי אימון כי אני יותר רעב באותו זמן עוד משהו שידידה פעם אמרה לפני כשנה שנתיים זה שהיא קראה מחקר שעם אתה רואה סרט ותוך כדי אוכל אתה תהיה פחות שבעה מאותה כמות של אוכל אז אתה יכול גם לנסות את זה...

שאלה טובה, לא יודע. אני מניח שכל שייק כבד יתאים. תעיף מבט בפורום מתכונים, בטוח דיברו על זה בכמה שרשורים של שייקים וכדומה.

בכל מקרה, חסרים דברים מתוקים? שמנת מתוקה, אגוזים ושקדים לא קלויים, חתיכות שוקולד טוב...

שאלה טובה, לא יודע. אני מניח שכל שייק כבד יתאים. תעיף מבט בפורום מתכונים, בטוח דיברו על זה בכמה שרשורים של שייקים וכדומה.

בכל מקרה, חסרים דברים מתוקים? שמנת מתוקה, אגוזים ושקדים לא קלויים, חתיכות שוקולד טוב...

חלבה?
🤣

יוגורט דנונה יכול לבוא סבבה(במידה ואתה ממקסס את השייק עם בלנדר)

שים כף של טחינה גולמית שפוך עליה שקית סטיביה/ סוכרזית והטעם יוצא טוב עם כל שייק/שש / יוגורט/ קורנפלקס מוסיף שומן מעולה ולא מרגישים בכלל טעם של טחינה אלא רק תיסוף מתוק.

נערך לאחרונה:
מה לדחוף אוכל, ריבונו של עולם, יש פה שרשור על ארוחות אוויר שכל אחת מגיעה ל-2000 קלוריות! איך אפשר לא להגיע לערכים שצריך, איך??

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית