הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כשל בסקוואט - איך מתמודדים?

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
היום בחזרה האחרונה של הסט האחרון היה לי כשל (תכלס לא ציפיתי.. כנראה בסקוואט זה קצת שונה)
ומכיוון שיש מנופים כאלה שמיועדים "לתפוס" את המוט אז פשוט נתתי לעצמי להישען לאחור והמוט נעצר על המנופים.

מישהו אמר לי שבמקרה כזה פשוט לשחרר את הידיים ולתת למוט ליפול לאחור על הרצפה.

איך אתם מתמודדים בכשל בסקוואט כשאין מישהו ששומר מאחורה?

היום בחזרה האחרונה של הסט האחרון היה לי כשל (תכלס לא ציפיתי.. כנראה בסקוואט זה קצת שונה)
ומכיוון שיש מנופים כאלה שמיועדים "לתפוס" את המוט אז פשוט נתתי לעצמי להישען לאחור והמוט נעצר על המנופים.

מישהו אמר לי שבמקרה כזה פשוט לשחרר את הידיים ולתת למוט ליפול לאחור על הרצפה.

איך אתם מתמודדים בכשל בסקוואט כשאין מישהו ששומר מאחורה?

מספר דרכים:
1.אני עושה HB ATG במילא,לכן במידה ויש כשל אני פשוט מתיישב ס"מ אחורה והמוט במוטות ביטחון,מתאים גם לHB רגיל אבל בLB לא הלך לי טוב כל כך.
2.לזרוק מוט אחורה ולנתר קדימה(אפשר גם רק לזרוק מוט)

שים לב שהמוט לא ידרדר לך על הגב אלא יתנתק לחלוטין.

לא רואה סיבה לזרוק כל עוד אתה בכלוב עם מוטות בטחון
שים אותם טיפה מתחת למוט כשאתה בתחתית (שלא יהיה צמוד מדי, שלא תפגע בהם בטעות בירידה) ואם אתה נכשל פשוט תפול\תרד לאט, איך שמתאים לך.

במכון חלודה:
זורק אחורה, אף אחד לא עומד לידי בדרך כלל כולם בסמית׳, וזה ציוד שהייעוד שלו זה להישבר.

באקטיב:
תמיד עם מוטות ביטחון או שרשראות (במונוליפט).

את האמת לא זוכר מתי נכשלתי בסקוואט פעם אחרונה, אולי לפני חצי שנה ומעלה.

פשוט לרדת עם המוט לתחתית ולהניח על המוטות בטחון, אם יש לך כלוב נורמלי ואתה יודע לכוון אותו נכון, אין שום סיבה ליפול/לעוף/לזרוק/לאלתר/להמעך לשתיים...

איזה ילדה אמרה לי שהיא עושה סקוואטים עם 15 כל צד חשבתי לעצמי פשש,חמישים קילו סקוואט לא רע.
ואז אני מבין מהתיאורים שלה שהיא עושה בסמית'.
היא עד עכשיו לא מבינה למה אני מסנן אותה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית