עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היי לכולם, אני מצרף תמונה של פרו הורמון שרכשתי , עדיין לא השתמשתי. אני אמור לקחת 3 כדורים לפני השינה. אשמח לדעתכם לגבי המוצר והאם אני זקוק לאיזשהי בדיקה לפני כן? תודה:)
חח זה לא יתן אפילו דחיפה קטנהלא. ברור שלא. אני לא רוצה לגעת בחומרים שנחשבים אסורים . אבל כן לנסות לקחת מה שאפשר שאולי יתן דחיפה קטנה אפילו.. אתה חושב שזה לגמרי לא מועיל?
אני מתאמן 5 שנים, לוקח עדיין גיינר וקראטין . שוקל 75. גובה 1,78. יש לי מטרה בראש.. אני לא רוצה לגדול ברמה של מה שסטרואידים עושים, אבל כן לגדול עוד קצת.
בזבוז של כסףאתה חושב שזה לגמרי לא מועיל?
עצה שלי, אל תחפש קיצורי דרך. גם סטרואידים הם לא קיצורי דרך..הם למי שעבר כבר את הגיל או את היכולת להתקדם הלאה בצורה טבעית.אבל כן לגדול עוד קצת.
את השטות הזאת כותבים על כל דבר שמתאמנים עלולים לקנות, מחלבון דרך קריאטין ועד ויטמינים.האמת כתוב שם lean muscle support and recovery
בקיצור,
סתם קשקוש.
את השטות הזאת כותבים על כל דבר שמתאמנים עלולים לקנות, מחלבון דרך קריאטין ועד ויטמינים.
זה גם לא ממש תוסף תזונה, זה "מפחית ממון"...😆זה לא פרו הורמון, זה תוסף תזונה.
אם אתה מוכר אותו זה גם לא מפחית ממון 3:זה גם לא ממש תוסף תזונה, זה "מפחית ממון"...😆
הפרו-הורמונים נעלבו כראו את הפוסט...אם אתה מוכר אותו זה גם לא מפחית ממון 3:
ואז זה כלום