ייעוץ התקדמות במשקלים ותוכנית

alaa ibrahim

משתמש מתחיל
17
1
נק' מוניטין:
1
17
1
שלום
רקע כללי אני כבר חודשים מתאמן
משקל התחלתי 108
גובה 187
אחוז שומן 28+

היום אחרי חודשים
משקל 103
אחוז שומן 20+

תוכנית אימונים 5*5 לינארית סטנדרטית ללא שינוים

הרמות התחלה
בינץ 60
סקוואט 70
דידליף 65
מילטרי 30
בינת אובר רו 25

נכון להיום
בינץ 100
סקוואט 120
דדיליפט 90
מילטרי 60
בינת אובר רו 60

אני כבר שבועים בחיטוב אני כבר לא עולה במשקלים , האם כדאי לי לשנות תוכנית אימונים או להמשך עם זה ?

אומר.
כי אם אתה בגירעון של 500 זה אומר שאתה מאבד חצי קילו בשבוע וזה יוצא 2-3 קילו בחודש ובארבע חודשים זה יוצא 12 בערך.
תתקנו אותי אם אני טועה.

שום דבר לא קבוע,
בזמן החיטוב אתה מאבד גם הרבה נוזלים.
אל תיהיה מקובע למספרים, זאת טעות שלמדתי לא לייחס לה חשיבות רבה מידיי.

ואם אתה כבר מעוניין להגדיל את הגירעון, אז להוסיף אירובי.
לא להוריד מהתפריט.

זה כל כך התעסקות בשטויות כל התיאוריות האלה, תעשו לעצמכם טובה...אני ירדתי 20 קילו בארבע וחצי חודשים שרק בסוף הגיעו לגירעון של 500, לפני היה פחות והגדלתי את הגירעון עם הזמן.

זה כל כך התעסקות בשטויות כל התיאוריות האלה, תעשו לעצמכם טובה...אני ירדתי 20 קילו בארבע וחצי חודשים שרק בסוף הגיעו לגירעון של 500, לפני היה פחות והגדלתי את הגירעון עם הזמן.

מסכים 😃

בן כמה אתה?

דדליפט 90 וסקוואט 120 כמעט ללא יוצא מהכלל מעיד לנו על סקוואט חלקי ולא מלא, קח את זה בחשבון. כנראה שאתה לא יודע לבצע סקוואט.

בנוגע לתוכנית, אתה צריך להמשיך להעלות משקלי עבודה כל אימון/שניים, משקל הגוף ומשקלי העבודה שלך עדיין מאפשרים זאת. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
ביסט אנ ציסט אני בן 24 סקוואט אני מבצע מלא (אם הכוונה לזה שאני יורד מתחת לקו ברכים ,אני ישתדל לעשות צילום של סקוואט ודידליפט ולהעלות את זה)

הוקיסט אתה יכול בבקשה להגיד לי איזה תוכנית אימונים היית לך בתקופה הזו ?

אז כן, צריך להמשיך לעלות משקלים כל אימון / שניים

סקוואט אני מבצע מלא (אם הכוונה לזה שאני יורד מתחת לקו ברכים ,אני ישתדל לעשות צילום של סקוואט ודידליפט ולהעלות את זה)
אני מנחש שאתה לא יודע לאמוד עומק: https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-13#post-721881

• פותח/ת השרשור
אז כן, צריך להמשיך לעלות משקלים כל אימון / שניים

אני מנחש שאתה לא יודע לאמוד עומק: https://www.lbs.co.il/threads/54007/page-13#post-721881
תודה לך 😃 אני כן עושה את זה עוד לא עשיתי צילום ... עוד שאלה שיש לי כול מי שאצלי בחדר כושר תמיד אומר לי שהברכים לא יעברו את הקוו של האצבעות כי זה יגרום לבעיות בברכים זה נכון ? ( הכוונה שאם אני שם קוו מהאצבעות למעלה שהברך לא תעבור קדימה ממנו ) זה לא נכון לפי מה שראיתי בתמונה אך בשביל להיות בטוח יותר אין בעיה אם אני עובר את הקוו הדימיוני הזה ?

תודה לך 😃 אני כן עושה את זה עוד לא עשיתי צילום ... עוד שאלה שיש לי כול מי שאצלי בחדר כושר תמיד אומר לי שהברכים לא יעברו את הקוו של האצבעות כי זה יגרום לבעיות בברכים זה נכון ? ( הכוונה שאם אני שם קוו מהאצבעות למעלה שהברך לא תעבור קדימה ממנו ) זה לא נכון לפי מה שראיתי בתמונה אך בשביל להיות בטוח יותר אין בעיה אם אני עובר את הקוו הדימיוני הזה ?

זה ההיפך ממה שאמרו לי כשאני העליתי כאן סרטון לביקורת..
אמרו לי להוציא את הברכיים קצת קדימה ולאחר מכן אפשר לקחת לצדדים כדי לשמור על האיזון (לא פנימה)

זה ההיפך ממה שאמרו לי כשאני העליתי כאן סרטון לביקורת..
אמרו לי להוציא את הברכיים קצת קדימה ולאחר מכן אפשר לקחת לצדדים כדי לשמור על האיזון (לא פנימה)
זה לא קבוע, כל אחד ומבנה הגוף שלו, אבל בגדול, הברכיים אמורות לעבור בכ-5 ס"מ את קו כפות הרגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית