הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פיתוח גוף

מדוזה

משתמש פעיל
518
1
נק' מוניטין:
121
518
1
אני מתאמן בחדר כושר ומאוד מרוצה מהרמה של המכשירים ושל החדר כושר, אבל בחדר כושר אין בריכה וג'קוזי .
המטרה שלי בחדר כושר היא נטו לגדול , לעלות מסה (וכמובן שמתי שאני יצטרך חיטוב) , השאלה שלי היא כזאת , האם בריכה יכול להוסיף לי ?

עוד מעט נגמר המנוי ואני שוקל אם לחדש או אולי לחפש חדר כושר עם בריכה , השאלה אם אני יוכל לשלב בריכה באחת התוכניות (שהמטרה העיקרית שלי היא לגדול ולפתח שרירים) או שהבריכה תיהיה מיותרת ולא מועילה בלגדול ולפתח שרירים ?

האם לדוגמא לעשות אימון ואחריזה לשחות זה דבר שהוא טוב בשביל פיתוח השריר או שזה סתם יגרום כמו לאימון יתר ?
או שאפשר לעשות יום אימון יום שחיה , השאלה אם היום שחיה תפגע בהתאוששות של השרירים שיתאמנו יום לפני ובשרירים שיתאמנו יום אחרי ?

בריכה לא תועיל לך בכלום, תתאמן חזק (משקולות) , תעשה מעט אירובי ותאכל הרבה. דרך אגב, גם בשלב החיטוב בריכה לא תעזור לך. אני בספק אם תוכל להרים את הדופק בשחיה לרמה שאתה רוצה בכדי לשרוף משהו.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית