הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור misheu
  • פורסם בתאריך

misheu

משתמש מתחיל
85
1
נק' מוניטין:
1
85
1
שלום, יש לי בערך 15% שומן בבדיקה שעשיתי עם מכשיר בחד"כ. העניין הוא שאני מאוד רזה ממש רואים את העצמות וזה נורא מוזר כי עד כמה שידוע לי 15% זה תקין ואפילו יש אנשים שמורידים מתחת ל 10%.
מישהו יכול להסביר לי את זה? מה שמכסה את העצמות זה השריר (למשל קצת מעל לבטן האמצעית בצדדים)?

1.המכשיר כנראה טועה.
2.תכתוב את המשקל גוף שלך והגובה.
3.כנראה שאין לך מסת שריר.

מסכים עם זה שמעליי ובנוסף אתה יכול להעלות תמונה לפה או לפורום של תמונות חברי הפורום ואנשים יעריכו את אחוז השומן בגוף שלך..

שלום, יש לי בערך 15% שומן בבדיקה שעשיתי עם מכשיר בחד"כ. העניין הוא שאני מאוד רזה ממש רואים את העצמות וזה נורא מוזר כי עד כמה שידוע לי 15% זה תקין ואפילו יש אנשים שמורידים מתחת ל 10%.
מישהו יכול להסביר לי את זה? מה שמכסה את העצמות זה השריר (למשל קצת מעל לבטן האמצעית בצדדים)?
אלא אם אתה חוקר שיטות למדידת א"ש זה ממש לא מעניין...

• פותח/ת השרשור
אני גובה 1.78 שוקל 62.
מה שמטריד אותי זה לא שזה גבוה, להיפך אני רוצה לעלות באחוזי שומן כדי שיכסו את העצמות.
אני פשוט מופתע ורוצה לדעת אם זה הגיוני שיש לי 15% שומן ועדיין יש לי מבנה גוף רזה, כי אני יודע שאנשים יורדים הרבה מתחת לזה ולא נראים שחיפים כמוני.

אני גובה 1.78 שוקל 62.
מה שמטריד אותי זה לא שזה גבוה, להיפך אני רוצה לעלות באחוזי שומן כדי שיכסו את העצמות.
אני פשוט מופתע ורוצה לדעת אם זה הגיוני שיש לי 15% שומן ועדיין יש לי מבנה גוף רזה, כי אני יודע שאנשים יורדים הרבה מתחת לזה ולא נראים שחיפים כמוני.

הגיוני מאוד,אתה חסר שריר לחלוטין.
אל תקווה לעלות באחוזי שומן,תעלה במ.ג עם אימונים ותזונה נכונה לעלות גם במסת שריר.

• פותח/ת השרשור
ואז למשל מה שיכסה את העצמות מתחת לחזה, או במותניים יהיה שריר?
נראה לי שהצלחתי למצוא נימוק לשאלה שלי, מצאתי את התמונה באתר קילוגרם. תוכלו להסביר לי את החלק הזה? מה יש לגבר השמאלי שאין לגבר הימני וכך שניהם 10% אחוזי שומן?

ואז למשל מה שיכסה את העצמות מתחת לחזה, או במותניים יהיה שריר?
נראה לי שהצלחתי למצוא נימוק לשאלה שלי, מצאתי את התמונה באתר קילוגרם. תוכלו להסביר לי את החלק הזה? מה יש לגבר השמאלי שאין לגבר הימני וכך שניהם 10% אחוזי שומן?

לימני יש מסת שריר הרבה יותר גבוהה, יש לו גם מסת שומן יותר גבוהה, אבל בגלל השריר הוא 10%.
לשמאלי אין כלום לא שומן לא שריר הוא עור ועצמות ובגל זה הוא 10%

• פותח/ת השרשור
לפי מה שאתה אומר אם אני דומה יותר לגבר השמאלי - מה שיכסה את העצמות הבולטות זה לא שומן אלא שריר? בהנחה שבאמת האחוזי שומן דומים.

לפי מה שאתה אומר אם אני דומה יותר לגבר השמאלי - מה שיכסה את העצמות הבולטות זה לא שומן אלא שריר? בהנחה שבאמת האחוזי שומן דומים.

אתה מסבך דברים פשוטים.
מה שיכסה את העצמות יהיה שריר ושומן ביחד-תעשה מסה ותעלה במסת שריר ובשומן.

בשביל מה זה חשוב...?
עשה לעצמך טובה ואל תתעסק בזה..

Back
למעלה תחתית