ייעוץ SS HST וספוטר

• פותח/ת השרשור Tortia
  • פורסם בתאריך

Tortia

משתמש מתחיל
174
3
נק' מוניטין:
-113
174
3
חבר שלי עזב לפני שבוע את המכון,ואני מתאמן לבד...זה ימנע ממני תכנית כמו HST SS וכ'ו?
כי כשאני יגיע לכשל לא יהיה מי שיעזור לי..

• פותח/ת השרשור
לאף אחד מהתרגילים לא צריך ספוטר חוץ מבנצ' פרס וסקוואט.
לבנצ' תמיד יש מישהו בסביבה או איזה מדריך שיכול לעזור. לסקוואט צריך או כלוב שיש בו מקום להניח את המוט אם אתה לא מצליח לעלות, או באמפרים שאפשר לזרוק, או לעצור חזרה אחת לפני שאתה מרגיש שאתה הולך להיתקע (אופציה לא טובה). ספוטר שלא יודע מה הוא עושה בסקוואט זה יותר גרוע מכל שאר האופציות.
יש לי כלוב אבל שאני יורד למטה,לפעמים אני לא מצליח לעלות-להעיף ת'מוט אחורה נשמע לא בטיחותי..

ובבנץ..אין לי סבלנות כל אימון להביא מאמן או מישהו..זה גם יקח המון זמן...

מה ההבדל בין SS לבין FBW רגיל?

יש לי כלוב אבל שאני יורד למטה,לפעמים אני לא מצליח לעלות-להעיף ת'מוט אחורה נשמע לא בטיחותי..

תכוון את המוטות של הכלוב לגובה נוח? 😣
ככה בסקוואט אתה כולה תצטרך לרדת קצת יותר נמוך עד שתוריד את המוט
ובלחיצת חזה אותו הדבר

מה זה לא מגיעים לכשל בSS? אז אם אני אוכל 10K קלוריות, יישן 10 שעות בלילה, יעבוד בטכניקה מדהימה, אני יכול למשוך את SS כל החיים?

ברור שמגיעים לכשל מתישהו...אבל אם אוכלים טוב, ישנים טוב ועובדים נכון הכשל יגיע בשלב מאוחר יחסית. מה גם שכמו שכבר אמרו כאן כשעושים סקווט בכלוב תמיד אפשר לזרוק את המוט על המעצורים ובבנצ' תמיד אפשר לקחת את אחת ה"מפמפמים" לבקש יפה שיפסיק לרגע לעשות סטים לבייספס וישמור...בשביל זה הם שם (הבאמפרים והפאמפרים) 😉

אתה צריך להיות מאוד תמים בשביל לעבור כשל בסקוואט, בשבילי לפחות ההרגשה מאוד ברורה מתי אי אפשר יותר.
בנצ' פרס אני אף פעם לא עושה ולא יעשה בלי ספוטר.

• פותח/ת השרשור
טוב קיצר בסקוואט אני יראה לפי ההרגשה..מקסימום אני יעיף תמוט אחורה..
לגבי בנץ איזה עוד אופציות יש?

נו ברור שכשנתקעים בודקים מה הסיבה את זה אני יודע,אבל אם תתיקע בגלל אחת מהסיבות ולא יהיה ספוטר מה אז? קיצר אתה מדבר סינית בשבילי..

לבן אדם שלא קרא את הספר זה באמת נקרא סינית
תקרא כבר תספר ותתעסק בלהתאמן ולא בלשאול שאלות לא רלוונטיות

לבנץ אין ספק שצריך ספורטר , לסקוואט אני יכול להגיד לך אישית שפעם אחת פשוט נפלתי , ירדתי עד למטה ולא הצלחתי לעלות (ספורטר בהחלט היה יכול לעזור לי פה) , מילטרי פרס יש הרבה פעמים שאני מרגיש שספורטר יכול לעזור .

וחוץ מיזה שלהגיד בתוכניתSS שחוץ מהתרגילים בנץ וסקוואט לא צריך ספורטר זה קצת מצחיק כי כל האימון בנוי מ3 תרגילים ...

איך בדיוק הספוטר אמור לעזור במילטרי פרס?
לכווץ לך את הבטן אם המוט לא מצליח לעלות?

• פותח/ת השרשור
לבן אדם שלא קרא את הספר זה באמת נקרא סינית
תקרא כבר תספר ותתעסק בלהתאמן ולא בלשאול שאלות לא רלוונטיות
אני עולה לכיתה י' כולה,האנגלית שלי לא ממש ברמה של הספר..
יש כמה מאמרים טובים בעברית? (את של הג'וקר כבר קראתי)

אז אתה שם את הזרועות בגובה סביר ופשוט יורד על הברכיים והמוט נשאר על הזרועות, מה הבעיה?

אני עולה לכיתה י' כולה,האנגלית שלי לא ממש ברמה של הספר..
יש כמה מאמרים טובים בעברית? (את של הג'וקר כבר קראתי)

SS לא ברמה גבוהה כל כך, אני כבר בכיתה ח' יכולתי לקרוא אותו לדעתי.
אבל PP באמת ספר מעצבן מבחינת הרמה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית