הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ פרו הורמון

Doriel

משתמש מתחיל
30
3
נק' מוניטין:
3
30
3
היי לכולם, אני מצרף תמונה של פרו הורמון שרכשתי , עדיין לא השתמשתי. אני אמור לקחת 3 כדורים לפני השינה. אשמח לדעתכם לגבי המוצר והאם אני זקוק לאיזשהי בדיקה לפני כן? תודה(:

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 78.2 · צפיות: 202
היי לכולם, אני מצרף תמונה של פרו הורמון שרכשתי , עדיין לא השתמשתי. אני אמור לקחת 3 כדורים לפני השינה. אשמח לדעתכם לגבי המוצר והאם אני זקוק לאיזשהי בדיקה לפני כן? תודה:)

בעיקר לבדוק את הארנק 😃

ועכשיו ברצינות,
אתה לא באמת חושב שמדובר בהורמון גדילה, נכון?

• פותח/ת השרשור
לא. ברור שלא. אני לא רוצה לגעת בחומרים שנחשבים אסורים . אבל כן לנסות לקחת מה שאפשר שאולי יתן דחיפה קטנה אפילו.. אתה חושב שזה לגמרי לא מועיל?
אני מתאמן 5 שנים, לוקח עדיין גיינר וקראטין . שוקל 75. גובה 1,78. יש לי מטרה בראש.. אני לא רוצה לגדול ברמה של מה שסטרואידים עושים, אבל כן לגדול עוד קצת.

לא. ברור שלא. אני לא רוצה לגעת בחומרים שנחשבים אסורים . אבל כן לנסות לקחת מה שאפשר שאולי יתן דחיפה קטנה אפילו.. אתה חושב שזה לגמרי לא מועיל?
אני מתאמן 5 שנים, לוקח עדיין גיינר וקראטין . שוקל 75. גובה 1,78. יש לי מטרה בראש.. אני לא רוצה לגדול ברמה של מה שסטרואידים עושים, אבל כן לגדול עוד קצת.
חח זה לא יתן אפילו דחיפה קטנה

אתה חושב שזה לגמרי לא מועיל?
בזבוז של כסף

אבל כן לגדול עוד קצת.
עצה שלי, אל תחפש קיצורי דרך. גם סטרואידים הם לא קיצורי דרך..הם למי שעבר כבר את הגיל או את היכולת להתקדם הלאה בצורה טבעית.
תישן טוב, תאכל טוב ותשלב בין אימוני כח לנפח ואתה תגדל 😃

אפילו יותר ממה שגדלת עד היום, עם האפקות המועשרות בסטרואידים!
אה, רגע, באסה - לא כתוב לך שזה גם מסייע בשריפת שומן תוך כדי?

כן 😭
חשבתי שאצליח להיות חטוב ובמקביל לגדול במסת השריר.
אבל לא הרבה, לא רוצה להיות מנופח מידיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית