הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יעוץ בבחירת תכנית אימון

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
שלום,עד עכשיו עבדתי בליניארית והצלחתי להתקדם משבוע לשבוע.בחודש האחרון החלה אצלי בעיה בברךו ואין מנוס ממנוחה כדי שהיא לא תחמיר(אני אמנם מצליח לבצע סקואטים ודדליפט וכאמור להעלות משקלים אבל הבעיה/דלקת/נפיחות/נוזלים..לא עוברים).
לכן מחפש תוכנית בדגש על יותר נפח כאשר בסקואטים אני כנראה אצטרך לעבוד במשקלים נמוכים (50-60%)מהRM5 שלי.
אשמח לשמוע רעיונות או התנסויות.
*חשבתי על תוכנית כמו 5/3/1 שם מתחילים בשלב ראשון באזור ה60% עבודה או אולי בסקואטים לעבוד לטווחי חזרות גבוהים יותר 15-25 ולהעלות משקל כל שבוע.

או פשוט - לא לבצע בינתיים סקוואט ודדליפט! רעיון רדיקלי, אני יודע, אבל אולי זה יתן לברך שלך להחלים.
תמשיך עם ליניארית בלי הסקוואט, תוסיף נפח לחלק גוף עליון, ולך לאורטופד.

• פותח/ת השרשור
או פשוט - לא לבצע בינתיים סקוואט ודדליפט! רעיון רדיקלי, אני יודע, אבל אולי זה יתן לברך שלך להחלים.
תמשיך עם ליניארית בלי הסקוואט, תוסיף נפח לחלק גוף עליון, ולך לאורטופד.
חושב שאין צורך לוותר כליל על סקואט אלא לעבוד במשקל נמוך לחזרות גבוהות,רציתי לדעת האם יש תוכנית או המלצה לתוכנית שנותנת אפשרות כזאת-לדוגמא,האם יש לעבודה ל20חז' בסקואט יתרון מבחינת נפח חוץ מסיבולת-בהנחה שאני בתקופה 'מסה'?

לא. אין יתרון. רק סיבולת.
והחסרון הוא שמשקל נמוך כפול הרבה חזרות יפריע להתאוששות מהפציעה.

• פותח/ת השרשור
הדבר הכי יעיל שתעשה כרגע זה להעלות לכאן סרטוני טכניקה, על פי הוראות הצילום.
ותרשום את הנתונים שלך.
לצערי לא מתאפשר להעלות לבנתיים סירטון.
פרטים:בן 32,גובה 172 שוקל85ק"ג.דדליפטד 180 ל-3.
הפציעה ככל הנראה התרחשה ביום בו ביצעתי סקואט למרות שלא הורגש משהו יוצא דופן בזמן האימון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית