הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בעיות שינה

lala17

משתמש קבוע
1,248
337
נק' מוניטין:
755
1,248
337
משתגע כבר כל לילה נרדם ב4-5 ולא מספיק זה מתעורר אחרי שעתיים בול ולא נרדם עד 9-10 בבוקר ואז ישן עד 4 או עד שאני צריך לקום..

תמיד הייתי ינשוף אבל זה הגיע לרמה מוגזמת כבר וזה דופק לי תחיים ותאימונים במיוחד שאני עובד בלילות אין לי זמן לכלום יוצא שרוב הזמן שלי אני או עובד או ישן או שוכב במיטה כמו אידיוט.

מישהו מכיר את הבעיה ויש למישהו פתרונות?

אתה ציפור לילה, קשה להילחם בזה.
לפני שהתחתנתי גם הייתי ככה, אבל עשיתי שינוי רציני, מה שעשיתי היה שאם אני לא נרדם אני מושך את עצמי עד הלילה הבא ואז בטוח נרדם. כך אחרי שבועיים שמגיע הלילה אתה ניהיה עייף. היום כבר ב-21:00 אני פוזל למיטה.

תצטרך להילחם עם עצמך המון אבל לבסוף זה משתלם.

• פותח/ת השרשור
אתה ציפור לילה, קשה להילחם בזה.
לפני שהתחתנתי גם הייתי ככה, אבל עשיתי שינוי רציני, מה שעשיתי היה שאם אני לא נרדם אני מושך את עצמי עד הלילה הבא ואז בטוח נרדם. כך אחרי שבועיים שמגיע הלילה אתה ניהיה עייף. היום כבר ב-21:00 אני פוזל למיטה.

תצטרך להילחם עם עצמך המון אבל לבסוף זה משתלם.
זה רעיון אבל הבעיה זה שאני לא יכול ללכת לעבוד בלי לישון אני אמות או שיפטרו אותי..

זה רעיון אבל הבעיה זה שאני לא יכול ללכת לעבוד בלי לישון אני אמות או שיפטרו אותי..
תנסה להתחיל את זה בסופ"ש במידה ואתה לא עובד בסופ"ש.
אתה חייב לעשות את זה כי אין פיתרון אחר.

תשתה קפה רק בזמנים שאין ברירה ואתה לא מצליח להחזיק מעמד, מה שבטוח אל תקח קפה 4-5 שעות לפני השינה האמיתית שלך.
מקלחות חמות וקרות יכולות לעזור לך לישון טוב יותר וגם להישאר ערני שצריך.
תיהיה לך ירידה בתיאבון בימים הראשונים אבל זה שווה את זה.

תראה, תלוי כמה אתה נואש וכמה זמן זה נמשך... תתחיל מלקחת לפני השינה רסקיו לילה. אם זה לא עובד קח כדור שנקרא טונייט זה ללא מרשם רופא. אם זה לא עוזר קח מהרופא כדור בשם בונדורומין. אל תשן בצהריים ואל תשתה קפה אחרי אחד בצהרים.

כל הזין.
גם כשאני עובד לילות קשה לי מאוד לישון ביום. זו גם לא אותה שינה.
אין הרבה מה להציע לך, בעיקר לא כשאתה עובד קבוע בלילות..אתה יכול לנסות מלטונין.

כל הזין.
גם כשאני עובד לילות קשה לי מאוד לישון ביום. זו גם לא אותה שינה.
אין הרבה מה להציע לך, בעיקר לא כשאתה עובד קבוע בלילות..אתה יכול לנסות מלטונין.
מצטרף להמלצה לגבי מלטונין.
אם אתה נגד מלטונין, מגנזיום גם יכול לעזור במידה מסוימת ועל הדרך למנוע דומס מאימונים ולספק לגוף מינרל חשוב.

לפעמים מגנזיום ואבץ ביחד לפני השינה עוזר להירדם, אבל זה רק אם אתה עייף.. אחרת זה לא עושה כלום כמעט.

מניסיון שלי, (קרה לי עד לפני כמה חודשים שלא הייתי נרדם גם) לקחתי פעם פעמיים כדור ואבן (חצי כדור.. 5 מ"ג בערך) ואחרי רבע שעה נרדמתי כמו תינוק.

מה שכן,
כפיתרון קבוע זה מצריך מרשם רופא וכל זה.. בכל זאת תרופה פסיכיאטרית. (לא שלי, לכל התוהים)

• פותח/ת השרשור
תודה חברים אני אקח את כל ההמלצות שלכם לצומת ליבי ואחשוב מה לעשות.

עכשיו קמתי:sweatingbullets:

יש מין חומר כזה ממש לא יקר שנקרא מלטונין שעוזר לך להירדם ולישון רצוף, חלק יקראו לו גם "הורמון השינה", חבר שלי הזמין את זה מאתר ידוע ויט*****
תנסה 😃

מלטונין לדעתי יעזור. נגמר לי הסטוק ואני מאוד מרגיש את זה לרעה.

זה לא ממכר, בארץ צריך מרשם רופא ומאוד יקר (עלה לי בזמנו 70 ש"ח (אחרי סבסוד קופ"ח) ל30 כדורים) אפשר להזמין מחו"ל עולה 9~ דולר לאיזה 100-200 כדורים. זה בלי מרשם בארה"ב.

מצד שני זה לא יפיל אותך, זה רק יעזור לך להסדיר שעון ביולוגי (שזה מה שאתה צריך).

כדורי שינה אמיתיים זה אש, אבל זה מאוד ממכר ולא טוב בתור פתרון קבוע.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אני אתן לעצמי עוד שבוע-שבועיים ואם זה לא יסתדר אני אלך על המלטונין תודה לכולם

שאלה לגבי מלטונין: לתסף בו זה לא יפגע בייצור הטבעי שלו בגוף?

מה שאני שמתי לב שעזרו\עוזרים לי לישון הרבה יותר טוב:
-לתסף במגנזיום ואבץ
-לא להיות עם הטלפון במיטה (גם טלוויזיה, למרות שזה מרדים)
-לשלוט במחשבות - מספיק שאתה חושב וחולם על דברים שקרובים לך בשביל להישאר ער, בין אם זה משהוא חיובי, או משהוא ממש שלילי - אני מאמין שזה המפתח לבעיות השינה של רוב האוכלוסיה, פרט לאלו בעלי בעיות פזיולוגיות כלשהן.

אני יכול להגיד שגם לי הייתה בעיה כזאת. נעזרתי בפרחי באך. כמו שדרייפוס כתב למעלה. עבד מצויין !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית