ייעוץ כמה זמן השפעה של קפאין ופחמימות מהירות נמשכת ?

• פותח/ת השרשור HST
  • פורסם בתאריך

HST

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
היום ראיתי שלקפאין ופחמימות מהירות יש השפעה מטורפת על הריצה
אז שנה הבאה במבחנים בבית ספר אני אקח 2-3 פחיות xl שפחמימות יש בזה יותר ממה שאני צריך לריצה וקפאין יש בזה פחות ממה שמותר ביום אז לא נורא
השאלה כמה זמן לפני הריצה כדאי לשתות?

40 דקות ובפחית של XL יש בקושי 50-60 מ"ג קפיאין, עדיף לקנות כדורי קפיאין/ לשתות קפה ולאכול פחמימה בנפרד כמו תמרים או משהו בסיגנון.

• פותח/ת השרשור
40 דקות ובפחית של XL יש בקושי 50-60 מ"ג קפיאין, עדיף לקנות כדורי קפיאין/ לשתות קפה ולאכול פחמימה בנפרד כמו תמרים או משהו בסיגנון.

לא נכון, יש 32 מ"ג ב100 מ"ל ובפחית יש 250 מ"ל
יש בדיוק 80 מ"ג בפחית

אם אני אצרוך כמות גדולה מאוד, מעל מה שמותר ביום וכל זה בבת אחת עוד, נגיד 500 מ"ל וזה סך הכל פעמיים בשנה יש סיכון כלשהו? אין מצב שאני מגיע לדופק גבוה מדי ומסוכן בלי שאני ארגיש כל כך כאב או משהו?
ויש יתרון כלשהו אם אני אצרוך הרבה מעבר לכמות הפחמימות שאני צריך? נגיד אני צורך 200 קלוריות בריצה כלומר 40 גרם פחמימות ואני אצרוך 100 גרם פחמימות נגיד, יש לזה יתרון כלשהו?

נערך לאחרונה:
מי אמר כמה מותר וכמה אסור? כדי להגיע ל OD של קפיאין צריך לצרוך מעל ל 10 מ"ג לק"ג משקל, אם אתה שוקל 50 קילו אתה צריך 6 פחיות כאלו כדי לכסות את המכסה (ואני לא ממליץ בכלל להגיע למספרים העליונים, מספיק 200-400 מ"ג קפיאין מקסימום 600 מ"ג ביום ושוב פרמטר של משקל)

• פותח/ת השרשור
מי אמר כמה מותר וכמה אסור? כדי להגיע ל OD של קפיאין צריך לצרוך מעל ל 10 מ"ג לק"ג משקל, אם אתה שוקל 50 קילו אתה צריך 6 פחיות כאלו כדי לכסות את המכסה (ואני לא ממליץ בכלל להגיע למספרים העליונים, מספיק 200-400 מ"ג קפיאין מקסימום 600 מ"ג ביום ושוב פרמטר של משקל)

בדקתי באיזה מחשבון קפאין
אבל התוצאה שם היא מה שמותר לי ביום כשזה כמובן פרוס לאורך היום, וזה קבוע לא צריכה חד פעמית.
השאלה כמה אני יכול לצרוך בבת אחת בלי סכנה בריצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית