ייעוץ דעה על חלבונים ישראליים

עדיף מחול למה התקן בארץ מחייב 20% סטייה בערכי חלבון ועוד שבחול 10% ובדרך כלל החברות המוכרות(חול) לא משחקים בזה ומה שרשום זה מה שיש.

עדיף מחול למה התקן בארץ מחייב 20% סטייה בערכי חלבון ועוד שבחול 10% ובדרך כלל החברות המוכרות(חול) לא משחקים בזה ומה שרשום זה מה שיש.
מה אתה אומר... כנראה שלא ראית את הבדיקות מעבדה האחרונות שנעשו בREDDIT

חלבון זה לא חלבון, לכל אלו שאמרו שחלבון הוא חלבון.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר.
זה נושא די מסובך שקשור לכימיה.
החלבון בארץ הוא לא מתקרב בשום אופן לחלבון מחו"ל.
החלבון הישראלי מאוד מוזנח, מיוצר ביוכימית בצורה רעה והאפקט שלו לא קרוב לאפקט שחלבון מחו"ל יכול להביא לך.

חלבון זה לא חלבון, לכל אלו שאמרו שחלבון הוא חלבון.
אני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להסביר.
החלבון בארץ הוא לא מתקרב בשום אופן לחלבון מחו"ל.
החלבון הישראלי מאוד מוזנח, מיוצר ביוכימית בצורה רעה והאפקט שלו לא קרוב לאפקט שחלבון מחו"ל יכול להביא לך.
אתה זרקת פה המון דברים באוויר ותהיה חייב להסביר לפחות חלק..

מה יש להסביר? האיכות שבארץ מכינים את האבקה היא חרא לעומת איך שמכינים את זה בחול
מה אתם מבלבלים את השכל? על פי מה זה נאמר? למה חסר חברות מח"ול שמצאו אותם משקרות לחלוטין בבדיקות?שהמעבדות שלהן מלאות עכברים?
חאלס לחשוב שיצור כחול-לבן הוא חרא

מה אתם מבלבלים את השכל? על פי מה זה נאמר? למה חסר חברות מח"ול שמצאו אותם משקרות לחלוטין בבדיקות?שהמעבדות שלהן מלאות עכברים?
חאלס לחשוב שיצור כחול-לבן הוא חרא
כי בחול יש תחרותיות הרבה יותר גדולה מאשר בארץ, יש שם הרבה חברות מהמוכרות בעולם שצריכות לשרוד בשוק ובגלל זה הן צריכות
לייצר מוצר איכותי שיקנו בכל העולם

כי בחול יש תחרותיות הרבה יותר גדולה מאשר בארץ, יש שם הרבה חברות מהמוכרות בעולם שצריכות לשרוד בשוק ובגלל זה הן צריכות
לייצר מוצר איכותי שיקנו בכל העולם
איך אתה יודע שמה שאתה שותה זה איכותי או לא?

אשמח אם תסביר לכולנו כיצד החלבון בארץ מיוצר ביוכימית שונה מחו"ל.

זה לא קשור לכימיה, זה קשור לביוטכנולוגיה.

אשמח אם תסביר לכולנו כיצד החלבון בארץ מיוצר ביוכימית שונה מחו"ל.

זה לא קשור לכימיה, זה קשור לביוטכנולוגיה.
זה קשור להמון דברים שמתחברים ביחד לשרשרת.
כל נושא הוא חוליה קטנה מתוך השרשרת.
--
המרצה שלי לתזונה שעשה תואר במדעי התזונה B.sc וגם בכימיה הביא לנו חומר על האבקות חלבון.
כל חברה מייצרת אבקה בצורה שונה, הכוונה היא שלכל חברה יש פורמולה מסויימת של רכיבים כימיים (צורה ביוכימית) שבה היא משתמשת.
ההרכב הביוכימי של האבקות חלבון שמיוצרות בארץ, הוא מאוד "רע" אם אפשר לקרוא לזה ככה.

בנוסף לכך, אני אתן לך עוד קצה חוט שקשור לחוליה אחרת מתוך השרשרת הזאת : חפש על protein spike.
רמז : לא תראה שם "naturally occuring BCAA" שמשנה את כל ההרכב החלבוני.

--
לגבי במבה :
ראיתי את התוצאות ב- Reddit, כמעט ולא שונות מאשר התווית.
יש סטייה של אחוזים בודדים ממה שכתוב בתווית, שזה לגיטימי לגמרי.
החברות המובילות תמיד ישארו מובילות.

ההרכב הביוכימי של האבקות חלבון שמיוצרות בארץ, הוא מאוד "רע" אם אפשר לקרוא לזה ככה
זה שמרצה כזה או אחר אמר זה לא אומר שזה נכון. מה ההרכב של החלבונים בישראל לעומת חו"ל? במה הם שונים? בתואר ראשון במדעי התזונה (דיאטן/תזונאי) לא לומדים Food Processing, זה תואר בפני עצמו בעיקר בפקטולה ביולגוית כמו ביוטכנולוגיה (בחלק מהאוניברסיטאות נמצא תחת הנדסה).

רמז : לא תראה שם "naturally occuring BCAA" שמשנה את כל ההרכב החלבוני.
היא לא משנה שום דבר. ואין לי מושג מה זה Protein Spike, היחיד שאני מכיר קשור למחלות ולא לייצור חלבון.

זה שמרצה כזה או אחר אמר זה לא אומר שזה נכון. מה ההרכב של החלבונים בישראל לעומת חו"ל? במה הם שונים? בתואר ראשון במדעי התזונה (דיאטן/תזונאי) לא לומדים Food Processing, זה תואר בפני עצמו בעיקר בפקטולה ביולגוית כמו ביוטכנולוגיה (בחלק מהאוניברסיטאות נמצא תחת הנדסה).

היא לא משנה שום דבר. ואין לי מושג מה זה Protein Spike, היחיד שאני מכיר קשור למחלות ולא לייצור חלבון.
לא יודע מה המצב עם האבקות בארץ או בחו"ל, אבל Protein spiking זה לקחת חלבון נחות בערך שלו\כמות קטנה של חלבון ולהוסיף לו BCAA באופן מלאכותי כדי להקפיץ את כמות החלבון במוצר.

מה יש להסביר? האיכות שבארץ מכינים את האבקה היא חרא לעומת איך שמכינים את זה בחול
נראה לי שאתה צריך ללמוד ביוטכנולוגיה, זה ילמד אותך על התהליך... אתה מדבר שטויות חסרות שחר.

חברת בעמק היא נהדרת ומייצרת את חומר הגלם, ותופתע לשמוע היא טובה לא פחות מחברות בחול, ולמעשה גם מיצאת מהארץ

לא יודע מה המצב עם האבקות בארץ או בחו"ל, אבל Protein spiking זה לקחת חלבון נחות בערך שלו\כמות קטנה של חלבון ולהוסיף לו BCAA באופן מלאכותי כדי להקפיץ את כמות החלבון במוצר.
בד"כ שמים סויה, זה יותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית