הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית נפח גרמנית

hamstring boy

משתמש מתחיל
215
36
נק' מוניטין:
84
215
36
לאחר כמה חודשים בתוכניות כוח יחד עם קרוספיט אני מרגיש שהגעתי קצת למיצוי ומחפש שינוי.
בכמה חודשים האלה המשקלים עלו יפה (דדליפט ב-40 קילו סקוואט ב-30, עדיין משקלים של ילדה קטנה לעומת רוב חברים הפורום אבל עדיין.) וחשבתי לנסות חודש חודשיים עם ה- GVT.
עכשיו יש לי שתי שאלות עיקריות לפני שאתחיל.
1)אמנם אני מחפש מעבר, אבל לא לגמרי לזנוח את עניין הליפטינג. האם מישהו חווה ירידה במשקלים אחרי התוכנית הזאת? אולי אפילו שיפור? ובנוסף, האם יש אפשרות לשלב דדליפט בסבב א' או רק בסבב ב'?
2)האם שילוב מטקונים פעם פעמיים בשבוע וגם מספר ריצות יביא אותי לאובר טריינינג, או שעם תכנון מחושב ומנוחה מספיקה זה אפשרי?
תודה לעוזרים!😃

שום דבר הוא לא חובה, אבל דדליפט זה תרגיל שבונה מאסה עיקרית בזוקפים וכל השרשרת האחורית ומגרה לך הורמונים and so on and so on.
אם אתה לא על חומרים ואכפת לך רק מבילדינג, אתה חייב לעשות דדליפט.
לא בכל שלב. ועובדה שהרבה מהבילדרים הכי גדולים בעולם לא עושים בכלל דדליפט.
וספציפית לGVT לעשות 100 חזרות דדליפט ועוד באותו אימון של 100 חזרות סקוואט יכול להיות דבר מאד רע לאנשים מסויימים.

אגב אפשרות נוספת היא לעשות דדליפט כאחד מהתרגילים המשניים של ה4X12.

בילדרים הכי גדולים בעולם = מזריקים.

תראה לי בילדרים טבעיים רציניים שלא עושים דדליפט.

לא בכל שלב. ועובדה שהרבה מהבילדרים הכי גדולים בעולם לא עושים בכלל דדליפט.
וספציפית לGVT לעשות 100 חזרות דדליפט ועוד באותו אימון של 100 חזרות סקוואט יכול להיות דבר מאד רע לאנשים מסויימים.

אגב אפשרות נוספת היא לעשות דדליפט כאחד מהתרגילים המשניים של ה4X12.
הבילדרים הכי גדולים בעולם לוקחים חומרים שבחיים לא שמעת עליהם ויש סיכוי טוב שלא תשמע.
במינונים פסיכים.

הם אף פעם לא דוגמא לאף מתאמן טבעי או אפילו הסייקליסט הממוצע .

• פותח/ת השרשור
אם יש לך איך להגביה את הספה אתה יכול לנסות לעשות חתירה במוט בשכיבה על ספה ואז לא יהיה עומס על הזוקפים.

העניין הוא המנופים הטיפה שונים..\: אנסה לאלתר עם המתח, אם לא ילך אנסה מה שהצעת.

אתה יודע למה קוראים לזה תכנית גרמנית? כי רק גרמני מסוגל לעשות משהו כ"כ מחריד בצורה עיוורת כ"כ.

:s49:squatschwitz

העניין הוא המנופים הטיפה שונים..\: אנסה לאלתר עם המתח, אם לא ילך אנסה מה שהצעת.

:s49:squatschwitz
ברוק שזה לא bor אבל במצב שלך זאת נראית לי אחלה של אופציה. אם הrom בעייתי בגלל הספה אפשרי אולי שני דאמבלים או משהו בסגנון... תהיה יצירתי

• פותח/ת השרשור
ברוק שזה לא bor אבל במצב שלך זאת נראית לי אחלה של אופציה. אם הrom בעייתי בגלל הספה אפשרי אולי שני דאמבלים או משהו בסגנון... תהיה יצירתי

דווקא הכוונה לא הייתה BOR אלא פשוט מתח. אולי אשחק עם פולאובר ודברים דומים. תודה על העזרה(:

המשקלים ירדו לי כשעשיתי GVT אבל לא משהו משמעותי. 2.5-5 קילו, ואני חושב שהם עולים חזרה אחרי תקופה של אימונים נורמליים.
אל תעז לעשות שום אירובי בזמן התכנית. האירובי היחיד שמותר לעשות הוא אכילה מהירה. תזלול את החיים שלך ותישן. זה בערך ההמלצה.
אפשרי לעשות דדליפט, אני עשיתי ואני מכיר עוד בחור שעשה. אתה יכול לנסות לעשות בסופר סט עם סקוואט. אני אישית לא ידעתי שצריך לעשות מנוחה בין כל תרגיל בזמן הסופרסט כשעשיתי GVT אז הזוקפים שלי צרחו כשניסיתי לעשות את הסופר סט. לא יודע מה יקרה אם תעשה את זה כמו שצריך עם 100 שניות ביניהם. אני העברתי אז פשוט את הדדליפט ליום כתפיים ידיין ועשיתי 10X10 דדליפט+פרס ואז ידיים 4-5X12
אני עשיתי סופר סט של סקוואט ודד בהמלצת יניב וכמו שהוא אמר זה שואה לזוקפים, אבל אני נשארתי ככה, המשקלי עבודה שלי נשארו אותו דבר בערך, והתכנית עצמה בנויה לחודש אחד לפי דעתי.
בחודש הראשון עליתי 3.5קילו חודש שני חצי קילו..

• פותח/ת השרשור
אני עשיתי סופר סט של סקוואט ודד בהמלצת יניב וכמו שהוא אמר זה שואה לזוקפים, אבל אני נשארתי ככה, המשקלי עבודה שלי נשארו אותו דבר בערך, והתכנית עצמה בנויה לחודש אחד לפי דעתי.
בחודש הראשון עליתי 3.5קילו חודש שני חצי קילו..

אוקי, נראה לי שאנסה ככה.
תודה!

אוקי, נראה לי שאנסה ככה.
תודה!
תהיה מוכן נפשית חחח
בשיא הרצינות בסטים 5 עד 8 ככה התחלתי לצחוק מכאב בסקוואט ובדדליפט.
ותביא ליטרים של מים , זה מצמיא רצח ואתה גם תזיע כמו חמור..
הקיצר תתכונן

• פותח/ת השרשור
תהיה מוכן נפשית חחח
בשיא הרצינות בסטים 5 עד 8 ככה התחלתי לצחוק מכאב בסקוואט ובדדליפט.
ותביא ליטרים של מים , זה מצמיא רצח ואתה גם תזיע כמו חמור..
הקיצר תתכונן

תקרא לי מזוכיסט אבל זה רק מביא לי מוטיבציה התיאורים שלך:crazy:

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית