הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שתי שאלות

• פותח/ת השרשור HST
  • פורסם בתאריך

HST

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
1- בקפה שחור/בנס בלי חלב אין פחמימות או משהו לא מומלץ לאירובי בחיטוב ?
2- לפני האנאירובי בסדר לשתות xl בשביל הפחמימות ? האנאירובי שלי בערך שעה והאירובי חצי שעה, אז לא תהיה בעיה שהפחמימות יהיו זמינות עוד באירובי והגוף ישתמש בהם במקום בשומן ?

1.יש בזה ערכים מאוד זניחים,לא משהו שהייתי משקיע אליו מחשבה.רק אל תשכח סוכר.
2.אין בעיה,והגוף ישתמש בשומן כמקור אנרגיה רק כשמאגרי הגליקוגן יהיו מדוללים.

תופס טרמפ על האשכול - אם הגוף משתמש בשומן כמקור לאנרגיה רק כאשר מאגרי הגליקוגן מדוללים, איך זה מסתדר עם התפיסה של ההעמסות ?

נגיד בן אדם צורך כ-120 גרם פחמימות ביום, וההמלצה בדרך כלל היא במצב כזה להעמיס כל 7 ימים.

אם אנחנו מעמיסים אז איך בעצם נגיע למצב של לרוקן (ואז אם לא נרוקן איך נשרוף שומן) ?

או שהאם המאגרים מגיעים למצב הרצוי כבר קודם, מה שכן מאפשר את השימוש בשומן כמקור אנרגיה ?

כלומר - במצב כמו שתואר למעלה (120 גרם פחמימות ביום) יוצא בעצם שמאגרי הגליקוגן מתרוקנים בשלב הרבה יותר מוקדם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1.יש בזה ערכים מאוד זניחים,לא משהו שהייתי משקיע אליו מחשבה.רק אל תשכח סוכר.
2.אין בעיה,והגוף ישתמש בשומן כמקור אנרגיה רק כשמאגרי הגליקוגן יהיו מדוללים.

מה?? למה?? זה בדיוק מה שאני לא רוצה! אם אני אצרוך פחמימות בעלות אינדקס גליקימי גבוה לפני האירובי הגוף ישתמש בהן במקום בשומן כמקור אנרגיה ולא עשיתי בזה כלום...

כלומר - במצב כמו שתואר למעלה (120 גרם פחמימות ביום) יוצא בעצם שמאגרי הגליקוגן מתרוקנים בשלב הרבה יותר מוקדם?

ככה שתצרוך יותר פחמימות, ותעשה יותר פעילות אירובית/אנאירובית ככה יותר מהר מאגרי הגליקוגן יתרוקנו

מה?? למה?? זה בדיוק מה שאני לא רוצה! אם אני אצרוך פחמימות בעלות אינדקס גליקימי גבוה לפני האירובי הגוף ישתמש בהן במקום בשומן כמקור אנרגיה ולא עשיתי בזה כלום...

אתה בכלל מדלל פחממות?ולא 120 גרם פחממה לא יביאו אותך לקטוזיס אלא אם כן אתה עושה כל יום שעתיים אירובי במאמץ גבוה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית