הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ SS HST וספוטר

• פותח/ת השרשור Tortia
  • פורסם בתאריך

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
חבר שלי עזב לפני שבוע את המכון,ואני מתאמן לבד...זה ימנע ממני תכנית כמו HST SS וכ'ו?
כי כשאני יגיע לכשל לא יהיה מי שיעזור לי..

• פותח/ת השרשור
תסביר את עצמך,אין לי כוח לציניות..
כשנתקעים-צריכים ריסט,אתה לא יודע מתי תתקע..

לך תקרא את הספר. אם אתה מתאמן מתחיל אתה תתקע אחרי המון זמן לפחות כמה חודשים טובים ויש כאלו שמושכים שנה+ וגם אם תתקע זה לרוב בדברים כמו סקוואט ולחיצת חזה, מקסימום מבקשים ממשהו וגם זה יקרה בסט האחרון אולי. מה גם לא מגיעים לכשל בתוכנית, בד"כ לפי הרגשה תדע אם תצליח להשלים את החזרה או לא, אם אתה כוסית וחלש מנטלית אתה לא תרד לעוד חזרה של סקוואט.

תסביר את עצמך,אין לי כוח לציניות..
כשנתקעים-צריכים ריסט,אתה לא יודע מתי תתקע..

אני לא ציני
אתה באמת מבלבל את המוח

כשנתקעים בודקים את הסיבה - למתאמן מתחיל זה יהיה שינה\אוכל\טכניקה\הכנה לקויה ב90 אחוז מהמקרים.

לא עושים ככה סתם ריסט - עושים אחרי שבדקת את כל המרכיבים האלה ואחרי שנכשלת מספר פעמים להתקדם.

ומשה דרך אגב דווקא בתרגילים שבהם מעמיסים פחות משקל - כמו פרס, פאוורקלין וחתירות נתקעים יותר מהר, בדד ליפט וסקוואט לצורך העניין נתקעים אחרונים בדרך כלל.

ועוד משהו - תקרא תספר, כי זה לא נראה שקראת, ואם קראת, תקרא עוד פעם כי כנראה לא עברת על הכל.

לך תקרא את הספר. אם אתה מתאמן מתחיל אתה תתקע אחרי המון זמן לפחות כמה חודשים טובים ויש כאלו שמושכים שנה+ וגם אם תתקע זה לרוב בדברים כמו סקוואט ולחיצת חזה, מקסימום מבקשים ממשהו וגם זה יקרה בסט האחרון אולי. מה גם לא מגיעים לכשל בתוכנית, בד"כ לפי הרגשה תדע אם תצליח להשלים את החזרה או לא, אם אתה כוסית וחלש מנטלית אתה לא תרד לעוד חזרה של סקוואט.
בסקוואט אין חזרה אחרונה ✌️

אני לא ציני
אתה באמת מבלבל את המוח

כשנתקעים בודקים את הסיבה - למתאמן מתחיל זה יהיה שינה\אוכל\טכניקה\הכנה לקויה ב90 אחוז מהמקרים.

לא עושים ככה סתם ריסט - עושים אחרי שבדקת את כל המרכיבים האלה ואחרי שנכשלת מספר פעמים להתקדם.

ומשה דרך אגב דווקא בתרגילים שבהם מעמיסים פחות משקל - כמו פרס, פאוורקלין וחתירות נתקעים יותר מהר, בדד ליפט וסקוואט לצורך העניין נתקעים אחרונים בדרך כלל.

ועוד משהו - תקרא תספר, כי זה לא נראה שקראת, ואם קראת, תקרא עוד פעם כי כנראה לא עברת על הכל.
לדעתי אינדבידואלי

אני יכול להגיד שלדעתי תוכנית SS היא התוכנית הכי טובה שיש ואני אישית הפסקתי אותה רק בגלל שאין לי סופרטר .

זה אימון שנטו צריך בכל תרגיל ובכל סט שמישו יהיה איתך .

אני יכול להגיד שלדעתי תוכנית SS היא התוכנית הכי טובה שיש ואני אישית הפסקתי אותה רק בגלל שאין לי סופרטר .

זה אימון שנטו צריך בכל תרגיל ובכל סט שמישו יהיה איתך .
כנראה שכל מי שעושה אותה לבד פריק גנטי, כי הוא מתאמן בלי ספוטר.

לאף אחד מהתרגילים לא צריך ספוטר חוץ מבנצ' פרס וסקוואט.
לבנצ' תמיד יש מישהו בסביבה או איזה מדריך שיכול לעזור. לסקוואט צריך או כלוב שיש בו מקום להניח את המוט אם אתה לא מצליח לעלות, או באמפרים שאפשר לזרוק, או לעצור חזרה אחת לפני שאתה מרגיש שאתה הולך להיתקע (אופציה לא טובה). ספוטר שלא יודע מה הוא עושה בסקוואט זה יותר גרוע מכל שאר האופציות.

לאף אחד מהתרגילים לא צריך ספוטר חוץ מבנצ' פרס וסקוואט.
לבנצ' תמיד יש מישהו בסביבה או איזה מדריך שיכול לעזור. לסקוואט צריך או כלוב שיש בו מקום להניח את המוט אם אתה לא מצליח לעלות, או באמפרים שאפשר לזרוק, או לעצור חזרה אחת לפני שאתה מרגיש שאתה הולך להיתקע (אופציה לא טובה). ספוטר שלא יודע מה הוא עושה בסקוואט זה יותר גרוע מכל שאר האופציות.
🙌
קח, קח מוניטין על הסבלנות לכתוב את זה, תכלס כבר פשוט נמאס לחזור על זה שוב ושוב...

לבנץ אין ספק שצריך ספורטר , לסקוואט אני יכול להגיד לך אישית שפעם אחת פשוט נפלתי , ירדתי עד למטה ולא הצלחתי לעלות (ספורטר בהחלט היה יכול לעזור לי פה) , מילטרי פרס יש הרבה פעמים שאני מרגיש שספורטר יכול לעזור .

וחוץ מיזה שלהגיד בתוכניתSS שחוץ מהתרגילים בנץ וסקוואט לא צריך ספורטר זה קצת מצחיק כי כל האימון בנוי מ3 תרגילים ...

לבנץ אין ספק שצריך ספורטר , לסקוואט אני יכול להגיד לך אישית שפעם אחת פשוט נפלתי , ירדתי עד למטה ולא הצלחתי לעלות (ספורטר בהחלט היה יכול לעזור לי פה) , מילטרי פרס יש הרבה פעמים שאני מרגיש שספורטר יכול לעזור .

וחוץ מיזה שלהגיד בתוכניתSS שחוץ מהתרגילים בנץ וסקוואט לא צריך ספורטר זה קצת מצחיק כי כל האימון בנוי מ3 תרגילים ...

מה יקרה אם תתיקע במליטרי? פשוט תוריד את המוט ותחזיר למקום.. דדליפט אתה מפיל את המשקולת.., כנ"ל חתירה.. פשוט מוריד את המשקולת לרצפה.. אני לא מבין איך ספוטר יכול לעזור.. במיליטרי הוא יעמוד מולך ויעזור לך?, למה? על איפה בדיוק יפול המוט?, ובכלל בחתירה ובדדליפט איך יוכלו לעזור לך, צריך שהם יתקופפו ואנערף, בזמן שאתה פשוט יכול לזרוק את המשקולת לרצפה.

• פותח/ת השרשור
אני לא ציני
אתה באמת מבלבל את המוח

נו ברור שכשנתקעים בודקים מה הסיבה את זה אני יודע,אבל אם תתיקע בגלל אחת מהסיבות ולא יהיה ספוטר מה אז? קיצר אתה מדבר סינית בשבילי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית